LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 571
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 345
Mомогнете ми как да разбера дали са ми пратили ваучер или чек.
 На mas remboursements имам отразена отказан артикул на която пише следното Date de remboursement   Type de remboursement   Montant du remboursement   Mode de remboursement   Commande
le 06/02/2009    Remboursement somme due   
9,68 ?    Bon d'achat �������   N° 20090140739030
du 14/01/2009
le 03/02/2009    ARTICLE MANQUANT   
9,22 ?    Note d'avoir �������   N° 20090140739030
du 14/01/2009  
Днес получих и писмо в което пише нещо на френски.
Пратили са ти ваучер,в писмото е номера на ваучера,мисля,че бяха около 9цифри
Благодаря  ти. Наистина има код с девет цифри. Още съм новак и затова постоянно питам.
И аз го имам това в мес..., ама още нищо не съм получила...Никъде не виждам номера на ваучера. Трябва ли да ровя на др. място или си го чакам по пощата, че вече се забавя много...май...? А на др. акаунт още е "нот'давор" има ли срок в който пускат съобщението с 5-те %? За първи път ми е и малко се оплетох.
Да кажа за динозавърските пижамки, че са много хубави, обаче са доста отворени около вратлето. Иначе си отговарят, аз поръчах 86 и му е точно на синчето, дори мааалко има да израсте. Горничката не му е къса, както се опасявах.
Благодаря за снимките на обувките Пума, добре изглеждат в онзи сайт, нищо, че не са същите...
Да кажа, че снощи пусната поръчка ми я фактурираха чак днес следобяд, ако някой чака фактуриране.

# 346

пише на тях, че са 35-39, но според мен са по-големи. мъжа ми носи 43 номер и са му добре  Peace

# 347
  • Все на втория етаж
Един въпрос от мен.

Преди малко пуснах поръчка. В картата имах 171 лв. Поръчката ми е 54 евро. Кошницжата ми се изпразни, получих и мейл. Обаче като влязох в банкирането, видях наличност 66 лв. без никъде да има кой и кога е взел 110 лв. Ясно, че сумата е блокирана от ЛаРедут, но просто я няма в банкирането. На някой случвало ли му се е? Rolling Eyes На мен за пръв път, винаги виждам, че от тях е блокирана, а сега все едно просто изчезнаха тези пари... Сметката/ картата ми е ДСК и досега проблеми не съм имала.

Аз също не виждам блокирането на парите, а само тегленото, но това не пречи да виждам намалени парите с които разполагам  по картата.

Същото.   Peace

Идеята ми е, че до онзи ден виждах и блокираните пари, виждаше се кога са блокирани само и кога изтеглени. А днес грам нищо...

# 348
  • София
в кошницата  ги огражда  в  червено,не  може  да се  поръчат Peace

# 349
Тези сандалетки дали ще са хубави? Как мислите?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9709010& … ue&ksource=-1

Не ми се иска да си хабя кода за нещо, което не е кой знае какво  Whistling

# 350
Бингъл,много са ти хубави нещата  Hug.  Може ли линк към тези http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222891&pid=10593411
Благодаря  Hug
При Албанците.. 5 или 7Е май са сега..

Извинявай ама не разбрах къде???  Нова съм тук и се надявам да ми простите за невежеството  newsm78

ето ги
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-dessus-velours-cotele.a … tegoryid=57054970
A в крайна сметка отговарят ли си на номера  newsm78

Помогнете,моля виии   bouquet

# 351
Йовка,къде да намеря тези,че мнооого ме изкефиха   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223781%2F&pid=5514064???   А анцунга Адидас за синът ти кой номер е?

# 352
  • София
Hristov , si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien

Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com à votre carnet d'adresses

Mon N° de client :    561127158

Marques      Femme      Maman
& Bébé      Enfant      Ado      Homme      Grandes
tailles      Lingerie      Chaussures
& Accessoires      Sport      Beauté
& Forme      Linge de
maison      Déco      Meubles      Literie      Eléctro-
ménager      Image, Son,
Jeux & Micro   

Monsieur Hristov Marin

Vous avez récemment créé votre panier sur laredoute.fr.

Le délai de celui-ci arrive bientôt à expiration… Peut-être avez-vous oublié de le valider ?

Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre sélection…
Alors n’attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide !

Votre colis en 24h à 2 pas de
chez vous Monsieur Hristov Marin !

> en savoir plus

Votre paiement en ligne
100% sécurisé.

>en savoir plus

L’Échange en 24h rapide
et gratuit !

>en savoir plus

30 jours pour essayer avec
la Carte Kangourou !

>en savoir plus

Livraison 24h
Relais Colis

Livraison partout en
24H, 48H ou sur RDV   
Paiement
sécurisé   
Suivi de
commande   
Satisfait ou
remboursé   
Echange
24h   
Assistance
6 jours sur 7

Retrouvez dans votre Espace Client TOUTES les adresses des Relais Colis

Pour commander     l     O892 35O 35O* (*O,34 ?/mn)     l     Nos points de livraison     l     Nos magasins   

Conformément à la loi Informatique et Libertés du 06/01/1978, vous disposez d'un droit d'accès, de rectification et d'opposition aux informations vous concernant qui peut s'exercer par courrier à : La Redoute - Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2 en indiquant nom, prénom, adresse et n° de client.
Par notre intermédiaire, vous pouvez être amené à recevoir des propositions commerciales d'autres entreprises ou organismes, ou être informé également de nos offres par e-mail, téléphone, SMS ou par courrier. Vous demandez à recevoir nos offres commerciales. Si vous ne le souhaitez pas il suffit de nous le signaler par courrier à La Redoute.
Vous pouvez à tout moment avoir accès et changer les informations concernant vos coordonnées (adresses e-mail et courrier, changement de patronyme...) dans la rubrique "Mon compte " et gérer votre abonnement / désabonnement dans la rubrique "Mes Newsletters".
La Redoute se réserve le droit de collecter des données sur l'utilisateur, notamment par l'utilisation de cookies. La Redoute peut, pour des raisons commerciales, transmettre à un partenaire commercial l'identité et les coordonnées des utilisateurs des services. L'utilisateur est informé que ce traitement automatisé d'informations, notamment la gestion des adresses e-mail des utilisateurs, a fait l'objet d'une déclaration à la CNIL sous le numéro 599061 du 18 octobre 1998.

© 2009 - copyright La Redoute. Tous droits réservés.

Si vous souhaitez vous désabonner de la lettre d'information de La Redoute, rendez-vous sur ce lien.
Някой може ли да помогне ? Какво е това писмо? #Crazy

# 353
Също и линка към това ме интересува   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223781%2F&pid=9149019

# 354
  • Там....където всичко е възможно ....
Aз да не остана назад и да се запиша Mr. Green

Тази завивка от гъши пух ли е според вас http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324127936&doc … =0&guidedNav= ,защото като я намаля с код идва доста тънко. Mr. Green Та мисълта ми е да си изкажете мнението за нея,че аз имам само от другия модел.
Е от пух, пише даже процентното съдържание пух/пера, обаче...мен ме притеснява,че пише че е идеален за стаи с температура над 22 градуса. А иначе ако споделиш с кой код я намаляш, свекърва ми персонално ти благодари !:)
С кодовете за шалтето и 20/33 Peace,но са персонални де Rolling Eyes

# 355
И двете ги няма ве4е .

# 356
Да успокоя всички, които ме помислиха за луда/ заради неадекватните ми въпроси и недоразумения/, най-вече духи пухи или пухи духи Mr. Green
Поправих се, прочетох всичко/и от двете теми, с кодовете също/, даже ходих и си поръчах точната карта от точната банка.
Благодаря за иронията и подигравките!
Като гледам, не съм единствената, на чиито гръб си осмисляте деня Hug
Ще ви досаждам често, да се нядаваме/те/, не с въпроси, дето ги има на първа страница Mr. Green
Никаква ирония и подигравка, ще ме прощаваш.. Ама да казваш не бях аз, за нещо, което си питала преди часове.. Или да казваш, че си чела нещо, което пише точно обратното  Crazy
Успех  Peace

Извинявайте,Ама момичето си е право.Аз поръчвам от 10.09.2008 .Тогава темата имаше друг тон.Сега старите ми познати,които задаваха тъпи въпроси сега си изливат целият негативизъм тук върху новите.Е аз съм от тези дето преглеждат темата и виждам на какво се е превърнала.А старите познати имена ги няма,защото и на тях им писна от това безобразие.Е на който не му се отговаря,просто да него прави.Евала на Алекс,която толкова време подържа темата и не си позволява такова нещо. А на вещите-не е тук мястото да си изливате нервите Naughty

# 357
  • Варна
Да питам и аз .В този бански има ли чашки /подплънки/? С преводача ми излиза нещо за пяна .
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-1-piece-femme-redoute-crea … 997557#DescDetail
Нещо се разсеях Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 22:01 от miraj

# 358
някой си търсеше елктростимулатора http://www.laredoute.fr/vente-ceinture-d-electrostimulation-gel- … tegoryid=48250283
да попита и тук може ли да ми помогнете с линк към електронния каталог и по точно спорт , Embarassedрових из старите теми но не го открих

# 359
Роси,моя мъж даже и ги минава 95, newsm78 много си зависи от моделчето  явно, но тениски на адидис твърдо L

Общи условия

Активация на акаунт