Карлово и Сопот - пияни от любов и вино!

• 12 819
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
то ни са ни малки градчетата няма как да не се позбнаваме.Нищо ,че сме две отделни общинииии Rolling Eyes #Crazy newsm78

# 196
Ау,много са сладки Heart EyesБаткото какъв е грижовен,сигурно много ти помага PeaceПетя,сигурно знаеш,но аз да кажа за всеки случай-алоказията е отровна(по-точно соковете и),така че бебчо като се раздвижи ще трябва да внимаваш с нея.

# 197
"да кажа за всеки случай-алоказията е отровна(по-точно соковете и),така че бебчо като се раздвижи ще трябва да внимаваш с нея"

I_N много благодаря -незнаех . и днес точно го оставих в паяка за 5 мин и си бе откъснал едно листо ooooh!

# 198
А аз си позволих да разгледам и рождения ден на баткото ....... ех голяма веселба е било Simple Smile

# 199
  • Карлово
Много ви поздрави от Ирен! Аз днес заведох дребосите до клубчето в Сопот, там се видяхме. До месец уж трябва да заработи и тук в Карлово, в новата кооперация на Донатекс, над Арабския, където е Алфасот, там щял да е парти-ценнтъра.
Колкото до редутските поръчки-чакаме ги, имам 7-8 от намаленията и ни една не е дошла.  Вече би трябвало да почнат да пристигат.

# 200
ъхъъъъъ ...ми ще чаккаме Wink дружнооо Peace

# 201
  • Карлово
забравих...бебешор, има пак промоция на ключодържатели в онзи сайт, за $3 с доставката, т.е. излизат по 4,50лв. Ако искаш, прати ми снимка по скайпа да ти поръчам. Ако някой друг иска да се възползва-насреща съм. Става въпрос за такова нещо, само че това се води табелка за куче,

а сега са от този вид

http://www.artscow.com/Create/ShowProduct.aspx?ProductId=186
http://www.artscow.com/Create/ShowProduct.aspx?ProductId=185
http://www.artscow.com/Create/ShowProduct.aspx?ProductId=187

# 202
микки ,както виждам тук си става въпрос за ключодържател,нали?Със всичките му такъми Confused

# 203
  • Карлово
да, сега си е баш ключодържател, не като преди, аз затова пак ще поръчвам, този път за родата
хм...що ми е дребен шрифта newsm78

# 204
кога ще поръчваш ?До кога ни даваш срок да го измислим?

# 205
  • Карлово
ей, то голяма мисъл Grinning ами тия дни ще е, хайде вторник-сряда, устройва ли ви. ама тя доставката май може да е поотделно, ще пробвам и ако става, направо ви ги пращам по адресите ви.

# 206
пРИВЕЕТ  Peace
 zazuliak ЗАПОВЯДАЙ -ДОБРЕ СИ ДОШЛА НЕДЕЙ САМО ДА ЧЕТЕШ АМА ДРАСНИ НЯКОЙ РЕДЧЕ  Hug

# 207
Побут на първа страничка ........ май се уморихме  Grinning

# 208
От вчера Ева ми е с температура,качва до 38 някъде,не по-нагоре,но е почти през целия ден с малки почивки.Пробива и в момента един кучешки та си мисля че от него,ама до сега такова нещо не се е случвало,да има температура от зъбите.Друго нищо и няма,но не може да спи спокойно,все е кисела и повтаря че я боли,даже и на сън.Случвало ли ви се е при някой определен зъб само да ви вдига детето температура?Редувам Панадол и Нурофен,деже вчера вечерта много зле беше положението,будеше се през 10 минути и за 5 часа и дадох 2 дози нурофен и една панадол.Страх ме е вече и да не взема нещо да я натровя.... Ужас... много е гадно да ти е болно детенцето....

# 209
  • Карлово
Ин, от зъби не може да се вдига Т. Покрай зъбоникненето пада имунитета и са по-податливи на вируси, но самия зъб не може да е причина за висока Т. Щом се буди често нощем, заведи я и на УНГ. Не се шашкай толкова за температура, до 37,5-37,6 може даже да не даваш нищо температуропонижаващо. Принципно, щом я боли, давай Нурофен, той е и болкоуспокояващо, за разлика от Панадола. Между две дози, независимо какво е лекарството трябва да има 4 часа. При по-високи стойности, над 39/да не дава Господ/ се запаси с Хексалгин. Даваш по 1 капка за 2 кг, т.е. напр Ачо е 11кг-давам 5 капки. Най-много три пъти на ден и само при нужда. И непременно на лекар утре. В петък бяхме на консултация, доки каза, че сегашния вирус е доста упорит и много народ е натръшкал. Да оздравявате бързо! Hug

Общи условия

Активация на акаунт