LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 611
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 165
изобщо става нещо... много бавно pc, много смешни грешки  Blush хах поправимо е Simple Smile
трябва да чета на спокойствие, явно тук на работа не става Simple Smile  Peace  Tired

# 166
  • Бургас
Здравейте.Много се извинявам че така нахълтвам ,но ми трябва помощ.Искам да си купя бански от ларедут.Аз нося сутиен 85/D и бикини размер M.Размерите който  дават в сайта са 38;40; и т.н и хич не ги разбирам.
Ще съм ви много благодарна ако ме светнете за тези размери. Hug

# 167
  • София
Здравейте.Много се извинявам че така нахълтвам ,но ми трябва помощ.Искам да си купя бански от ларедут.Аз нося сутиен 85/D и бикини размер M.Размерите който  дават в сайта са 38;40; и т.н и хич не ги разбирам.
Ще съм ви много благодарна ако ме светнете за тези размери. Hug

Ако дадеш някакви размери / см. / ще е по-лесно! Peace

# 168
  • sofia
zlatоmira, аз съм 75 Д българска-100Д френска номерация и в размер 40 за бански не успях да се намъкна (може и в модела на банския да е бил проблема), но за по-сигурно после поръчах 42 и беше точен, а на задника ми не се смъкваше, както се опасявах, въпреки че взимам 40 размер за панталони обикновено. Надявам се да съм те ориентирала.

# 169
По-добре си избери бански, които се продават отделно горната и долната част, така имаш възможност да избереш горнище с размери като на сутиените, които носиш. Примерно ако носиш тук сутиен 85д, си избери горнище 100 д, а долнището 36,38 предполагам, не мога да гадая какви са ти мерките точно.

# 170
Здр има ли някой от Варна който да ми даде актуален телефон на митница Варна , че 607143 не е валиден. Дали ще ми направят справка по телефона, че ние нямаме пощенска кутия и се чудя дали е дошла поръчката ми от 27.01. Някой получавал ли е от тази дата във Варна?
Телефона отговаря само от 7.30 до 8.00, през останалото време явно си го изключват ..

Освен това телефона е : 604 143

отговарят през целия ден, но обикновено ми отказват справка по телефона  Peace

# 171
Здр има ли някой от Варна който да ми даде актуален телефон на митница Варна , че 607143 не е валиден. Дали ще ми направят справка по телефона, че ние нямаме пощенска кутия и се чудя дали е дошла поръчката ми от 27.01. Някой получавал ли е от тази дата във Варна?
Телефон знам само този, но за Варна още няма поръчки с тази дата. Аз чакам с  21-23.01 и още ги няма. Май още ще чакаме Simple Smile

# 172
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-marcels-la-redoute-essent … tegoryid=32407794
Момичета, някой има ли това. Чудя се между 38/40 и 42/44 за една приятелка. Ако някой сподели мерки на който и да е номер ще съм благодарна.

# 173
Направих 3 поръчки  - на 4, 7 и 8 февруари. Получих потвърждение на мейла, парите ги блокираха веднага, но все още нищо не са изтеглили. Това нормално ли е? Предполагам означава и че още не са се заели да ми пакетират нещицата  Thinking Нямам отказани артикули, голата негърка си е там...

# 174
здравейте,

имам го това сако в сиво , номер 40, http://www.laredoute.fr/vente-veste-courte-cote-femme.aspx?produ … b&prodcolor=1, но май ми е големичко и търся 38 за смяна. Някой ако има интерес да ми пише едно ЛС.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 175
Направих 3 поръчки  - на 4, 7 и 8 февруари. Получих потвърждение на мейла, парите ги блокираха веднага, но все още нищо не са изтеглили. Това нормално ли е? Предполагам означава и че още не са се заели да ми пакетират нещицата  Thinking Нямам отказани артикули, голата негърка си е там...

Нормално е и не означава, че не са ти пратили нещата  Peace Имаше и случаи на получени вече поръчки, и чак тогава изтеглени пари. На мен, например за поръчка от 22.01. още не са ми изтеглени парите, а за следващи - от 29.01. и 9.02. ги изтеглиха.

# 176
Тегленето няма общо с пакетирането и изпрашането Simple Smile
Не са ми дръпнали пари за 11 поръчки от 16.01 насам..

# 177
Парите имат право да ги изтеглят в 45 дневен срок на мен за поръчка направена на 21/02 изтеглиха парите чак на 09/02 .
А и за същата поръчка от 21/01 има отказан артикул който е отбелязан чак на 13/02 така че това не означава че няша отказан артикул.

# 178
[/qote]

аз също ги поръчах и поръчах 34/36 защото имам риза ор сайта 34 о е перфектна.
долу горе съм
висока - 169см
Гръдна - 75см
а в кръста около 72см
преполагам че няма да имам проблем  Peace

# 179
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=49062039&a … documentid=201208

Може ли някой да ми обясни какво е това...защото дъщеря ми го видя и иска да го купя за рд, но не мога да разбера точна какво е... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт