Карлово и Сопот - пияни от любов и вино!

• 12 818
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Спокоооо и ние яко влизаме в цивилизцията!Ето вече си имаме и курс за бременни-в кое малко градчче го има това Peace Peace Peace ааа и форум  Mr. Green
 Дана ти пък нали напазарува вече .....Кви ги дириш още стига си пазарувала -после малко ни било майчинството Sick #Crazy
Хайде грабвай Даниелка и тя да пазарува и тя е мераклийка Money

# 181
И аз не знаех за форума - не съм ви намирала. Добре че Петя ме просвети  Heart Eyes

# 182
# 183
запис за морско свинчеее  Hug
иска ли много грижи  ooooh! понеже- все пак си имам две Simple Smile))))))))) КАкво яде.?Къде стои?предполагам в аквариум newsm78
 Мисля да е за баткото -предполагам няма да му навреди на алергията-наистина ми се ще да пробвам
Да иска грижи но не са чак толкова много.Гледаме ги в аквариум,за да могат и те да ни виждат,иначе има и клетка но нея я ползваме когато пътуваме за повече време някъде и неможе да ги оставим сами в къщи.Нали все пак трябва някой да ги храни.Ваквариума се застила с талаш специално предназначен за това,хранят се с различни неща ако искаш има готови храни в зоомагазините от там се купува и талаша.Иначе може да ги храниш с жито,сух хляб,белки от краставици,ябълки,моркови,магданоз и трева от парка и др.храни за гризачи.

# 184
Еее вие много сте се активизирали...  bouquet  bouquet  bouquet Браво!!!Мисля да се прибирам скоро и ще кажа на някой бъдещи мами за курса.

# 185
Относно шезлонга за което ви писах искам да попитам ако има някоя от вас която е купувала за детето си и вече не и е нужен може да се споразумеем ако ми харесва да го купя като втора ръка.Да не се нахвърлям на скъпо нещо и после да съжелявам.Като гледам бебчо се застоява полегнал на възглавница и по това разбирам че ако го сложа в шезлонг ще му хареса.

# 186
http://family-bg.com/prX_774.htm
моя беше такъв,ако искаш мога да ти го дам за 15-20 лв.

# 187
http://family-bg.com/prX_774.htm
моя беше такъв,ако искаш мога да ти го дам за 15-20 лв.
Накара ме да помисля Simple SmileАко нямаш нищо против ще изчакам да видя и други ако имат и голяма е вероятноста ако няма други да се видим и да си стиснем ръцете newsm10

# 188
Аз да не се меся много ,много,но Радка гледай отпреда да има гриф с играчки Peace,че да се забавлява.Аз моя още го ползвам,а и е малко розов newsm18.Петюфке,тва за Бягство от затвора -за мен ли се отнасяше Whistling WinkА, много ме кефи този сериал...Опитвам се да насоча Ани-нашата бъдеща мама към курса,но за сега удрям на камък  Crazyпък и то много не остана за newsm30 .Аз обещава ,че за второто,ако съм тук и всичко и ОК ще съм там Peace

# 189
  • Карлово
кажете повече за този курс
дайте някакви координати
за да може евентуално при второто дете  да го зная

# 190
  • София
Добро утро  Hug

Закуската и кафето от нас днес Simple Smile

# 191
блАГОДАРЯЯ на майстор   chef от нас  bowuu

кажете повече за този курс
дайте някакви координати
за да може евентуално при второто дете  да го зная
ами перко да се заема-веднага една реклама като онази в старата тема със снимките  Peace

А я казвайте днес какво ще слагате по тенджарите   chef  food002 cook
знаете ли ,че ако има от онея фурни с бабите отзад където ти правят баницата веднага си взимам една  newsm74 newsm53

# 192
Благодаря за закуската и кафето  Peace

# 193
Бебешорка,как да ги поканя като не ги виждам,сега с тая работа нямам време за такива екстри като разходка с количка,а и Ева като е на ясла...промени ни се програмата.Поне напоследък тук е весело и има с кой да си "побъбриш".
Днес съм на работа и няма да готвя,но за утре съм планирала баница да направя че ни се е прияла LaughingПетя,разгледах ти албумчето и се сетих че съм те виждала в Лейдито като съм идвала за подстригване,ама е било отдавна.

# 194
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344587

днес си качих златцата-вище ги  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт