LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 568
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 315
  • Там....където всичко е възможно ....
Aз да не остана назад и да се запиша Mr. Green

Тази завивка от гъши пух ли е според вас http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324127936&doc … =0&guidedNav= ,защото като я намаля с код идва доста тънко. Mr. Green Та мисълта ми е да си изкажете мнението за нея,че аз имам само от другия модел.

# 316
  • Варна
Да кажа, че на митница Варна днес са пристигнали само 5-6 кашончета от Франция, много пратки имало обаче от Германия. Peace

От моите десет пратки, дето ги чакам, ни една не е дошла, а поне 2-3 са за поща. Crazy

# 317
Благодаря за отговора за Пумите.  Знам че са много обсъждани тези дни,но на мен не ми допадат и като видях тези по-високите много ми харесаха и реших че могат да се поръчат.  Жалко,ще чакаме да ги пуснат и при нас  Praynig

# 318
Кажи какво съобщение ти изписва?
Пише paiement par carte refuse veuillez contacter une hotesse.

Кога си внесла парите? Може да не са осчетоводени още... Да не са минали през Борика.

# 319
Има ли някой който не си е получил още поръчката от 14.01? Аз още чакам. На 02.02. ми дръпнаха паричките, но още не съм си поличила поръчката и започвам да се притеснявам.

# 320
Днес от коя дата получавате колети?И знаете ли до колко дни най-много пристигат?

# 321
  • Sofia
Понеже стана дума за реални снимки на парката на Актив Уеър, видях я сега в Продавалника:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=455877&cat=16

в сайта изглежда много по-добре и по-зелено, а това на снимките по-скоро на носено ми прилича newsm78
Да се включа,аз получих парката, снимките от продавалника не са  мои, но всъщност изглежда доста по-добре и си е зелено, а не кафяво! Споко, аз лично смятам, че е страхотна - наистана е тесничка в раменете обаче, на мен 42 ми залепна, при положение, че нося иначе ризи и др.40

възможно ли е да снимаш парката?

# 322
Има ли някой който не си е получил още поръчката от 14.01? Аз още чакам. На 02.02. ми дръпнаха паричките, но още не съм си поличила поръчката и започвам да се притеснявам.

От 9-ти чакаме още. Има време... намаления са.

И знаете ли до колко дни най-много пристигат?

Между седмица и два месеца.

# 323
  • София
Кога си внесла парите? Може да не са осчетоводени още... Да не са минали през Борика.
Преди десетина дни и още не съм ги изхарчила  Laughing Много ме озадачиха тия франсета.
kras8204, пише 10% гъши пух и 90%гъши перца. Ама няма ли да са твърди перата?

# 324
Здравейте.Много се извинявам че така нахълтвам ,но ми трябва помощ.Искам да си купя бански от ларедут.Аз нося сутиен 85/D и бикини размер M.Размерите който  дават в сайта са 38;40; и т.н и хич не ги разбирам.
Ще съм ви много благодарна ако ме светнете за тези размери. Hug
38 трябва да е М , но не съм сигурна

# 325
Ивето, в началото на тази седмица сайтът се закучи при мен и няколко дни изобщо не можах да пусна поръчка, все на някоя от стъпките ми се появяваше съобщението за грешка. Оправи се като изчистих кеша на браузъра.

# 326
  • Казанлък of all places
Aз да не остана назад и да се запиша Mr. Green

Тази завивка от гъши пух ли е според вас http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324127936&doc … =0&guidedNav= ,защото като я намаля с код идва доста тънко. Mr. Green Та мисълта ми е да си изкажете мнението за нея,че аз имам само от другия модел.
Е от пух, пише даже процентното съдържание пух/пера, обаче...мен ме притеснява,че пише че е идеален за стаи с температура над 22 градуса. А иначе ако споделиш с кой код я намаляш, свекърва ми персонално ти благодари !:)

# 327
а аз се притеснявам за моята поръчица от 22.01. ooooh! май ще почакаме

# 328
  • Sofia
Здравейте, някъде четох за тенджери, може ли някой да даде линк? Благодаря!

# 329
Аз да си приджижа въпроса за тез нещица що иде реч     newsm78   http://www.simpleo.com/nos-telephones-portables-offre.asp?forfait=FE1M

Общи условия

Активация на акаунт