Новозеландско-Австралийска все още лятна тема (3)

• 17 257
  • 279
  •   1
Отговори
# 150
Ритка, много кофти сте се изпонатръшкали, мила!
Хайде оздравявайте!  Hug

Мили, и аз искам да видя презентацията, плийз!  Flutter

Алфи, всички пък от тук се втурват към Австралия ... ти си първата, която иска да прави обратната стъпка  Grinning

Сипируми, и тук положението никак не е розово в момента.

Около нас нищо ново. Утре сме на рожден ден пак  Mr. Green. Днес се боядисах цвят слива. Много съм хубава (и скромна  bowuu). Та така...

# 151
Ритка, много кофти сте се изпонатръшкали, мила!
Хайде оздравявайте!  Hug

Мили, и аз искам да видя презентацията, плийз!  Flutter

Алфи, всички пък от тук се втурват към Австралия ... ти си първата, която иска да прави обратната стъпка  Grinning

Сипируми, и тук положението никак не е розово в момента.

Около нас нищо ново. Утре сме на рожден ден пак  Mr. Green. Днес се боядисах цвят слива. Много съм хубава (и скромна  bowuu). Та така...

MАЙКА, пак искрено ме разсмя!  Laughing Hug Heart Eyes Хайде честит обновен цвят! Преди била ли си с такъв?
Аз днес спонтанно отидох на фризьор и успях да се уредя с час веднага. Абе тия фризьори навсякъде ли са така? Имам чувството, че знаят само по един начин да подстригват и където и да ида, както и да обяснявам ме правят все така както не искам! Изрично казвам, че искам лицето ми да е открито, да нямам много коса отстрани, че не искам на черта и все ме правят както не искам да бъда!!! Досега съм била на 4 различни фризьорски салона в рамките на 1 година и резултата е все един и същ! И като вземат да ме разпитват какво съм правила през уикенда или какво ще правя през деня, все едно сън не са спали да ме разпитват. Аз като отида на фриьор искам да си почивам, а не да се напрягам да водя ненужни разговори с непознати.

Оплаках се. Утре и аз отивам да си избирам цвят за боядисване. Никога не съм била лилава.. да взема и аз ли да опитам  Thinking .

Презентацията не съм я завършила. Имам още много работа по нея, но ще се радвам да я погледнете и да дадете препоръки. Който иска, моля да ми прати адрес на ел поща на лични. До сега мисля е около 1.5 МБ. МАЙКА, ще ми трябва и пощенския ви адрес. Днес купих разни дреболийки. Има и по-хубави нещица, но са или големи или тежки. Засега стикери, знаменца, картички, едно малка коала с бумеранг, едно малко кенгуру с шапка и малко бебе в торбата, 3 сувенирни кърпички с различни австралийски мотиви.

ритка, вие направо сте се нагласили! Хайде оправяйте се скоро!

# 152
Мили, той цвета ми си е същия. Аз съм тъмно кестенява. Само че сега е по-наситено и на слънце има оттенък на слива (разбирай винено-патладжанено-сливов оттенък). Косата обаче изглежда много по-свежа и лъскава. Адреса ми мисля 4е го имаш. Не сме ли си разменяли Коледни картички, или греша  newsm78
Мога да ти го пратя на Лични.

# 153
Мили, той цвета ми си е същия. Аз съм тъмно кестенява. Само че сега е по-наситено и на слънце има оттенък на слива (разбирай винено-патладжанено-сливов оттенък). Косата обаче изглежда много по-свежа и лъскава. Адреса ми мисля 4е го имаш. Не сме ли си разменяли Коледни картички, или греша  newsm78
Мога да ти го пратя на Лични.

За срамотите не сме, комшу!  Hug Heart Eyes пращай, плийз! И имейл.

# 154
Мили, пратих адрес на Лични

# 155
Привет момичета  Hug

Не съм писала от сума ти време из форума, ама онзи ден се "чух" с дружка от тук, та реШих да се отбия..И първо при вас идвам  Blush Не знаех, че си имате темичка (супер   Flutter), и бях тръгнала да пиШа на ЛС на Майка  Heart Eyes Но реШих да си отправя въпросите към всички, знам си, че Ще ми отговорите като имате време Hug

Плануваме да пътуваме семейно до НЗ, в края на годината, вече проучихме с кой и кога да летим, плануваме какво да видим (времето няма да стигне за всичко, което ни се иска да усетим, ама...), и си мислех, че всъЩност най хубави съвети и инфо Ще получа от вас   bouquet

За сега само поздрави от Северна Европа ви изпраЩам    bouquet

Майче, на теб огромна  Hug, особено за Томасито  Heart Eyes

# 156
  • Там някъде......
Мили и аз пратих адрес на ЛС

# 157
Здравейте момичета Simple Smile

Алекс и Мая вече май оздравяват, но нищо не смея да кажа Wink Мили, купихме и ние картички. Утре Мая ще ги нарисува, а аз ще ги надпиша. Кажи къде да ти ги пратя Simple Smile

Иначе при нас нищо ново. Татито работи, а аз се сбърквам с двамата разбойници. Малкия освен че лази, вече бърка навсякъде и се изправя на крачета и е станал голям калпазанин  Crazy Каката пък се дразни защото той вече докопва всички играчки и така  Mr. Green У нас е весело  Hug

Целувки момичета че на каката и се допишка  Mr. Green

# 158
Мили, презентацията много ми хареса. Имам само едно предложение, което предполагам ти и е хрумнало и на теб- като я завършиш да сложиш и музика. Примерно химна на Австралия или пък някоя аборигенска мелодия.

# 159
ALFI, радвам се, че ти е харесала. Има обаче още доста информация, която трябва да включа. Като я завърша, ще те помоля да я погледнеш пак, ако имаш време. За музиката умишлено се въздържах, защото който ще прави презетацията, ще трябва и да чете/говори/обяснява/отговаря на въпроси. Отделно ще направя СД с химна на Австралия и детски австралийски песни.

ритка, ако не е късно, можеш ли да напишеш на български на всяка картичка какво има на нея. Мисля, че това ще е интересно за децата и ще е в помощ на мамите, които правят презентацията. Ще ти изпратя адрес на лични. Благодаря за времето и усилието! 

мама В, радвам се да те видя сред нас!  Hug Към Австралия няма ли да дойдете?  Flutter Mr. Green

МАЙКА, тази седмица ще изпратя пакетчето като получа и картичките от АЛФИ и ритка.
Започна ли да стягаш багажа вече или си от хората които за ден са готови? Аз започвам седмици предварително и 100 пъти преопаковам! И накрая все нямам място за всичко!  Crazy

# 160
  • Там някъде......
С каква програма отваря презентацията,защото на мен не ми я отваря ,а много искам да я гледам!Обяснете ако знаете,защото имам само Adobe Rader(програмата но с нея нещо не ми я отваря)  bouquet

# 161
момиче от провинцията, щях да ти пиша и съм се отнесла, извинявай. Трябва ти PowerPoint, за да можеш да я гледаш.

# 162
Здравейте момичета.Отбих се за малко да ви видя как сте.От два дена сме се захванали да си търсим нова квартира и голямо обикаляне из Auckland пада.Силно се надявам скоро да се намери нещо.Когато се поосвободя ще пиша Hug

# 163
ALFI, картичките пристигнаха, още веднъж ти благодаря!   bouquet

# 164
Мили, утре ще ти изпратим нашите  Hug Готови са  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт