Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 914
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
абре, що не мога да изтривам мнение? рекох да го прехвърля в предишното, ама ... невидима "ГРЕШКА.." Joy

Blush Valeria, мда... 90 лв Simple Smile заслужава си да се радвам Simple Smile) па и приятелката требе да е доволна, че заради нея се омотах Simple Smile))

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 15:28 от Gibel

# 316
  • Sofia
Gibel, разсеян си, тоя Мангалиян ти е взел ума с тази новина.  hahaha
Джули споделя за нейното 17-то ниво.  Laughing
А аз те прочетох 3 пъти, за да вникна в това което опитваш да кажеш.  Mr. Green

# 317
А пък аз изпуснах сеира  Mr. Green

# 318
  • София
Това 17 ниво е некаква черна дупка...не е истина Simple Smile)))
Gibel - ха честито за добрите новини...право на Мондито....Simple Smile

А да ...вчера верно е било некакъв екшън...ама съм го проспала....

# 319
  • Пловдив
какъв екшън, я раздухайте  Mr. Green

# 320
  • Sofia
Абе не знам ама днес цял ден викам циба на мъжа ми и ми е много весело.  Mr. Green
Предполагам темата там е затрита, бяха се гепнали за косите малко, да мине Валката да разкаже.  Laughing

# 321
  • София
мда , всичко е изтрито...аз само заварих темата на Монди тази сутрин ама май е било грозна работа.....и има двама баннати за известно време.....

# 322
Аз нищо не разбрах, някой да разкаже Praynig

# 323
Нещо са се карали снощи Simple Smile И днес Монди беше бесен, че цяла нощ е трил глупости. Едната е Бизос  Mr. Green Но подробности не знам. Резултата е Бизос и още някой са с бан за 2 седмици.

# 324
  • Sofia
Е то няма какво за разказване, имаше тема пусната от нов потребител с въпроси като за нов зоопарк и няколко "стари" се хванаха за гушите и се обиждаха, други подклаждаха огъня, трети бяха сеирджии и така.
Една девойка им казваше "циба на всички" и така си остана това циба днес цял ден в главата ми.  Laughing
В края на темата някой апелираше да се спре с дрязгите, защото "заприличахме на други мамешко-бебешки форуми"  Mr. Green та не е нещо което да ни е чуждо.  Laughing
А днес Мандолияна им написа нови и им припомни старите правила, в резюме толкоз.  Laughing

# 325
  • Пловдив
Мамешко-бебешки лииии  Laughing  hahaha
Предчувствам, че тази кавга ще е легендарна и ще се посочва за назидание  Laughing
Добре, че е Валерия, да разплете малко, че тук от любопитство за малко да се самоизядем  Mr. Green   bouquet

# 326
Ех, да щат да ни бъгнат и по един абонамент  Whistling

# 327
  • София
Искам бъг 10 новородени. Да докладвам, че днес имам цели 5  Joy По мои прости изчисления 10 ще имам, когато животните ми станат към 700 Grinning

# 328
 а аз кат  купувам, да не ми пише сметка... днес съм на -757 451.44 при приход 14 069.00 ... що ми требеше да гледам  Joy

п.с. дъждовен ден за Франция...

Цитат
как така си на минус  newsm78
ами баланса ми показва това(истина е)
много похарчих, надявайки се да се бъгне и не отчете  Joy

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 22:12 от Gibel

# 329
  • Пловдив
как така си на минус  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт