Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 906
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
А пробвала ли си да не намаляш цената  Wink
Да, разбира се! Много често като имам слънчеви дни си слагам всички сърца на паркингите и пускам реклама, вече правя около 8000 посетителя така, но повече не. Когато ми трябваха 12000 намалих цената на 1 лол и го минах, иначе не мисля, че щях да успея.

# 541
  • sofia
Дали някой ще бъде така добър да сподели седмичната прогноза за времето в Ню Йорк  Rolling Eyes
Благодаря!!!  Hug

# 542
  • София
Един тъп въпрос  Confused за първи път си купих мондоз и не мога да ги харча. На другия ден ли са активни или нещо аз не правя като хората. Иначе си ги виждам горе където са мондосите.

Много съм зле, оправих се Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 18:04 от vanesa

# 543
А пробвала ли си да не намаляш цената  Wink
Да, разбира се! Много често като имам слънчеви дни си слагам всички сърца на паркингите и пускам реклама, вече правя около 8000 посетителя така, но повече не. Когато ми трябваха 12000 намалих цената на 1 лол и го минах, иначе не мисля, че щях да успея.
Ще го пробвам, но като си гледам прогнозата, няма да е в близките 7 дни  Mr. Green

# 544
Малиииии, ще се издавим  ooooh!
Дано поне с раждането се получи нещо.
1 новородено и 8 умрели. Е те това е.

# 545
Аз съм нова в играта, днес се регистирах и много се радвам  Simple Smile.

# 546
Аз съм нова в играта, днес се регистирах и много се радвам  Simple Smile.

Добре дошла!Линковете към играта в подписа не са разрешени.

# 547
Съжалявам много, но не знаех  Embarassed. Махнах го  Simple Smile

# 548
toky - с колко животни го мина?
С около 280 животни но май това не е от много голямо защото гледам че други са го минавали и с по малко от мен.

# 549
  • София
Към обяд, посетител на име Alexpetkov започна да дразни Прасето Едмонд с историите си за сочни наденички и барбекю...
Не след дълго прасето избяга, тичайки с пълна сила, и започна да блъска минувачите докато накрая не се скри в калта на ограждението за патици!
Целият този ужас се отрази на посетителите, които в резултат купуваха два пъти по-малко в магазините ти...
Благодаря, Alexpetkov !

Joy Joy Joy Абе Алекс, аз нали ти казах вчера, че не си поканен  Mr. Green

# 550
  • Варна
ето...днес имам 2 нови и 4 трупясани Tired явно наистина по дъждовното време се гушкат повече  Mr. Green
мен още никой не ме е посещавал, ама така като гледам по-добре да не идва Whistling
абе някой разбра ли по какви критерии действат тея 7 облака newsm78 имам 2 точки страст, 1 превъзходство и 1 красота Rolling Eyes кво ще рече тва Thinking
получих съобщение че съм спечелила 500лол за 136 място Shocked даже в приходите ми го е отчело newsm78
сега проверих за предното - когато имаше бъг - пак 500 съм спечелила за 244 място Rolling Eyes явно това им е утешителната награда...
а съм участвала и в някакво състезание - място n° #107 . и съм спечелила 2 500.00 LOL  newsm78

# 551
За 7те облака , всичко зависи от играта на тези които са се регнали чрез твоя линк. Те се развиват , а ти печелиш. При мен има 3 регистрирани , ама никакъв напредък нямат , явно не играят изобщо.  Mr. Green

Пак нямам 8000 посетители , все около 7500 се въртя , но за сметка на това много яко пазаруват ... при билет 1 лол имам над 100000 приходи от магазини и даже днес имам злато за производство на мед. Трябва ми слънчев ден за да го мина нивото, а те все ясни и дъждовни. Ще почакам още 3-4 дни.

# 552
  • Пловдив
eее, страхотен приход  Flutter
а при нормална цена какъв ти е приходът?

При мен към 20-30 000 приход при 12 лол билет (на 13 ми пише, че е прекалено висока цената), та се чудя дали да не се тествам и аз на 1 лол  Flutter

# 553
  • София
Мн съм щастлива, вече си имам трета зона.... Simple Smile)) даже една клетка с 2 папагалчета сложих Simple Smile))
Освен това имам новина
03.03.2009
WAF се възхищава изключително много на начина, по който управляваш зоопарка и вниманието, което обръщаш на животните. Тя реши да ти предостави безплатна рекламна кампания по телевизията днес. Simple Smile)))
Хепии Simple Smile))

Е новородените ми бяха 2, за сметка да 10 умрели...нооооо аз още имам останало малко търпение и за това Simple Smile)))

# 554
  • Sofia
Момичета, аз пък мисля, че свалянето на цената на билета, не влияе на посещаемоста, само пари губите Peace
Не е вярно според мен. Всички нива, които ми искат някакъв брой посетители съм минавала с цена на билета 1 лол и съм достигала доста големи числа.
И аз съм на мнението на Бухтичка, тъй като в момента имам условие да направя 750 000 посетителя от отварянето на зоопарка съм намалила билета на 1 лол, за да стане по-бързо:

и точно никога няма да постигна тези цифри с билета ми от 50 лол обаче, 10-12 000, да, но 20 000 - едва ли.
В Ню Йорк днес и утре е дъждовно, а до края на седмицата е слънчево.

Общи условия

Активация на акаунт