Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 895
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Gibel благодаря   bouquet

В новоизлюпения зоомагазин имаме 40 родени, от които 23 продадени и мига недостатъчна наличност  Joy

Утре ще рекламирам и намалявам билета. Каква реклама да пусна? Знам, че 100 пъти го коментирахме  Embarassed

няма проблем Simple Smile
Ако някой му трябва прогноза за определен град, без да иска да си рискува акаунта, да драсне на лично Simple Smile Отговор ще има гарантиран в рамките на деня(изключения)

# 91
  • София
В какъв смисъл  да си рискува акаунта???

# 92
  • Sofia
В какъв смисъл  да си рискува акаунта???
И аз това искам да попитам, плюс как така имаш достъп до прогнозата за всички градове?  Rolling Eyes

# 93
  • Варна
ми може да си регистрира по един град за времето само бе  Mr. Green

# 94
  • Пловдив
какво значение има, щом ще помага човека  Laughing по-добре да не знаем май, да не се изкушаваме  Blush

# 95
Е какъв е смисълът? Като че пари се печелят от играта(за левове говоря, не лол Laughing)

# 96
  • Пловдив
ами ако е някакъв бъг, от който Gibel се възползва, има опасност да му блокират акаунта, вероятно затова предлага вместо всички да си рискуват акаунтите, изкушавайки се да погледнат прогнозата, той да я погледне и да ни каже  Rolling Eyes Другият вариант е всеки да си похарчи реални парички (не лол  Mr. Green ) и да стане премиум играч. Аз лично едва ли ще го направя, освен ако някой не ми я подари тази екстра  Blush

# 97
Не мога да разбера как си рискувам акаунта като споделям прогнозата тука, всеки премиум може и го прави , за да е в помощ на тези които нямат.Няма бъгове тука, това си е просто прогноза за времето.
Ето една актуална за София от мен.

# 98
  • Пловдив
Към мисълта за бъг ме наведе това, че може да каже за абсолютно всеки град прогнозата  newsm78
Пък си помислих и че би могло да има някаква клауза за несподеляне на премиумска информация  Laughing поне в техния форум, знам ли и аз  Rolling Eyes Мъча се да разгадая неразгадаемото  Laughing

лелее, прогнозата за есента е по-надеждна от лятната  Mr. Green
Дарка Подробната   bouquet

# 99
Тук май сме доста премиум играчи. Но има и такива, който не са, могат да кажат за кой град им трябва прогноза и ако има премиуми там, предполагам, че ще я дават  Mr. Green Аз съм в Лондон, ако на някой му трябва да каже  Hug

# 100
Към мисълта за бъг ме наведе това, че може да каже за абсолютно всеки град прогнозата  newsm78
Пък си помислих и че би могло да има някаква клауза за несподеляне на премиумска информация  Laughing поне в техния форум, знам ли и аз  Rolling Eyes Мъча се да разгадая неразгадаемото  Laughing

лелее, прогнозата за есента е по-надеждна от лятната  Mr. Green
Дарка Подробната   bouquet
Незнам в кои форум имаш предвид, но в мондо-форума, беше забранено на премиум играчите да дават прогнози Simple Smile

# 101
  • Пловдив
е не съм го знаела като информация, но си беше логично - нормално е да искат да си изкарат повече парички  Laughing
Тук всички сте много мили  Hug

# 102
  • Варна
добре че си пишем тука а не в мондофорума  Mr. Green Whistling

# 103
  • София
сетих се...може да  си направиш втори акаунт и периодично да го рестартваш, за да научаваш интересуващата те прогноза...нали като почваш си 1 седмица премиум Simple Smile)

# 104
  • гр. Козлодуй
Приех мисия за 2 двойки фенек. Някой ще ми каже ли колко струва и какво е - хищник, бозайник ...

Общи условия

Активация на акаунт