- даааааааааа
))) и кой филм гледах.Най ме кефеше "от обич"-незнаете ли дали няма продължение бе.... много яка сапункаа 

така че ако ме питаш нещо за тях по късно не мога да ти отговоря
.Искам и аз да кажа за домашните любимци-ние си имаме морски свинчета.За сега са само 4 но сме стигали до 11.Започнахме 2005г. когато дъщерята тръгна в 1 клас.Понеже тя може да се каже че израсна на село-Ив.Вазово свикна да си играе с животни от рода на котки и кучета,но понеже живеехме на квартира и нямаше как да гледаме тук такива животинки тя започна да линее и постоянно да си задава въпроси какво ли правят кучето и котката на село без нея,аз реших да и взема домашен любимец в квартирата.Отидохме с нея в зоомагазина да си избере.Обясних на момчето което продаваше че искам някакво животинче с което да се занимава дъщеря ми.Той веднага ми предложи да вземем морско свинче защото щом като тя е свикнала на пряк контакт с животинки това е най-добрия домашен любимец,а дори да го пуснем да се разхожда в стаята няма опасност да направи беля за разлика от хамстерите.Така купихме първото морско свинче.Лятото като си ходихме на село го вземахме с нас и баща ми загради едно местенце в двора засято с райграс и така го пускахме да си пасе трева и да се разхожда по цял ден пребирахме го само вечер.Една вечер мъжа ми раши той да го прибере,но пуста мъжка ръка-стиснал го по-силно и то горкото само изквича и умря в ръцете на детето.Беше голям удар за нея
едвам я успокоих че баща и не го е убил нарочно.На другия ден веднага отидохме да купим друго морско свинче.Много искахме да прилича на предното но нямаше такова ,взехме друг цвят,но не детето а аз неможах да го възприема.Поръчах на момчето в магазина като ходи да взима други да ми донесе бяло специално за мен.И така купихме вместо едно две свинчета.Това което взех за мен бялото беше малко по-голямо и след месец дъщеря ми ми се обади от село където ги гледахме през лятото че имаме бебета
Бялото свинче е било заплодено и роди 3 малки.Така станаха 5,после като ги пускахме по двора се размножаваха помежду си докато стигнаха 11.Подарявах,продавах и сега имаме две майки и две малки бебета.Едната женска мисля да я махна така че ще говоря с дъщерята и ако иска някой от вас за домашен любимец морско свинче мога да го дам.
Препоръчани теми