Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Първо трябва да си построиш зона, после да си изградиш клетка и като влезеш в клетката ти показва какво можеш да си вземеш, долу има пазарска количка, цъкаш на нея и от там.

# 196
  • София
А за наградата - може и жирафи, те са 31 500
Аз лично си взех Зебу - 23625

Най е тарикатско , който му се е паднало 1+1 животно на св. валентин, да си активира сега наградата Simple Smile)))

Сега забелязвам, че в саваната имало животно под  4000 лол - Томпсънова гъзела - 3937.5 LOL май утре от нея ще пазарувам, и без това  ми умряха зебрите и освободиха една клетак Simple Smile))

Може ли по-подробно за какв анаграда иде реч и защо да се активира сега, този който е 1+1!
Аз в акаунт, в който ми се падна тази награда 1+1, още нищо не съм разбрала, защото там репутацията ми е зле и не ми дава нищо да купувам.... Омагьосан кръг.. Колко пари трябва да им даря, за да започне да м иразрешава УАФ? newsm78 Embarassed

ами имах предвид, че нали с тази  награда за всяко закупено животно ти дава още едно такова безплатно, т.е. ако си активираш наградата от лодката за 2 много разпространени  животни и вземеш например двойка жирафи, ще получиш още една двойка жирафи безплатно, те са по 31000, значи ще си напред  с 122000 лол.... Simple Smile)) това ако имаш саваната ест...

а за другият въпрос с репутацията и даренията - нямам идея...моята репутация е предимно от продажба на новородени и липса на досег с черният пазар....

# 197
  • Пловдив
днес много малко народ  Tired ама пък за сметка на това имах цели 5 новородени, за пръв път ми се случва  Crazy Изпълних си и мисията с биволите и ми даде награда 63000лол, та си вдигнах нивото на зоомагазина, че после такова ниво ме чака... ако изобщо стигна до там  Mr. Green

# 198
Днес имам 13 000 посетителя и най-сетне минах нивото Mr. Green Понеже доста си постоях на него (а и на предишното за клетките) от раз минах това с 300 000 посетителя. Сега съм на 38-мо и ще чакам да ми се родят бумсланг и още няколко.
С ветеринаря все още нямам успех, нещата са направо трагични Tired
От 7-те облака нищо не мога да схвана.

# 199
8 умрели и две новородени. Общо 10  Mr. Green Честно ли е? М?

# 200
Имам проблем със склада за храна  newsm78. Вчера ми свърШи премиума и днес като искам да купя храна и не мога. ЗаЩо така се получава, например  пиШа 600 кг храна, но автоматично ми променя количеството на нула.

# 201
Защото нямаш място за още храна.

# 202
  • Sofia
Днес имам 7 новородени магарета...кога няма-няма, но кога има, има качествено и количествено.  Laughing
Тази вечер за първи път усетих предимството на нощното кърмене  Mr. Green толкова гугутки им отмъкнах под носа от търговете докато спяха сладко, че лошо им е станало на сутринта, само чавдарчо си беше в 3ч на работното място, но не бях в настроение да наддавам до милиони пак.  Laughing

# 203
  • Варна
Здравейте и от мен  wavey
Вече от около 2 седмици съм горд притежател на малък зоопарк http://mechence.mondozoo.com . Пусто обаче зациклих на това 11 ниво и не мога да събера финансии за втора зона  #Cussing out Пък вече напусках 3-4 смс и не смея повече, че като ми дойде сметката за телефона, мъжо ще ме убие  Mr. Green Явно ще трябва доста да си поседя на това ниво  Rolling Eyes А тез ми ти животни хич нещат да се развъждат, и сърца слагах, готвача и ветеринаря минаха няколко обучения.....някой да има идеи по въроса  Praynig

# 204
Здравейте и от мен  wavey
Вече от около 2 седмици съм горд притежател на малък зоопарк http://mechence.mondozoo.com . Пусто обаче зациклих на това 11 ниво и не мога да събера финансии за втора зона  #Cussing out Пък вече напусках 3-4 смс и не смея повече, че като ми дойде сметката за телефона, мъжо ще ме убие  Mr. Green Явно ще трябва доста да си поседя на това ниво  Rolling Eyes А тез ми ти животни хич нещат да се развъждат, и сърца слагах, готвача и ветеринаря минаха няколко обучения.....някой да има идеи по въроса  Praynig
Хей добре дошла в отбора  Hug

# 205
толкова гугутки им отмъкнах под носа от търговете докато спяха сладко, че лошо им е станало на сутринта
Joy Joy Joy

# 206
Аз все още не мога да мина нивото с нито едно болно. А и нещо не ми се занимава с одити и назначаване на нови ветеринари и готвачи. Crossing Arms

# 207
  • Варна
уф тъкмо се реших да подобрявам персонала , и тръгнах да сменям някои продавачи + ветеринаря и готвача   и резултата е 10 болни наведнъж  #2gunfire

# 208
Още съм с одит за 500. Остана ми само директор що-годе да намеря  Laughing
Някой има ли директор със зелена линия?
До сега все попадам на 1 синя и останалите червени и къси.

И на малката щерка в Зоомагазина най-после има животни. Основно мишки.

# 209
  • София
Да моите директори винаги са били със зелени линии...т.е. с една зелена де Simple Smile))

Virginity - не се ядосвай, преглътни ги като жертва няколко такива дни, докато намериш добри служители, после ще ти се отплатят добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт