LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 388
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 645
разбрах благодаря

# 646
Алекс, сега като се спомена 7% и смятах...(42.47-5 евро доставка).0.07=2,62...евро newsm78
Интересно какво ще ти отговорят от ларедута Thinking

# 647
За Бургазлийки днес взех колет от 30.01., в пощата в Меден рудник в селото има един голям колет и един плик от ларедут ако някой чака да ходи на проверка  Peace.
 Чакам и от по стари дати, но този ги изпревари, за съжаление всичко е за приятелка само това е за малкия  http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-enfant-garcon-puma.aspx? … tegoryid=54195274   ако  някой иска размери на 114 да казва  Peace
Сега отивам да ви чета че за един ден сте изписали много

# 648
За Бургазлийки днес взех колет от 30.01., в пощата в Меден рудник в селото има един голям колет и един плик от ларедут ако някой чака да ходи на проверка  Peace.
 Чакам и от по стари дати, но този ги изпревари, за съжаление всичко е за приятелка само това е за малкия  http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-enfant-garcon-puma.aspx? … tegoryid=54195274   ако  някой иска размери на 114 да казва  Peace
Сега отивам да ви чета че за един ден сте изписали много

Да, аз искам размери  Hug
Вашето какъв цвят е? Как го намираш?

# 649
Алекс, сега като се спомена 7% и смятах...(42.47-5 евро доставка).0.07=2,62...евро newsm78
Интересно какво ще ти отговорят от ларедута Thinking

42.47 евро е с доставката. В този случай таксата обработка, ако е 5% би трябвало да е 2.12 евро.
Сметката излиза, ако от общата стойност 42.47 евро извадя 5 евро транспорт и върху остатъка начисля 7% такса обработка, или точно както ти си написала.
Обаче в хелпа им прочетох, че таксата е 5% и се начислява върху стойността на цялата фактура, включително и транспорта.
Ще чакам Сабине да ми съобщи защо е така и ще споделя.

# 650
  • София
Момичета,немога да намеря едно якенце,търсих го но не успявам,а знам че беше коментирано.  Подобно на това е   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223781%2F&pid=9149019    но е шушляково и се свалят ръкавите.  Някоя от вас го беше получила скоро  newsm78  Не намирам и линка,помогнете

Да не е това: http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561& … 6&prodcolor=1

# 651
Е как не взимат бе,до сега една мацка от Ст.Загора ми поръчва(това ми е първо поръчване самостоятелно) и ми е казвала че плаща 3лв. в пощата при получаването на кашоните в пощата  Shocked Rolling Eyes
От началото на 2008 год в Стара Загора събират такса 5 лв - за всякакви пратки от Редута - всичко се получава от пощенски клон. Преди това таксата беше пак твърда - 1,10 лв. Поне за Централна поща е така. Ако в някоя квартална вземат по-малко, не знам. Ама няма логика да е така.

Я да използвам темата и да се оплача - само моята поръчка от 10.01. май я няма още!

# 652
Е как не взимат бе,до сега една мацка от Ст.Загора ми поръчва(това ми е първо поръчване самостоятелно) и ми е казвала че плаща 3лв. в пощата при получаването на кашоните в пощата  Shocked Rolling Eyes
От началото на 2008 год в Стара Загора събират такса 5 лв - за всякакви пратки от Редута - всичко се получава от пощенски клон. Преди това таксата беше пак твърда - 1,10 лв. Поне за Централна поща е така. Ако в някоя квартална вземат по-малко, не знам. Ама няма логика да е така.

Я да използвам темата и да се оплача - само моята поръчка от 10.01. май я няма още!

Абе кви са тия такси тез нещо изумиха ли се на какво основание са?

# 653
е как точно ще си дръпнете блокирани пари?

Парите за поръчка от 26.01 изобщо не са ми блокирани, МОГА да си ги изтегля без проблем. Аз ли не обяснявам добре, не знам. Парите по поръчка от 06.02 са блокирани, а тези от 26.01 не са блокирани.
Аз имам 3 бр от януари, за които не са блокирани парите. А получавам СМС известие, че са поискани от Редут/веднага след поръчката/.Мога да ги изтегля, но не там е въпросът.
((

Аз мисля,че неможеш да ги дръпнеш тези пари.Те са блокирани.Това може най-добре да го следите по интернет.Аз имам такава услуга.Първо в таблицата излиза ,че тази сума е блокирана,но на банкомат сумата я няма налична.Когато ги дръпнат в таблицата изписва-тези пари блокирани на тази дата са дръпнати от търговец Ла Редут на тази дата

# 654

Абе кви са тия такси тез нещо изумиха ли се на какво основание са?
Изумени са отвсякъде, desiniko  Joy hahaha Ама добре припечелват от Ларедутската ни компания  Wink

sladka hapka, то логика няма. Twisted Evil
 Поне за София, след дълго проучване установихме, че таксата от 4 лв. ни се взима неправомерно, тъй като сме в ЕС и междуобщностните пратки не подлежат на митнически контрол. А тези 4 лв. са за представяне пред митница на пратки подлежащи на митнически контрол, както пише в ценоразписа на БГ Поуст Thinking. питах началника на РПС само ние в София ли спазваме тоя ценоразпис, а другите градове са в грубо нарушение, той ми отговори -" Ами да!". Но, дори след тази констатация нищо не се промени. Tired Поне колетите да почнат да идват по клонове, а не на митница... за това си мечтая  Mr. Green
За другите градове незнам какво обясняват... Обикновено отсичат- митническа такса. Ама за какво, защо, никой не казва( не че знаят служителите).

# 655
Искам да попитам по запознатите с описанията....Става въпрос за това долнище Превода ча ми превежда:
"Долу 23 cm.
Дължина около 78 cm."

Та искам да попитам това Долу 23 cm. какво означава... newsm78  Първо си помислих за дълбочината,но да не става въпрос за широчината на крачола долу...Че аз взимам по-голям размер и това 23 ми си вижда доста тесничко, като се има впредвид ,че горе ще е големичко.Да не е като клин?...И дължината - нали това е от чатала?

# 656
mini_79,ти от Стара Загора ли си???  че знаеш какава е таксата?   

според теб, ако не съм ще зная ли колко е и от кое гише се вземат  Tired  Whistling

# 657
е как точно ще си дръпнете блокирани пари?

Парите за поръчка от 26.01 изобщо не са ми блокирани, МОГА да си ги изтегля без проблем. Аз ли не обяснявам добре, не знам. Парите по поръчка от 06.02 са блокирани, а тези от 26.01 не са блокирани.
Аз имам 3 бр от януари, за които не са блокирани парите. А получавам СМС известие, че са поискани от Редут/веднага след поръчката/.Мога да ги изтегля, но не там е въпросът.
((

Аз мисля,че неможеш да ги дръпнеш тези пари.Те са блокирани.Това може най-добре да го следите по интернет.Аз имам такава услуга.Първо в таблицата излиза ,че тази сума е блокирана,но на банкомат сумата я няма налична.Когато ги дръпнат в таблицата изписва-тези пари блокирани на тази дата са дръпнати от търговец Ла Редут на тази дата

Аз в такъв случай да се оплача от моето онлайн банкиране(имам виза електрон на ЦКБ) - изобщо не показва нещо да е блокирано Naughty. Добре че на банкомата ми ги дава като изтеглени. И в банката питах - "Имам ли блокирана сума от Ларедут", те ме гледат изумено как така някой ще ми блокира сума  Mr. Green

# 658
Най-накрая са си дръпнали парите за поръчката ми от 24 януари, сега остава и да пристигне Sunglasses

# 659
  • Варна
Привет!За пръв път се включвам в темата. Пуснах си поръчка на 30.01.09 и получих съответно e-mail с начислените такси за обработка и доставка, но  в картата ми /Виза Електрон на Райфайзен банк/ все още не е отразено плащане  и поръчката ми си стои в сайта на Ларедут в процес на обработка-докога ли?! При вас колко време трае цялата процедура?

Общи условия

Активация на акаунт