LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 699
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 300
Понеже стана дума за реални снимки на парката на Актив Уеър, видях я сега в Продавалника:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=455877&cat=16

в сайта изглежда много по-добре и по-зелено, а това на снимките по-скоро на носено ми прилича newsm78
Да се включа,аз получих парката, снимките от продавалника не са  мои, но всъщност изглежда доста по-добре и си е зелено, а не кафяво! Споко, аз лично смятам, че е страхотна - наистана е тесничка в раменете обаче, на мен 42 ми залепна, при положение, че нося иначе ризи и др.40
Моля,ако някой получи 36 или 38 и не я иска да ми пише,че моята ми я отказаха Praynig
Tакъв номер 36 или 38 нямаше от въпросната парка. От 40-ти нагоре бяха налични номерата.

# 301
Относно евтините пуми на този сайт като кликнете на картинката можете да ги видите как изглеждат по-отблизо. Моделът леко се различава но материята е същата.
Колко са ефтини тези пуми и какъв е този сайт. Как може да сепоръча?
Не можеш да поръчваш от там.. само за УСА ..  и Канада (на първо виждане)..
А иначе за пумите - се обсъжтат от една седмица - като тези на картинката, ама ниски.. 17Е при Албанците..
Просто дава момичето линк да се видят по-отблизо..

# 302
За тези пуми става въпрос.

# 303
Дано сакото на Актив уеър не изглежда чак толкова зле като на снимките в Продавалник - асолютно се разочровах като ги видях Sad

# 304
мили ларедутки, моля за помощ, тъй като ползвам на свекървата кредитната карта ми се иска да избера нещо за нея, но досега все не мога да оцеля размера , мерките са и: бюст 106 талия 94 ханш 105 за ризи и поли кой номер трябва да и взема. Моля помогнете за да не ми врътнат кранчето.

# 305
мили ларедутки, моля за помощ, тъй като ползвам на свекървата кредитната карта ми се иска да избера нещо за нея, но досега все не мога да оцеля размера , мерките са и: бюст 106 талия 94 ханш 105 за ризи и поли кой номер трябва да и взема. Моля помогнете за да не ми врътнат кранчето.
42 надолу..
42/44 нагоре Simple Smile

# 306
Здравейте момиче, извинявам се много за въпроса, но съм новорегистрирана в LaRedoute и още не съм наясно с нещата.
Получих на имейла си код 24732, незнам за какво е, а доста го търсих в форума при кодовете, но не го открих. Ще се радвам, ако ми помогнете! Hug

# 307
Здравейте момиче, извинявам се много за въпроса, но съм новорегистрирана в LaRedoute и още не съм наясно с нещата.
Получих на имейла си код 24732, незнам за какво е, а доста го търсих в форума при кодовете, но не го открих. Ще се радвам, ако ми помогнете! Hug

Пускаш си в темата за кодовете офертата, както е показано в т.16 на 1 стр. от темата за кодовете..
И получаваш смислен отговор Simple Smile

# 308
42 надолу..
извинявай, ама не разбрах нали съм руса

# 309
Благодаря Ви много Hug

# 310
42 надолу..
извинявай, ама не разбрах нали съм руса
42 за панталони и поли..
42/44 за пуловери и блузи.. за ризи може би 42.. амааа не знам.. зарад талията може и 44 Simple Smile Едва ли (щом е свеки), ще иска да й стоят като на мишелинче  Mr. Green

# 311
  • София
Алекс1, можеш ли да ми оправиш розАвия бутон?  Mr. Green
Без майтап от 5 часа се опитвам да пусна поръчка и накрая ме изхвърля. Излизах, логвах се отново, рестартирах компа, изпразних и напълних отново кошницата... На финала пак не ми приема картата, а с нея съм плащала много пъти и има достатъчно пари. Да си измислила нов трик?  Rolling Eyes

# 312
много благодаря златна си newsm51 newsm51 newsm51

# 313
Алекс1, можеш ли да ми оправиш розАвия бутон?  Mr. Green
Без майтап от 5 часа се опитвам да пусна поръчка и накрая ме изхвърля. Излизах, логвах се отново, рестартирах компа, изпразних и напълних отново кошницата... На финала пак не ми приема картата, а с нея съм плащала много пъти и има достатъчно пари. Да си измислила нов трик?  Rolling Eyes

Кажи какво съобщение ти изписва?

# 314
  • София
Кажи какво съобщение ти изписва?
Пише paiement par carte refuse veuillez contacter une hotesse.

Общи условия

Активация на акаунт