LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 469
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 555
Гр.Обиколка 88см , талия -68см , и ханш 92см Според вас за кой номер съм !!!И най -вече искам да попитам за панталоните кой номер да си поръчам ,ако поръчам 36 дали ще ми стане с ханш 92см ???

От всякъде си за 36.

# 556
  • В La Redoute и по света
Pupsik, при мен беше същото. Процедурата е следната. Поръчваш нещо с кредитна карта, до 15 минути получаваш СМС, че сумата ти е изтеглена. НО, сумата само е блокирана. След което, парите стоят блокирани за 1 седмица, и ако до 1 седмица не бъдат изтеглени от Ла Редут в случая, те вече не са блокирани.
Аз поръчах на 19.01, и чак след 3 седмици ми изтеглиха парите от картата, като преди това бяха отблокирани. Явно поръчките се обработват на случаен принцип - нямам представа какъв, но хора, които да поръчали след мен, вече са получили доставката, докато аз и други като мен не сме.
Явно трябва да сме по-търпеливи.
Предполагам, че скоро ще ги изтеглят.
Успех с пазаруването.

# 557
Днес си взех поръчката от 10.01,странното е че не ми взеха никаква такса в пощата.Случвало ли се е на други които не си взимат нещата от митница Thinking

За малките пакети в пощата такса няма. Просто си ги взимаш Simple Smile

# 558
ТЕГЛЕНЕТО НА ПАРИТЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С ПОЛУЧАВАНЕТО НА КОЛЕТА.
Съжалявам за големите букви, ама ми се изтри клавиатурата да го пиша това. Много хора са си получавали пратките и чак след това са им теглили парите. На миналите намаления имаше и неизтеглени въобще суми за получени поръчки.

# 559
Е как не взимат бе,до сега една мацка от Ст.Загора ми поръчва(това ми е първо поръчване самостоятелно) и ми е казвала че плаща 3лв. в пощата при получаването на кашоните в пощата  Shocked Rolling Eyes
Днес си взех поръчката от 10.01,странното е че не ми взеха никаква такса в пощата.Случвало ли се е на други които не си взимат нещата от митница Thinking

Не беше малък-9кг Shocked

# 560
  • София
Гр.Обиколка 88см , талия -68см , и ханш 92см Според вас за кой номер съм !!!И най -вече искам да попитам за панталоните кой номер да си поръчам ,ако поръчам 36 дали ще ми стане с ханш 92см ???
за 36-ти номер си Simple Smile може и 38 Simple Smile

Мацки някой поръчвал ли си е сушоар? Харесала съм си един и направо много се чудя  Thinking  

Не повече от 36  Peace Не знам дали няма и да ти е голям. Моите мерки са с 2-3см по-малки и 34 ми идват големи понякога/май все по-често  Rolling Eyes  Peace

34-36  и то 36 ако "нещото" няма еластант или е умален. Не знам колко бавно сваляш и с каква структура си ............ но не си за повече от 36. Това 168 не знам колко ще ти е голямо ако си висока може и да е ОК но това 38/40 с тази гръдна Mr. Green  като сложиш потник под потника ще можеш да ги носиш. Peace

# 561
Pupsik, при мен беше същото. Процедурата е следната. Поръчваш нещо с кредитна карта, до 15 минути получаваш СМС, че сумата ти е изтеглена. НО, сумата само е блокирана. След което, парите стоят блокирани за 1 седмица, и ако до 1 седмица не бъдат изтеглени от Ла Редут в случая, те вече не са блокирани.
Аз поръчах на 19.01, и чак след 3 седмици ми изтеглиха парите от картата, като преди това бяха отблокирани. Явно поръчките се обработват на случаен принцип - нямам представа какъв, но хора, които да поръчали след мен, вече са получили доставката, докато аз и други като мен не сме.
Явно трябва да сме по-търпеливи.
Предполагам, че скоро ще ги изтеглят.
Успех с пазаруването.

Да, но сумата по последната ми поръчка е все още блокирана, а тя е на 06.02. Картата ми е дебитна в Пиреос. Ами ако някой изтегли парите от картата какво ще вземат?

# 562
Е как не взимат бе,до сега една мацка от Ст.Загора ми поръчва(това ми е първо поръчване самостоятелно) и ми е казвала че плаща 3лв. в пощата при получаването на кашоните в пощата  Shocked Rolling Eyes

Не беше малък-9кг Shocked

Явно във вашия град не получавате нищо от митница, а само от поща. При мен е същото, дори да е по-голям пакета го получавам в пощата и нищо не дължа.

# 563
Получих си поръчката от 21.01 . Повечето бяхя чаршаВчета.

Доволна съм много от едно черно юношеско яке за 10Е, което не намирам, като линк. Супер е и пази от вятър !  Peace

Доволна съм също и от това яке : http://www.laredoute.fr/vente-blouson-ado-garcon-leger-active-we … tegoryid=41810469 , което взех за 15Е . Без подплата е - точно за пролет-лято.  Мъжът ми, обаче си представял бежов цвят, а то е сиво. Ще отива в продавалника...

# 564
не се чудете за плащането на колетите- САМО В ДВА ГРАДА се плаща за колет над 2 кг- СОФИЯ И СТАРА ЗАГОРА

# 565
  • гр.София
Момичета, да ви попитам за тези дънки. Ива ги два варианта на едните пише панталон, а на другите дънки, има ли разлика някаква?
http://www.laredoute.fr/vente-jean-active-wear.aspx?productid=32 … tegoryid=56512393

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-active-wear.aspx?producti … tegoryid=56512393

И ако някой ги има, може ли размери на 36 или 38

# 566
  • София
Получих си поръчката от 21.01 . Повечето бяхя чаршаВчета.

Доволна съм много от едно черно юношеско яке за 10Е, което не намирам, като линк. Супер е и пази от вятър !  Peace

Доволна съм също и от това яке : http://www.laredoute.fr/vente-blouson-ado-garcon-leger-active-we … tegoryid=41810469 , което взех за 15Е . Без подплата е - точно за пролет-лято.  Мъжът ми, обаче си представял бежов цвят, а то е сиво. Ще отива в продавалника...
ама да не бъркаш нещо линка,защото си дала юношеско яке,а говориш за мъжа си?
...и поръчка от митницата ли си взе от 21.01?

# 567
Плаща се за колет в Стара Загора ли?????   

# 568
  • Плевен
И в Плевен се плаща!

# 569
не се чудете за плащането на колетите- САМО В ДВА ГРАДА се плаща за колет над 2 кг- СОФИЯ И СТАРА ЗАГОРА

И в Ловеч,където няма митница и всичко се взима на поща - по 1,50лв всеки път. И разписка дават - минало през митница Свищов.

Общи условия

Активация на акаунт