LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 568
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 360
Извинявайте,Ама момичето си е право.Аз поръчвам от 10.09.2008 .Тогава темата имаше друг тон.Сега старите ми познати,които задаваха тъпи въпроси сега си изливат целият негативизъм тук върху новите.Е аз съм от тези дето преглеждат темата и виждам на какво се е превърнала.А старите познати имена ги няма,защото и на тях им писна от това безобразие.Е на който не му се отговаря,просто да него прави.Евала на Алекс,която толкова време подържа темата и не си позволява такова нещо. А на вещите-не е тук мястото да си изливате нервите Naughty
А ти видя ли й въпросите и твърденията преди да пишеш ..
Някой да се оплачи, че не съм му отговорила почти веднага на лични (по 20 пъти поне на ден), или по скайпа (още толкова) .. или в темата..

Като ти пречи не ми чети мненията..

Разбира се, че ще им писне Simple Smile И на мен ми е писнал, да не мислиш.. Ама ми е забавно  Mr. Green

# 361
  • Пловдив

Помогнете,моля виии   bouquet

bubulechkata,
аз съм си поръчала точния номер, защото някой беше споменал че си отговарят. Не съм ги получила още за да споделя лични наблюдения.

# 362
Уфф, Мирта, тъкмо реших, че вече съм уцелила номерата  Crazy
Права си обаче  Hug Сега попитах мъжо и той каза, че има и М шорти  Peace Така че явно си е до модел  Peace

# 363
Някой може ли да помогне ? Какво е това писмо? #Crazy
канят те да пазаруваш, нищо особено
Русенки да отидат да си приберат кашоните от митницата, че ме е яд на тях- сигурно 20 пратки имаше Ларедутски, никоя за  мен

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 22:07 от Бумеранг

# 364
  • Русе
Някой може ли да помогне ? Какво е това писмо? #Crazy
канят те да пазаруваш, нищо особено
Русенки да отидат да си приберат кашоните от митницата, че ме е яд на тях- сигурно 20 пратки имаше Ларедутски, никоя за  мен
И аз като тебе страдам, че няма нищо за мен, добре че поне от ebay идва това онова  Joy

# 365
 Praynig Praynig Praynig отивам утре на варненска митница , пък каквото ще да става , чакам от 27.01 и 29.01  Praynig стискайте палци

Pile^ съчувствам ти искрено , ще дойде мила не се ядосвайте Hug

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 22:18 от diamonte

# 366
  • Пловдив
Днес взех колет от 17.01 (въпреки , че чакам още 5-6 броя преди тази дата) - хората в митницата също са наясно относно забавянето - казаха да се успокоите, ще дойдат  Peace
И спрете да се вайкате за поръчки след 18-20  #Crazy някои чакат още от 09

# 367
М, да! Аз чакам от 12.01  Peace Смятам, че ще дойде идните дни  bowuu
Днес съм получила известие за два малки пакета отново у комшиите  Rolling Eyes Вече започвам да се нервирам   Twisted Evil Добре, че жената е съвестна и ми ги носи веднага. Днес не успях да отида да си ги взема , но ще го направя утре рано сутри  Whistling Поръчките са от 18.01 и 19.01 с неща от Нова колекция.

# 368
Може ли някой да ми обясни от каква материя е тази рокля http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00005?
Разбирам някаква  100 % ramie - какво означава- естествена ли е ?

# 369
Да кажа, че на митница Варна днес са пристигнали само 5-6 кашончета от Франция, много пратки имало обаче от Германия. Peace

От моите десет пратки, дето ги чакам, ни една не е дошла, а поне 2-3 са за поща. Crazy

остава да разберем от кой сайтове в Германия се поръчва във Варна. Сори за спама Wink
Подушвам , че са от сайта My Toys  Wink  / 99 процента съм сигурна /

# 370
Може ли някой да ми обясни от каква материя е тази рокля http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00005?
с преводача -  естествено да - сходно с  лен newsm78

# 371
  • Казанлък of all places
ramie  е коноп, по-скоро обаче е ленена таз рокля- много е готина!

# 372

Това е мат'ряла Simple Smile

# 373

А, де късмет - моите ги няма. А ти защо не звъниш, а се разкарваш до там? Поне, докато жената все още има нерви да дава информация по телефона  Mr. Green Много е готина, пу-пу  Heart Eyes

# 374
  • София

Идеята ми е, че до онзи ден виждах и блокираните пари, виждаше се кога са блокирани само и кога изтеглени. А днес грам нищо...

Сега си поиграх да си разгледам плащанията и тях не виждам. Не съм се замисляла  да ли са изтеглени или блокирани- въобще не съм ги следяла. Да си ги теглят когато искат, следя за  2-ни суми - така, че в това отношение не съм се замисляла. Та това което виждам са трансферите между мойте сметки но плащанията към търговците ги нямам. Предполагам,че е ще си решат проблема и ще си коригират грешката. В крайна сметка нали трябва да дадат разпечатка най-накрая / и пидиефа не мога да направя сега/.

Общи условия

Активация на акаунт