Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 906
  • 740
  •   1
Отговори
# 510

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

# 511
  • София
Angel_Dust
Продадени напитки : 52 | Приходи : 364.00 LOL /Цена на дребно 2.97 LOL
Продаден сладолед : 41 | Приходи : 369.00 LOL /Цена на дребно 4.18 LOL
не гледай малката бройка продадени, днес ми е дъждовен ден  Sad
но според мен си е далавера,в слънчеви дни добри пари се вадят Whistling

аа няма да гледам - точно това гледам....аз нали съм на студен климат...слънце да чакам мога на кукуво лято.... Simple Smile))) мерси за инфото...ще го мисля.... имам време малко.....

# 512
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, ВИНАГИ МНОГО ЗАСМЕНИ И ЩАСТЛИВИ  Mr. Green
Да ви се оплача, прогнозата ми за времето тази седмица е 6 дена дъжд  Embarassed УЖАС!!!!
Иначе Едмончо днес пак ми спретна купон Simple Smile И резултатът е нито едно болно  Hug
Разигра се голяма драма !
Днес един от любимите на всички зайци в Мини Фермата хвана ужасен грип...
Децата не спряха да плачат докато Едмонд прасето не се появи с една рецепта на баба му.
Смесицата от жълъди и пълни с витамини моркови върна малкото животинче на крака за нула време !
Това ярко събитие придаде привлекателност на зоопарка ти и болните животни в лечебницата бяха облекчени от чудодейното лекарство на Едмонд

# 513
  • София
Да ви се оплача, прогнозата ми за времето тази седмица е 6 дена дъжд  Embarassed УЖАС!!!!

и при мен, имам по 900-1000 посетители Sad , а чакам 8000 Mr. Green

# 514
  • Пловдив
и аз днес имах само 300 посетители... не можах да си избия рекламата  ooooh!

# 515
Честита баба Марта!!!!

Сега направили задължително да се стартира с фермата. Къъъъсноооооооооооооо Mr. Green
Явно има значение, защото всичките ми доходи са по-ниски от вашите. Но още малко търпение и ще имам ферма  Laughing

# 516
  • Пловдив
Честита Баба Марта и от мен, че сутринта съм забравила  Hug живи и здрави, бели и червени, добрички и засмени   bouquet

Малко тъпичко ми се вижда на мен цялото това нещо с антистратегирането на първите нива  newsm78

# 517
Честита Баба Марта

Някой иска ли да ми дойде на гости в ПАРИЖ? ...

ESTRELA, предполагам си в Париж... по-зле може ли? Simple Smile))
Смъквам цената на 10 лол, че днес едва 700 посетителя ... поне да имам повечко за да купуват от меда Simple Smile

# 518
Алекс Петков е мизерствал тази нощ и в моя зоопарк  Crossing Arms Е нищо хубаво не се случва в тоя моя акаунт.

# 519
Нещо не мога да разбера каква цена да си сложа на билета. Беше ми на 25 лол, но ми се струваше много малко. Купих днес една двойка хиацинтови ари и ми се искаше да я вдигна, но пуснах одит и ми пишеше, че тази си е идеална. Аз обаче нагло реших да я вдигна, сложих 26 и пак одит - пак беше добре цената. Но си викам не мога така да се прецакам, искам още, сложих 27 и пак одит - пак добре Shocked Не ми се дават повече пари за одит и не смея да я вдигна повече, но мисля утре да пробвам с повече лол да я вдигна да видя докъде може да стигне стигне.

# 520
Гибел ако искаш прескочи и до Лондон  Mr. Green

# 521
И в Люксембург е абсолютно същото.

# 522
Леле, ама какви са тези черни облачета в Лондон, аз не съм виждала такива. В Мадрид е песен направо - 3 дъждовни и 3 ясни Mr. Green

# 523
Всички дни са дъждовни и в Амстердам.
Ама аз съм много щастлива, ще си продавам меда така.   Simple Smile

# 524
Всички дни са дъждовни и в Амстердам.
Ама аз съм много щастлива, ще си продавам меда така.   Simple Smile
Добре дошла в тази темичка, до сега не съм те засичала Simple Smile Много животинки и бързо развитие ти пожелавам.
Трябва да си маахнеш лентичката за зоото  от подписа, защото ни ги забраниха.

Общи условия

Активация на акаунт