Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
100 000 Mr. Green ама пусто лакомия Simple Smile

# 571
  • Пловдив
ехаа... всеки би се изкушил...  Blush ех, момичета, много ми е пролетно, има облаци ама някак си знам, че пролетта идва и ми е хубаво  Heart Eyes в мондото нищо пак... нито едно новородено, ама не бързам, сега събирам да си купя всички магазини  Flutter

# 572
ESTRELA,1 000 000 е за възстановяване на 0,5,а два е за цяла точка.Може и един млн да свърши работа.

# 573
Да се похваля- построих си 3-та зона Crazy подготвям се за по горните нива, сега сам на нивото с меда надяван се бързо да го мина. Само имам един въпрос за 23-то ниво:
"23 НИВО: Условия:
- Трябва да имаш лъв и MondoStar в зоопарка."
как се взима тази MondoStar ????? newsm78

# 574
  • София
Самичко идва - това са Едмон, Саша или Флориан....

# 575
Значи сте трябва да чакам феите, а те си тръгнаха преди 4 дена Cry
Благодаря ти  много

# 576
Феите нямат никаква връзка в случая.

# 577
  • София
Така е, не феите носят животното мондо стар, то само си идва... когато си реши....

# 578
да знам че мондо стар не е животно Heart Eyes но феите ще трябват за Едмонд, Саша или Флорин  bouquet
но ти благодаря за разяснението

# 579
  • София
Simple Smile))
Друго имах предвид - мондо стар е животно едмон прасе, флориан - пеликан, саша - змия.
НО те идват сами, не са обвързани с феите и идват и при премиум и при не премиум играчи, може да дойдат на вторият ден от откриването на зоото, може и след година....

# 580
Мила toky, точно това ти обесняват , че феите нямат нищо общо с Мондо звездите, те идват сами и когато решат. Независимо дали си премиум или не , идват и имаш 2 дни за да им построиш клетка , ако не успееш си заминават и не се знае кога и дали пак ще дойдат. Мондо звездата си е животно , то се храни с храната от кухнята която купуваш , просто е по-специално и прави събития които се отразяват на зоопарка ти за добро или лошо  Peace

# 581
трябва да ви черпя бе хора много сте готини и точни newsm03

# 582
Охх много болни животни имам Sad. Ще може ли да ми кажете от какво им пада щастието. Давам им най хубавата храна, имат по 3,4 гледачи всеки ден ми се разболяват.
Другото ми въпросче е само сутринта ли се вижда колко хора са ти посетили зоото? Защото на мен през целия ден нищо не ми показва, като посещения, купувания от сандвичите и така си цикля,защото не мога да събера парички, а съм на 7-мо ниво и чакам 2000 посетитела.

# 583
  • Варна
Другото ми въпросче е само сутринта ли се вижда колко хора са ти посетили зоото?
мдам , на 24 часа се опреснява информацията Peace ако трябва да сме по-точни в 1:30 вечерта  Whistling

# 584
Охх много болни животни имам Sad. Ще може ли да ми кажете от какво им пада щастието. Давам им най хубавата храна, имат по 3,4 гледачи всеки ден ми се разболяват.
Другото ми въпросче е само сутринта ли се вижда колко хора са ти посетили зоото? Защото на мен през целия ден нищо не ми показва, като посещения, купувания от сандвичите и така си цикля,защото не мога да събера парички, а съм на 7-мо ниво и чакам 2000 посетитела.
Смени ветеринаря и озеленителя,гледачите не е важно само да са много,а трябва да са с по две зелени черти.За 2000-те хиляди посетителя изчакай на следващия ден да ти е слънчево,пусни реклама и намали билета на 1-2 лол,трябва да стане.

Общи условия

Активация на акаунт