Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 914
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета, измислих си една стратегия за 17-то, пожелайте ми успех
Ще си ъпгрейдна клетките в минифермата, после зоната на минифермата до колкото мога, а през това време ще наблъскам от всички животни по колкото може вътре и да сложа после сърца на клетката на пилците и на озеленителя  newsm78 стискайте палци

Пробвали сме ги тези трикчета...и мноого други  Mr. Green С по- малко от 300 животни, няма минаване Peace

Аз ъпгрейдвам всеки ден по нещо, че съм далече от 8 000 посетители Rolling Eyes
Имам си Флориян вече, сега и Саша да дайдееее Flutter

# 286
  • Варна
ех имам две точки Страст  Flutter само да знаех за какво е показател  Laughing

и точно сега, като ми се налага да пътувам, ми се заредиха слънчевите дни един след друг   #2gunfire аз ще взема лаптопа де, дано се докопам до WiFi  Mr. Green
-аз 300 гадинки не знам кога ще заформя... все около 120 максимум се въртят , щото мрат кат мухи ooooh!
-ветеринар си намерих що-годе читав, ама пак е със синя и зелена линия Close  пък аз съм прИтИнцИозна искам с две зелени  Crossing Arms , не държа да са на макс, ама да са зелени Mr. Green ама нека се излекуват гадинките, че тогава Whistling
-сега готвача ми е голям проблем, щото е пълен некадърник, и ми се натровиха гадовете #2gunfire та и него сменям всеки ден...
-продавачите в зоомагазина - всичките със синя лента ooooh! един по към зеленото няма Confused
другите служители ги намерих зелени сравнително бързо , тез кво ми се отварят тука, вече една седмица, не знам Thinking

# 287
Посетете ми моля ви зоопарка
http://ALFITA.mondozoo.com- пътува ми се с лодка Simple Smile

# 288

#2gunfire аз ще взема лаптопа де, дано се докопам до WiFi  Mr. Green

Има на всички бензиностанции ОМВ.
Иначе аз днес имам 14 новородени и минах най-после 17 ниво.

# 289
  • Пловдив
eх, жалко  Confused Благодаря иначе, че ми казахте - поне да не възлагам големи надежди  hahaha
Алфи, всеки си клика на неговия си зоопарк  Peace
А на мен не ми се отваря зоото  Sad

# 290
  • София
Да, за зоомагазина и аз много трудно намерих със зелена лентичка...но стана.... не е до край , но е зелена Wink
Аз на облаците си седя на 0.... явно, който и да сее е регнал, изобщо не играе Simple Smile))

# 291
Защо се разболяват животните и мога ли да го избегна някак си?  newsm78 Даже домашната ми мишка се разболя  Mr. Green Да не повярва човек какво животно съм си купила, че сега и болно  Crossing Arms

# 292
  • Пловдив
трябва да си намериш добър ветеринар, готвач и гледачи  Wink

И да си махнеш лентичката от подписа, че се карат

# 293
При мене нищо не става като сикликам сама на линка  Thinking Ще пробвам пак по- късно, дано да стане нещо. Къде са тези лентички, които гледате? Моите служители нямат никакви лентички  newsm78

# 294
  • Пловдив
можеш да кликнеш веднъж на ден, затова и по-късно няма да ти отчете, а чак утре. Говорех да си махнеш лентичката от подписа на акаунта, иначе лентичките на служителите се виждат като им пуснеш одит

# 295
махнах я лентичката, въпреки че не виждам какво им пречи ама както и да е. Нямам пари за одит Sad

# 296
  • Пловдив
утре ще си пуснеш одит, няма проблем

Само на мен ли днес страницата ми се точи като народна песен  Crossing Arms Още не съм успяла да си купя храната за утре  ooooh!

# 297
Моя ветеринар не е толкова зле в крайна сметка, днес имам 2 болни, което за мен е добре Simple Smile
Иначе още чакам да ми се родят кон и ягуар Tired То не че има закъде да бързам, никаква идея нямам как ще купувам саблерог орикс Crazy

# 298
  • София
хм, забелязахте ли, че днес наградите от състезанията са по-големки....ако не е бъг де...но имам 2500 лол за 46 място Simple Smile))

# 299
мда... регнах се на 1во място  за таз седмица Mr. Green и видях, че са ми дали 2500 за 159то...

Общи условия

Активация на акаунт