Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 912
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
по колко двойки животни максимално мога да имам в клетка ниво 2 Rolling Eyes
По 5 от вид, после започват нещо да страдат.
Аз съм си навила на пръста, че трябва да взема златен медал за представител на Джунглата, Минифермата и Саваната, за целта трябва да имам по 4 двойки от всички животни, включително специалните и тези които ми подярява феите, та може ли някой да ми каже точно колко са животните от феите имам скореца, дъждосвиреца и днес дойде някаква нова рошава птица Биволска чапла, има ли още, че медал за Саваната не иска да ми даде и бронзов за сега.

# 346
  • Бургас
благодаря  Heart Eyes

# 347
  • Столицата на "Второто българско царство"
Момичета имам нужда от малко помощ!Опитвам се да мина 16-то ниво,но не става!Посъветвайте ме как най-бързо да спечеля сребърен медал!Моляяяя...... Praynig Praynig Praynig
Предварително много благодаря!!!

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 14:06 от bebebe

# 348
Момичета имам нужда от малко помощ!Опитвам се да мина 16-то ниво,но не става!Посъветвайте ме как най-бързо да спечеля сребърен медал!Моляяяя...... Praynig Praynig Praynig
Предварително много благодаря!!!
150 животни в зоопарка и нито едно разболяло се в последните три дни
или 180 много щастливи животни
или подобряваш някоя клетка и чакаш да ти умре животинче от нея

# 349
  • София
Или си слагаш зони за отдих, тоалетна за инвалиди и разни други красоти и чакаш сребро за архитектура....

# 350
Заредих кокошарника за 17-то ниво
Намалих билета (за 50-ти път) за 13-то ниво.
В джунглата с евтините одити си подмених персонала. Само директори не мога да улуча.
Да пусна ли тема за палцестискане в Клюкарника  Thinking

# 351
Мерси много момичета,за бързите отговори!Сега ще си построя WC за инвалиди и ще построя още една зина за отдих и ще чакам "проклетия" сребърен медал.
Благодаря многоооо  Hug за бързите отговори!!!!  newsm51

# 352
http://cvetomirapi.mondozoo.com/
Аз все още нямам сребро за архитектура.

# 353
Аз нямах построена само една зона за отдих(оказа се че WC за инвалиди съм си имала),но пак си имам само бронз!Сигурно трябва да подобря и зоните за отдих за да ми даде сребро!?

# 354
  • София
Ух, сори подведох те...нещо са ми се объркали спомените....сега гледах и при мен бронза е за архитектура...

Значи слушай Цветомира Simple Smile
Трите ми сребра са за продължителност на живот, за щастие и за грижи за животнинте....

Другия много бърз начин за минаването е да си накупиш мондози...30 мондоза ти дават среброWink

# 355
Аз нямах построена само една зона за отдих(оказа се че WC за инвалиди съм си имала),но пак си имам само бронз!Сигурно трябва да подобря и зоните за отдих за да ми даде сребро!?

Най-добре си подобри няколко клетки където скоро ще умира животинче и може да вземеш сребро за дълъг живот. При мен така стана.
Да , както казват другите за щастие и грижи също е по-лесно да вземеш сребро.

# 356
Ще опитам всичко накуп!

# 357
Ще опитам всичко накуп!
Тамън ще се подготвиш за следващото ниво  Mr. Green

# 358
Ами аз имам 2 клетки на 2-ро ниво,но там няма скоро да умре никое животинче!Но имам една пака,която ми е от самото начало и скоро ще умре-дано тя да ми донесе сребро   Praynig!!

# 359
Как да си произвеждам мед?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт