Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Да се похваля. Днес имам подарък от феите  Simple Smile

# 556
  • Sofia
Да се похваля. Днес имам подарък от феите  Simple Smile

Всяка седмица има такива подаръци за премиум играчите.

Всички дни са дъждовни и в Амстердам.
Ама аз съм много щастлива, ще си продавам меда така.   Simple Smile
Добре дошла в тази темичка, до сега не съм те засичала Simple Smile Много животинки и бързо развитие ти пожелавам.
Трябва да си маахнеш лентичката за зоото  от подписа, защото ни ги забраниха.

# 557
Е кой ни ги е забранил?
Странно не съм прочела. Махнах го. Peace

# 558
Е кой ни ги е забранил?

На всяка страница обясняваме, ама кой да чете. Татти, администратора на форума, ни ги забрани.

# 559
  • София
Aetera

Tatti
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356405.msg9582509#msg9582509

Може би трябва да се прибави в първият пост това, в следващата тема???

# 560
  • София
Нещо не мога да разбера каква цена да си сложа на билета. Беше ми на 25 лол, но ми се струваше много малко. Купих днес една двойка хиацинтови ари и ми се искаше да я вдигна, но пуснах одит и ми пишеше, че тази си е идеална. Аз обаче нагло реших да я вдигна, сложих 26 и пак одит - пак беше добре цената. Но си викам не мога така да се прецакам, искам още, сложих 27 и пак одит - пак добре Shocked Не ми се дават повече пари за одит и не смея да я вдигна повече, но мисля утре да пробвам с повече лол да я вдигна да видя докъде може да стигне стигне.

Мерси, че го сподели това, т.к. аз като получа ОК на одит за цената на билета и не смея да го вдигна. А сега се окуражих от теб и вдигнах с 2 лола и пак ми вика, че е ОК, но не ми се дават още пари за одит, за да видя до колко мога да вдигам  Grinning

Ама какво става в Лондон - егати и пролетта 8 последователни дни дъжд  Shocked Не мога да събера пари да си купя лъв. Пфуууу

# 561
  • Sofia
Когато правите промени или купувате животни с цел да вдигнете билета, можете чак на следващия ден да сменяте цената, аз лично вдигам с по 6-8лол и ако има нужда намалям с по 2 и пак пускам одит.

# 562
  • София
А кои животни могат да повлиаят на цената???

# 563
  • Sofia
А кои животни могат да повлиаят на цената???
Ами редките и изчезващите.
Аз понеже нямам какво да развивам отдавна по зоопарка експериментирам със животните, купувам, търгувам, вдигам, свалям цената и така.

# 564
  • София
Хъм....ясно мерси...такива нямам със сигурности Simple Smile)) още....
чудих се...нали построих трета зона, дали мога да вдигна билета с повече от 1 лол....но ми свършиха парите за днес и нямам за повече одити....
нищо де...ще пробвам с 1, утре пак ще пусна.... пък ще видя, ако даде че пак скромнича ще вдигна с още 1.....

# 565
Момичета, аз пък мисля, че свалянето на цената на билета, не влияе на посещаемостта, само пари губите Peace
Не е вярно според мен. Всички нива, които ми искат някакъв брой посетители съм минавала с цена на билета 1 лол и съм достигала доста големи числа.
И аз съм на мнението на Бухтичка, тъй като в момента имам условие да направя 750 000 посетителя от отварянето на зоопарка съм намалила билета на 1 лол, за да стане по-бързо:

и точно никога няма да постигна тези цифри с билета ми от 50 лол обаче, 10-12 000, да, но 20 000 - едва ли.
В Ню Йорк днес и утре е дъждовно, а до края на седмицата е слънчево.

Определено си е вярно!Аз при слънчево време,реклама,сърца по паркингите не бях имала повече от 1300 посетители  Cry ...Нивото за 2000 посетители го минах от раз,като намалих билета на 1лол с 2500 посетители и то,при ясно,а не слънчево време! Peace
Днес,ходихме до софийския зоопарк и стигнах до извода,че нашите са по-хубави! Hug
Валерия,мога ли да те помоля,да пуснеш снимка на картата на зоопарка,с около 20 000 посетители?Просто ми се иска да видя картата с толкова много човечета!  Mr. Green Embarassed

# 566
Днес, Едмонд реши да се погрижи за децата !
И така, всички малчугани, които минаха през Мини Фермата днес, бяха убедени да се включат в инициативата “Обединени Деца на Едмонд Прасето”.
Смехът на децата и участието в този безпределен празник изпълни Мини Фермата с щастлива тръпка, която донесе бонус на възпроизвеждането на животните за деня.

Брой нови животни: 4

Ясно ще нина нивото  с10 новородени ама друг пък Mr. Green

# 567
Орикса ми роди newsm44 Сега ми остава още само едно животно да си купя, за да мина нивото. Беше ми любопитно на каква ли цена ще го купуват от УАФ, оказа се, че е 20 000 (при положение, че го купувам за 400 000) Crazy
И най-сетне успях да открия идеалната цена на билета, оказа се, че е 34 лол Mr. Green

# 568
Днес не ми е ден  Laughing Полакомих се да продам на черния пазар една жаба и ме наказаха Simple Smile Сега съм с лилава черта Sad Кофти тръпка. 2 милиона ли трябваше да се дарят за да се оправи репутацията?

# 569
  • Пловдив
ауу, кофти... дам, два милиона  Money Колко ти донесе златната жаба  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт