Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 907
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
някой има ли представа от колко метра се състои цялата разходка  newsm78

# 526
  • София
Алекс Петков е мизерствал тази нощ и в моя зоопарк  Crossing Arms Е нищо хубаво не се случва в тоя моя акаунт.

Joy Joy Joy Май само на мен не ми е идвал на гости
Алеск, Не се чувствай поканен Joy

Момичета, аз пък мисля, че свалянето на цената на билета, не влияе на посещаемоста, само пари губите Peace

# 527
Алекс Петков е мизерствал тази нощ и в моя зоопарк  Crossing Arms Е нищо хубаво не се случва в тоя моя акаунт.

Joy Joy Joy Май само на мен не ми е идвал на гости
Алеск, Не се чувствай поканен Joy

Момичета, аз пък мисля, че свалянето на цената на билета, не влияе на посещаемоста, само пари губите Peace

И аз така мисля. Имам лошо време, цената ми е 30 лол, а имам 2220 посетителя. При хубаво време съм стигала, 7800 посетителя. Пак при същата цена.

# 528
  • София
някой има ли представа от колко метра се състои цялата разходка  newsm78

до средата са 900.... значи до края поне още толкова ще е ....

# 529
Не е вярно според мен. Всички нива, които ми искат някакъв брой посетители съм минавала с цена на билета 1 лол и съм достигала доста големи числа.

# 530
Честита баба Марта  на всички!
Искам да споделя радостта си че ми се родиха 10 малки в зоо-то много сам щастлива най сетне.
Но имам един проблем- имам текуща мисия  която приех  ooooh! да купя Хиеновидно куче но не ми дават защото нямам достатъчна репутация пред WAF.
Кажете ако някой знае как се постига добра репутация бързо / не сам купувала от черния пазар никога/
Много ви благодаря предварително  bouquet

# 531
  • София
с доста продадени на уаф новородени...

# 532
  • Пловдив
само с дарения е бързо, другото е като продаваш най-скъпите си новородени на УАФ. Сподели с колко живтони мина нивото и при какви условия - сърца къде, в какво време, колко време го чака... Нас все още ни вълнува това  Flutter

# 533
При мен днес лошо време.Сърца по клетките и само 1 новородено Rolling Eyes

# 534
Това ниво го мъча от 2 месеца във форумите четох че се слагали сърца на озеленителите,аз ги слагах всички сърца на озеленителя на саваната в продължение на месец и повече. Това си има и голям плюс почти всеки ден ми пристигат приятели на мондоз най различни. Всички казват че всичко е търпение и късмет прави са.
Благодаря за съветите ви и успех, и търпение на тези които още не са го минали! Heart Eyes  bouquet

# 535
  • София
toky - с колко животни го мина?

# 536
  • Варна
два дена имам лошо време, сърца на клетките и озеленителя, и резултата е по 5 новородени  Tired
на всичкото отгоре имам между 500-700 посетителя , съответно около 15000 приход  Sad
от утре ми е слънчево...явно ще си повися още доста  Rolling Eyes

# 537
  • София
Не е вярно според мен. Всички нива, които ми искат някакъв брой посетители съм минавала с цена на билета 1 лол и съм достигала доста големи числа.

А пробвала ли си да не намаляш цената  Wink
Аз ще пробвам за нивото с 8000 и ще се отчета Peace Но имам още малко да ъпгрейдна.

# 538
  • Варна

еее тая игра е правена за мене  Joy плакати на брус уилис ще разлепя и без да ме питат  Mr. Green

# 539

еее тая игра е правена за мене   плакати на брус уилис ще разлепя и без да ме питат  Mr. Green

БРАТ УИЛИС ! Joy Joy Joy

Забелязах, че при дъждовно време имам повече новородени... може и случайно да е. Сменявам фуража с 5 па ще видиме.
Купих си слон, ама се разболе и един ден нема да ми го има Sad

Общи условия

Активация на акаунт