LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 419
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 585
благодаря за бързите отговори - значи да не се притеснявам.

# 586
margolin1973-имаш ли представа комплекта на адидас за който питаш другия цвят какъв ще е че няма снимка иначе отговарят на височината.мога да ти дам малко размери на подобен комплект,който имаме

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 18:37 от БЛУМ

# 587
Да, но сумата по последната ми поръчка е все още блокирана, а тя е на 06.02. Картата ми е дебитна в Пиреос. Ами ако някой изтегли парите от картата какво ще вземат?

E много бързаш... на мен още не са ми дръпнали паричките за поръчка от 27.01... Ти как мислиш, че ще изтеглиш парите, щом като сумата ти е блокирана вече по картата  newsm78 То ако ставаше така ехееее.... щеше да пада лудо пазаруване  Joy

# 588
Някой поръчвал ли е този спортен комплект-http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9335161& … ue&ksource=-1
Дали си отговарят номерата на спортните дрехи по-принцип.Защото досега не съм поръчвала.

някой има ли идея това шушляк ли е или онази материя другата за анцузи  newsm78  newsm78  newsm78  Praynig  Peace

# 589
определено не се случва за първи път, лятото чаках около 40 дни
Че 40 дни си е точно 5 седмици и малко отгоре Simple Smile  Flutter

# 590
  • Бургас
Да, но сумата по последната ми поръчка е все още блокирана, а тя е на 06.02. Картата ми е дебитна в Пиреос. Ами ако някой изтегли парите от картата какво ще вземат?

E много бързаш... на мен още не са ми дръпнали паричките за поръчка от 27.01... Ти как мислиш, че ще изтеглиш парите, щом като сумата ти е блокирана вече по картата  newsm78 То ако ставаше така ехееее.... щеше да пада лудо пазаруване  Joy
Ти се смееш, но на мен не ми блокираха сумата за една поръчка в продължение на седмица и доста се чудих какво ще се случи ако си я дръпна от дебитната карта и я оставя с наличност 5лв. примерно Mr. Green

# 591

Неее, аз не се притеснявам, че парите не са дръпнати, а за по-стара поръчка парите са свободни ( не са блокирани ), затова се притеснявам. Случвало ми се е да ми крадат пари от картата и затова се притеснявам, ако са блокирани за мен проблем няма.

# 592
е как точно ще си дръпнете блокирани пари?

# 593
Ами мен в банката са ме питали, дали да ми отблокират сумата .. Каквото и да означава това .

# 594

Парите за поръчка от 26.01 изобщо не са ми блокирани, МОГА да си ги изтегля без проблем. Аз ли не обяснявам добре, не знам. Парите по поръчка от 06.02 са блокирани, а тези от 26.01 не са блокирани.

# 595
gul4i,а тези  маратонки отговарят ли си на номера http://www.snimka.bg/album.php?album_id=343145&pid=10611347

# 596

Парите за поръчка от 26.01 изобщо не са ми блокирани, МОГА да си ги изтегля без проблем. Аз ли не обяснявам добре, не знам. Парите по поръчка от 06.02 са блокирани, а тези от 26.01 не са блокирани.

Ами щом не са блокирани е твърде възможно да не ти пратят нищо...

# 597

И на мен ми се е случвало това. После си ги взимат директно от сметката Simple Smile

# 598
  • София

Аз имам 3 бр от януари, за които не са блокирани парите. А получавам СМС известие, че са поискани от Редут/веднага след поръчката/.Мога да ги изтегля, но не там е въпросът.

# 599
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
привет и от мен! докато съм била на работа сте изписали толково много, че още не мога да ви настигна с четенето! Laughing
чакам адидаските маратонки 41 номер http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-staris-adidas.aspx?prod … tegoryid=48249797 от една от безбройните си поръчки от февруари, ама май ще ходят в продавалника. newsm78.
има ли някой информация дали си отговарят на номера или да поръчвам други докато ги има?

Редактирам се!
Сега видях, че номерата са коментирани!
Извинете!

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 19:08 от dtra

Общи условия

Активация на акаунт