Новозеландско-Австралийска все още лятна тема (3)

• 17 259
  • 279
  •   1
Отговори
# 165
  • Там някъде......
Мили аз я намерих тази програма,но нещо направих по грешка и все ми вади презентацията с Adobe Rader .Сега ще очаквам един компютърен специалист да дойде за да погледне какво съм направила и тогава ще я гледам,но съм сигурна ,че ще ми хареса и все пак нямам търпение.

# 166
Мама Б, много се радвам да те видя отново на линия!
Кога по-точно ще идвате? Ще се видим нали?
На Коледа? НГ? Или преди това?
Ако идвате в Ноември, Томи има РД Simple Smile
Аз да си призная много не съм обикаляла из страната, но местата, които съм посетила, наистина си зслужават - Роторуа, Тауранга, Кауау Айлънд ...
Невероятни красоти има много - Фитианга, Бей ъф Пленти, Бей ъф Айлъндс 

Мама_Т, писала съм ти на лични пак. Е, няма да сме съвсем съседи, но доста наблизо е квартирата, за която ти пиша.

Мили, искам и аз да гледам презентацията пък!

# 167
Мили, радвам се, че картичките са дошли. За презентацията- много добре си го измислила. Наистина е по- добре да пратиш музиката на отделен диск   bouquet

# 168
Мама_Т, обади ми се да се чуем.
Писах ти и на Лични.
Нашият хазяин е страхотен и предлага прекрасна квартира на много изгодна цена.

# 169
Аз да си призная много не съм обикаляла из страната, но местата, които съм посетила, наистина си зслужават - Роторуа, Тауранга, Кауау Айлънд ...

Мама_Т, писала съм ти на лични пак. Е, няма да сме съвсем съседи, но доста наблизо е квартирата, за която ти пиша.

Мили, искам и аз да гледам презентацията пък!

Ами хайде давай адрес дееееее!  Hug Heart Eyes Тъкмо добавих още 2 многоцветни слайда. Ама имам още много... даже не съм стигнала до животинките и евкалипта.

# 170
Ами хайде давай адрес дееееее!  Hug Heart Eyes Тъкмо добавих още 2 многоцветни слайда. Ама имам още много... даже не съм стигнала до животинките и евкалипта.

Дадох го на Ли4ни Simple Smile

# 171
МАЙКА - newsm10 казах на нашия татко.Ще ти звъна утре за адреса да отидем да го видим.

# 172
Супер, Мама_Т, сигурна съм 4е ще ви хареса.
А хазяинът е много пе4ен. Да не говорим 4е не иска бонд, щото много харесва българите като наематели - 4исти, разбрани, плащат навреме.

# 173
МАЙКА -ами ние българите сме си готини хора..няма как човек да не ни хареса Wink

# 174

Heart Eyes Естествено, че много бих искала да се видим, Майка  Hug Плануваме да пътуваме от около средата на декември до началото на януари..около 3 седмици Ще сме по ваШите земи. Не си спомням къде живееШе (въпреки картичките  Blush), но при всички положения Ще трябва да отидем поне на по кафе или чаШа вино  Wink Heart Eyes Много искам да се среЩнем, пък било и за кратко  Heart Eyes
От писанията по нета и Lonely Planet ми стана ясно, че сме избрали не много подходяЩо време за визит (ваканция при вас и съответно много туристи и т.н.), ама искахме да използваме Коледната ваканция, за да не отсъства Гого от училиЩе твърде дълго. А и лятото при вас.
А иначе за част от местата, които споменаваШ вече съм чувала..Ако знаеШ само как си мечтая за природата там... Heart Eyes А за Гого плануваме неЩо от Властелина..За мен пингвини, делфини, плажове и гори, вулкани по възможност  Flutter. Мартин Ще иска спокойствие, много ходене по планините, кану..Мисля си да му подготвя една две изненади.. Heart Eyes И така. Ако можех да литна оЩе сега  Hug

Мили, с удоволствие бих се спряла и в Австралия  Hug Ама времето ни е ограничено  Rolling Eyes Най много да имам няколко часа при смяната на полетите... Ама следваЩият път, непременно  Hug
На всички момичета в темата: хубав ден   bouquet

# 175
Здравейте момичета!Малко да побутна темичката ни,че изоставаме WinkДнес не знам какво ми става,ама изпаднах в едно носталгично настроение..по младежките години . И сега съм заредила стари хубави песни и ги въртя от два часа.Баба комшийка Джоан ще ме намрази сигурно Simple Smile

# 176
Мама Т, недей така. Хайде едно голямо гуш от мен и да се оправяш бързо!  Hug И аз понякога изпадам в такива настроения и ми става едно ревливоооооо...

ритка, и твоите картички пристигнаха днес - много свежи и весели стихчета сте съчинили!!! Сигурна съм, че децата ще им се радват.

МАЙКА, аз утре или в петък най-късно ще ти пусна пакета. Не съм теглила всичко още, но няма да тежи много - все дреболийки са.

# 177
Здравейте момичета!Ние днес не сме на училище,моето момченце снощи го боля коремчето.В България никога за 12 години не ми се е оплаквал от корем а тук откакто е дошъл вече четвърти път го боли.Вечер го боли,повръща по един път и му минава и се чудя от какво може да е.Ходихме на лекар..казват,че нищо му няма.Но то без нищо няма да го боли.Чудя се може ли да е от водата или е нещо друго..не знам newsm78

# 178
МАЙКА -ами ние българите сме си готини хора..няма как човек да не ни хареса Wink
Grinning Grinning Grinning Да бе, ама аз имах предвид, че на вас ще ви хареса (квартирата, хазяина и изгодните условия)  Peace
И стига с тез български песни, щом те натъжават. Я идвай насам, няма да ти остане време за носталгия!  Naughty

Мама Б, ще се видим, разбира се.  Hug Ние живеем в Окланд.

Мили, не се притеснявай. Само нбе знам колко време пътува пакет4е от вас до нас. И да не забравиш да напишеш адреса на Дома.

# 179
Мама_Т, да не го боли от притеснения.
Нали знаеш, много големи промени, емоции, адаптация ...
На училище ли е днес или го остави у дома?
Пиши ми мнението си за квартирата, като я посетите

Общи условия

Активация на акаунт