Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 33 394
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
После няма мисии, да, изпълнявайте си ги сега докато сте на далавера и ви връщат по някой лев.
А относно човечетата на картата на 2000 и на 20 000 посетители е еднакво, не си мислете, че ще ви почернее екрана.  Laughing

Ох много са смотани нивата на горе, вече се чудя с какво да се залисвам та да не умра от скука, чакайки да мина нивото, по мои сметки имам още 15 дена да повися на него.

# 616
  • Пловдив
а каква е функцията на наблюдателницата в саваната  newsm78 оня ден си вдигнах 1 ниво, ама и аз не знам защо  Laughing

# 617
  • София
Аз май ще се откажа от слончетата за сега  Confused имам да подобрявам всички клетки на 2ро ниво и да се подготвя зза 34-то , а в тия клетки са включени и влечуги , водни , насекоми ... много лол ще трябва ... пък и като знам че ще боледуват до де не си вдигна и зоните , по-добре да изчакам.

При мен от както минах 17то само 3 пъти съм имала над 10 новородени. Трудничко си е.

Събираш си 441 000 лол, купуваш слончетата, те веднага ти връщат парите и ти си ъпгрейдваш каквото искаш  Wink все тая дали ще ги ъпгрейднеш днес или след 3 дни на веднъж  Peace

Аз си имам слончетааа  Laughing Вчера беше слънчево и събрах парички Sunglasses

# 618
  • София
а каква е функцията на наблюдателницата в саваната  newsm78 оня ден си вдигнах 1 ниво, ама и аз не знам защо  Laughing

Всяко едно подобрение ти качва коефициента   Wink От там посещаемостта и ти дава да качваш цената на билетите Peace

# 619
  • Пловдив
оо, звучи добре  Flutter Въпреки че не съм усетила още промяна  Crossing Arms
Благодарности на вирджинити за прогнозата  Hug

# 620
Аз май ще се откажа от слончетата за сега  Confused имам да подобрявам всички клетки на 2ро ниво и да се подготвя зза 34-то , а в тия клетки са включени и влечуги , водни , насекоми ... много лол ще трябва ... пък и като знам че ще боледуват до де не си вдигна и зоните , по-добре да изчакам.

При мен от както минах 17то само 3 пъти съм имала над 10 новородени. Трудничко си е.

Събираш си 441 000 лол, купуваш слончетата, те веднага ти връщат парите и ти си ъпгрейдваш каквото искаш  Wink все тая дали ще ги ъпгрейднеш днес или след 3 дни на веднъж  Peace

Аз си имам слончетааа  Laughing Вчера беше слънчево и събрах парички Sunglasses
Лесно изглежда , но моята мисия е за 4 дни и утре изтича , а за да ги купя трябва да тръшна поне 4 - 5 мондоза

# 621
  • София
Дарка Подробната Ee, не. Ако не можеш да ги събереш от приходи, няма смисъл Rolling Eyes Ти по колко приходи на ден имаш горе-долу?

# 622
Ами приходите варират м/у 50000 в дъжд и 100000 в ясен ден , това е от магазини само , защото билета ми е 1лол ... мъча нивото с 8000 , но като заредя стока и храна за животните , рекламка и да възстановя умрелите ... нали се сещаш  Mr. Green В събота и неделя обаче времето ще е страхотно за минаване на нивото, ще е слънчево.

# 623
  • София
И аз съм на 29-то, но съм решила, че ще го мина без да намалявам билета  Sunglasses
Мисля, че съм близо! Само още 1-2 подобрения Peace

# 624
Сподели как става без намаление, аз уж доста инвестирам в подобрения , ама нещо явно ми куца.

# 625
  • София
Сподели как става без намаление, аз уж доста инвестирам в подобрения , ама нещо явно ми куца.

Ще споделя ако стане, сега пробвам  Mr. Green Аз ти погледнах зоото , по колко посетители имах ? Интересно ми е  да видя до колко влияе колко си се развилна посещаемостта Wink
Аз имам до 6000-6900 най-много. Още не съм имала 7000.

# 626
Днес беше ясен ден и имам ... Посетители:7692 , утре е дъжд и не се надявам , но в събота ще е слънчево и се надявам да прескоча 8000

# 627
  • Столицата на "Второто българско царство"
Моля ви помогнете ми със съвет как да взема сребърен медал(по-лесно) за да мина 16-то ниво!!!
 Praynig Praynig Praynig

# 628
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Моля ви помогнете ми със съвет как да взема сребърен медал(по-лесно) за да мина 16-то ниво!!!
 Praynig Praynig Praynig
Построй си зона за отдих, даже две...
Хвани някое животно и слагай няколко дена при него все сърца, за да удължиш живота му с 5 дена повече от нормалното

# 629
  • Столицата на "Второто българско царство"
Построила съм всички зони за отдих(имам бранзов медал за това),но от една седмица се опитвам да взема сребърен медал и не успявам.
Благодаря за съвета,дано успея!
А дали мога да помоля някой от премиум играчите,които имат зоопарк в София да сподели прогнозата за следващата седмица!? Embarassed

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 22:26 от bebebe

Общи условия

Активация на акаунт