LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 888
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 210
някой поръчвал ли е това.Хареса ми но си мисля че е доста прозрачно?
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-longue.aspx?productid=3241 … tegoryid=56512339
Ленът е плътен,не ми се вярва да прозира.
И според мен няма да прозира Peace

# 211

Ми крайно време е и той да свърши нещо полезно.  Mr. Green
Както е казал Мечо Пух: колкото повече, толкова повече. Или търпение му е майката.  Laughing

# 212
  • Пловдив
Вие си чакате от 9.01, а аз от 07.01.... Thinking
Иначе получих всички останали поръчки дори и една от 02.02 /малка/, която беше за пощата.

Май ще се наложи в скоро време да им пиша на редутци... ooooh!

бингъл , страхотна е количката за играчки, а също и кутиите за документи!!! Peace

# 213
  • София
някой поръчвал ли е това.Хареса ми но си мисля че е доста прозрачно?
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-longue.aspx?productid=3241 … tegoryid=56512339
аз го бях поръчвала,
не  прозира,но е   умалено с  1  номер  някъде,
бих  ти го снимала,но го подарих на  една приятлка,защото ми  е  малко

# 214
  • София
Мъжо се обади от митницата - нищо. Вече ще ме бие, пращам го трети път за зелен хайвер. Sick
и моя  така,преди  малко ми се обади  и ми каза че му е  писнало да  попълва там вече  и нищо,
аз да  си ходя  Crossing Arms     
а   "любезните каки" казали че днес пристигнали поръчки на  митницата правени на 17 и 18 януари

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 15:31 от viky_v

# 215
http://www.laredoute.fr/vente-paletot-tissu-la-redoute-creation. … 6&prodcolor=5  някой порачвал ли е това  палтенце става ли за сега че го чакам

# 216
  • Варна
бингъл,кутиите за документи картонени ли са или са вид пластмаса?

# 217
И на моя така му казали, че сега пристигат поръчките от средата на месеца, а моята първата е от 19.01. И понеже е отворен казал, че 19 е почти средата, а те му казали да се върне, когато станело почти. И аз май ще се спасявам самосиндикално вече. Laughing

# 218
момичета имам един сериозен проблем на  две от поръчките ми пише че пратката е отложена какво ще рече това  #Crazy от  2701. и 06.02 да не би яз някъде да не съм натиснала нещо  ooooh! малеле помогнетеее Praynig като натисна рембоуса ми излиза негърката  Tired

# 219
Момичета,
писах на Ларедут за една забавена поръчка на името на съпруга ми и се е получило това, ама не разбирам какво ми пишат Embarassed Embarassed
Някой ще помогне ли Praynig
Monsieur  Rosen,

Vous avez passé votre première
commande sur laredoute.fr et nous tenons
à vous dire une nouvelle fois merci !
Notre objectif premier étant de faire
toujours mieux, nous souhaiterions
connaître votre avis.

Dites-nous TOUT en répondant à
quelques questions et aidez-nous ainsi
à vous donner entière satisfaction !

# 220
бингъл,кутиите за документи картонени ли са или са вид пластмаса?
Не,не са картонени,полипропилен са

# 221
И аз чакам едни тенджери от 09.01 и почвам да се притеснявам ако не дойдат до петък , ще им пиша вече. Много ги искам тези тенджери  Praynig дано дойдат

# 222
И на моя така му казали, че сега пристигат поръчките от средата на месеца, а моята първата е от 19.01.
И моите изчисления са такива,затова реших другата седмица да ходя да проверявам дали е дошла една поръчка от 24.01 Peace

# 223
  • Sofia
kam4o, здравей.
 Мога ли да помоля за размери на това якенце, кой номер е и става ли за зимата
http://www.kam4o72.snimka.bg/album.php?album_id=340963&pid=10516770

Hug Ето размери за 94 : ширина под мишниците 40см.; дължина от рамото 45см. ръкавче от врата 40см. от вътрешната страна 23см. Дебеличко е и става за зимата. Отвътре е с полар, качулката се сваля. Ето ти номера от фактурата само така го намирам  5642922  Hug

# 224
  • морето и сините вълни :)
момичета имам един сериозен проблем на  две от поръчките ми пише че пратката е отложена какво ще рече това  #Crazy от  2701. и 06.02 да не би яз някъде да не съм натиснала нещо  ooooh! малеле помогнетеее Praynig като натисна рембоуса ми излиза негърката  Tired
защо не им пишеш  да питаш  защо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт