Карлово и Сопот - пияни от любов и вино!

• 12 814
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Харесала съм си ей тези дънчици http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-active-wear.aspx?produ … tegoryid=38151968 но мисля, че най големия номер ще е голям за мен... Много големи дупета имат тези деца.

# 166
абе поръчвай все ще станат на някой от нас Peace

# 167
Верно че не мога Crossing Armsданче не техните дупета са големи ,ами твоето е малко WinkАма верно трябва да си направим на първа страница галерия-майки с деца или в най-лошияслучай да си снимаме количките Joy Winkта да се разпознаваме по улиците Whistling

# 168
а з
Ох, любимата ми тема - ЛаРедут  Simple Smile

Я кажете как става регистрацията, поръчката? До колко дни идват? Колко е доставката? После ще ви питами за размерите Simple Smile

аз лично незнам аз само подавам др. поръчва така и не се запознах
ето малко инфооо
http://www.pazaruvane.com/2007/07/la-redoute.html

# 169
даниелка какво става увеличи ли се групата????

# 170
 Ей,Петя ,излови ме. smile3518 вероятно времето ли ги уплаши тези бъдещи мами -незнам,но за сега има само две желаещи за курс-така ,че не си ли появят още ще започнем с тях.

# 171
Относно Ларедута-ако реша да поръчам нещо към коя от вас мога да се обърна за поръчка-защото доколкото разбрах не е изгодно да си поръчваш за едно парцалче само.

# 172
Да така е. Аз сега пуснах своята 1-ва поръчка. Има една мама при която можеш да си поръчаш. Петя да разказва. /за да не кажа нещо което не е вярно/

# 173
Защо така тези бъдещи мами не идват ...... аз ако имах такава възможност когато бях бременна със сигурност щях да съм на линия. Тогава нямях нет и информация получавах само от списание "9 месеца", което чаках с нетърпение всеки месец.

# 174
  • Карлово
защото не знаят за Карловсият сайт,както и аз не знаех до преди няколко дни

# 175
нотова става въпрос за курс за бременни ,но въпросаа може  да се отнесе и към форума можеби както незнаят мн. за форумчето ни така и за курса за бременни никой незнае из наща околия та за тва и не идват Перко:) .

Бързооо бременейтее и към курса за бременни се засилете  Peace

# 176
обаче по тва време май всички гледате "бягство от затвора"- newsm78 немаааааа никойййй Crossing Arms

# 177
  • на пистата
обаче по тва време май всички гледате "бягство от затвора"- newsm78 немаааааа никойййй Crossing Arms
гледали сме го бягството...друго правим Laughing

# 178
Как никой. Аз също съм тук ама нали ми знаеш болката. Бях в един друг форум - на пазар  Rolling Eyes

# 179
Между другото откакто съм разбрала за този форум казвам на мои познати и на кандидат мами ако желаят да влезнат и да се запознаят,но това е и като курса -никой неможеш да го принудиш.Явно сме район,в който всеки ти казва- "ооо,супер ,това е чудесно",а в същото време си казва "мога и без тези неща".Ако е да се вдигнат да идат до Пловдив на такова мероприятие-ще ги разбере целия свят ,но понеже е тук в малкия град -едва ли не е загуба на време-но.....аз съм на линия. newsm26

Общи условия

Активация на акаунт