LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 850
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 840
И аз ги харесах ботите и се засилих ,а те само 41 номер  Crossing Arms

# 841
Момичета, аз все още не си реших проблема. Използвах друг компютър за да изпратя писмо, но пак нямам номер. Ами сега  newsm78

# 842
  • Пловдив
Desem,огромни ще са й 102!Този модел гащеризончета миналото лято ги взех за дъщеря ми,когато беше на 2.5г и носеше 86 и 94 р-р,та от тях се наложи да поръчвам втори път с номер по-малки и пак й бяха големи (а тя е височка и слабичка),не си спомням кой р-р точно,прибрани са...но щом малката ти е на 2 повече от 86-абсурд (то по-малки  иняма сега).Иначе стоят сладко и на 2-годишни,особено за морето са супер Wink

Вчерашната ми поръчка-7% такса Money

Наистина са много уголемени. Дъщеря ми е около 90см, поръчах й 94 и са й огромни, ще може да ги носи най-рано догодина. В момента е на 1г9м. Размери след малко....

# 843
  • Перник
Момичета, аз все още не си реших проблема. Използвах друг компютър за да изпратя писмо, но пак нямам номер. Ами сега  newsm78

Аз преди време писах през Експлорера няколко писма и нищо. След това пробвах през Мозила и стана. Това от един и същ комп.

# 844
Момичета, аз все още не си реших проблема. Използвах друг компютър за да изпратя писмо, но пак нямам номер. Ами сега  newsm78
И аз от два компютъра им пускам писма и не става,явно не ги получават,за да нямам отговор,но защо... Thinking
....аз и през Експлорер,и през  Мозила пусках  Tired

# 845
Здравейте! Имам нужда от съвет и съдействие! Чудя се от тези дънки TIPSTER    кой размер да си поръчам с ханш 97-98? Дали 38 или 40? До сега не съм си поръчвала дънки и ще се радвам ако някой който ги има сподели  /и на реална снимчица бих се зарадвала  Praynig /. Също и за това яке - какъв размер при бюст 90см? и някой има ли реални снимки?
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО   bouquet

# 846
Бейлис, провери дали си попълнила всички полета във формата, дори неотбелязаните като задължителни. При мен това се оказа проблемът преди време.

# 847

Аз преди време писах през Експлорера няколко писма и нищо. След това пробвах през Мозила и стана. Това от един и същ комп.

И пак не стана. Хайде да помоля някой, който успешно е изпращал да ми пише на лични, за да го помоля да ми изпрати, че до кога така не знам, че и достатъчно оспамих темата, за което се извинявам

# 848
за ботите в сайта има един лош коментар:
в превод - разочарован от тази статия, ботуши грубо, лошо качество
 Cry
и на мен така ми харесаха....

# 849
  • Sofia
Май просто след намаленията са вдигнали таксата  Rolling Eyes Или когато има неща от новата е 5%,а от старата 7%  newsm78
Аз имам поръчки от 5.02 и 8.02 и таксата е точно 5% с ползвани кодове,но все са от намаленията  Confused

Пуснах поръчката само с неща от новата колекция. 7% е.
Пробвах с код - пак е 7%. Без код - пак 7%.  newsm78
начин за справяне с финансовата криза Crazy

# 850
Бейлис, провери дали си попълнила всички полета във формата, дори неотбелязаните като задължителни. При мен това се оказа проблемът преди време.
ooooh! ми мисля всичко попълних....ще пробвам пак довечера,че сега нямам време.
Здравейте! Имам нужда от съвет и съдействие! Чудя се от тези дънки TIPSTER .......................  кой размер да си поръчам с ханш 97-98? Дали 38 или 40? До сега не съм си поръчвала дънки и ще се радвам ако някой който ги има сподели  /и на реална снимчица бих се зарадвала  Praynig /. Също и за това яке - какъв размер при бюст 90см? ................и някой има ли реални снимки?
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО   bouquet
Дънките са уголемени,това бяха коментарите на момичетата които ги поръчаха и аз си взех 34р-р при ханш 90. Станаха ми точно,но и след първото излизане с тях се отпуснаха доста  Peace
А на якето и аз му се чудих доста,но така и не го поръчах...не съм срещала реални снимки,само четох коментар че цветът е по-тъмен от дадения в сайта

# 851
  • Дълбоката провинция
Sparky.b,имам дънките...Уголемени са Simple SmileАз съм с ханш 107 и си взех 38 номер.Лепнаха ми,а сега малко се и отпуснаха ...Така че по добре вземи 36 Peace

# 852
МНОГО МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА СВЕТКАВИЧНИЯ ОТГОВОР!  Hug

# 853
  • София
Я да споделя какво открих http://www.laredoute.fr/vente-bottines-femme-on-n-est-pas-des-an … tegoryid=32411212  не бях ги срещала до сега  Thinking
Аз пък все се чудя на  това яке ....като за мойта дребната има само в синьо, ама  newsm78 дали  е добре и на живо този цвят....някой може ли да сподели и дали е широко много,че все си мисля че ще и стои като на закачалка  Simple Smile

Зa цвета не мога да ти кажа. Моята има бежово. Взех й 120 и й е ОК. Тя е там някъде на височина. Якенцето е дълго под дупето, иначе е тесничко по телцето. Аз много го харесвам как й седи. На ръкавите няма дебела подплата, обаче. не знам дали за теб е проблем, но моята си изкара цялата зима с него и не се е оплаквала да й е студено. Аз от това са опасявах. Съхне за една нощ на радиатора и съм доволна като цяло

# 854
Аз да кажа че имаме ей тази играчка   http://www.laredoute.fr/vente-trotteur-tortue-bao.aspx?productid … tegoryid=49061678   страхотно производство.  

Общи условия

Активация на акаунт