Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 909
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Като ви чета какви приходи имате и направо се отчайвам  Cry. И аз съм на 17 ниво с 231 животни и макс 5 новородени на ден. А и като гледам само аз си нямам прасе в минифермата, заЩо така? Печеля макс 10 000 лол на ден и то при слънчево време, какво не ми е наред? Цена на билета три лол  Sick с 231 животни, днес го вдигнах на 10 лол, като Ще е гарга да е роШава  Laughing.

# 436
  • Варна
ами и аз имам по 20-30 хиляди, в слънчев ден, с реклама между 40-50 Rolling Eyes
иначе в дъждовните падам до 15хиляди  Sad

# 437
А само аз ли съм без екстра прасе или има и други?

# 438
Като ви чета какви приходи имате и направо се отчайвам  Cry. И аз съм на 17 ниво с 231 животни и макс 5 новородени на ден. А и като гледам само аз си нямам прасе в минифермата, заЩо така? Печеля макс 10 000 лол на ден и то при слънчево време, какво не ми е наред? Цена на билета три лол  Sick с 231 животни, днес го вдигнах на 10 лол, като Ще е гарга да е роШава  Laughing.

Е как 3 лол  Shocked Толкова никога не ми е бил, от 5 лол почнах Shocked

# 439
днес вдигнах на 10 лол, но повече от 2300 посетители нямам при хубаво време, това със сърца на паркингите всеки ден. Някой Ще ми отговори ли за тъпото прасе, всеки ден го чакам да дойде да раздвижи обстановката в зоопарка и не идва, и не идва  #Cussing out.

# 440
  • Варна
а, то пък като дойде, та голяма далавера  Tired мойто само веднъж направи нещо интересно, и два пъти си прави кална баня ама посетителите нещо не я 'аресаха  Mr. Green

# 441
днес вдигнах на 10 лол, но повече от 2300 посетители нямам при хубаво време, това със сърца на паркингите всеки ден. Някой Ще ми отговори ли за тъпото прасе, всеки ден го чакам да дойде да раздвижи обстановката в зоопарка и не идва, и не идва  #Cussing out.

Е 2300*3 не е като 2300*10  Shocked Пусни одит, сигурно и на повече можеш да го вдигнеш. Може ли линк към зоо-то ти?
Тъпото прасе бих ти го подарила. Едно единствено събитие ми е направило до сега.

# 442
# 443
3 зони - 3 лол  Shocked Сложи 15-17 лол и пусни одит.

# 444
ок, мерси, аз мислех да увелича билета, но ме беШе страх да не изгубя посетителите, а пък и нямам скъпи животни

# 445
Е как, имаш лъв Simple Smile

# 446
Направих одит, сложих цена 16 лол и ми излезна това Като гледаме броя на животните и качеството на зоопарка ти, си казваме, че цената на входния билет е  висока. Може би трябва да помислиш да я свалиш малко. Да си я сваля пак на 10 лол  Thinking? Останалият персонал горе долу става, като продавача на ресторанта ми е най - добър, лекаря също става, една дълга зелена и дълга синя,  от 1 до 3 болни от 231 животни, често и без. Но медарката ми е пълна скръб винаги, макс 40 до 50 продадени буркана, или това е нормално за 1 ниво. А, Щях да забравя директора една  зелена Мениджмънт и останалите три къси червени. По - добре да търся с добрi Комуникации, вие как си избирате директорите?

# 447
  • София
Аз съм на 17-то , с 2 зони и 11 лол.....пускай одити, може би при теб - 12-13 ще е добре....

# 448
 Peace
A po kolko мед продаваШ само за ориентир?
Аз пък по време на промоциите за 14 февруари изтеглих повече новородени и три дена имах над 10 новородени, но бях на 16 ниво, с 11 бронзови и нито един сребърен медал и си умрях от яд  Rage Rage Rage

# 449
  • София
Аз не ставам много за ориантир, защото съм на студен климат и при мен малко всичко е по-иначе...
днес имам Продукция от предишния ден     69 и продажби 6, но съм имала и над 100 продадени буркана, особено като сложа 1-2 сърчица..... но днес имам и снеговалеж и студен ден....та направо ужас....и като гледам цяла седмица ме чака същото....ужаст...

Общи условия

Активация на акаунт