LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 426
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 600
Аз имам 3 бр от януари, за които не са блокирани парите. А получавам СМС известие, че са поискани от Редут/веднага след поръчката/.Мога да ги изтегля, но не там е въпросът.

А какво означава "поискани от Редут"? И как сте сигурни че не са блокирани - проверявате на банкомат или искате справка от банката?

# 601
е как точно ще си дръпнете блокирани пари?

Парите за поръчка от 26.01 изобщо не са ми блокирани, МОГА да си ги изтегля без проблем. Аз ли не обяснявам добре, не знам. Парите по поръчка от 06.02 са блокирани, а тези от 26.01 не са блокирани.

Ами щом не са блокирани е твърде възможно да не ти пратят нищо...

Това абсолютно не е така. Моля, не пишете, когато не сте сигурни. Сега ще започне пак масова паника.
Дори и парите да не ги виждате като блокирани, те са заявени от търговеца. Така че, когато им дойде времето за теглене, директно ги изтеглят.

# 602
  • Асеновград
mimi lazarova,  Blush Blush благодаря ти мила  Blush
magnoliq13fr, да от днешния колет са  Hug от 10.01  Hug

# 603
  • Sofia
Роси, благодаря ти много, за мерките, които си дала Hug Hug Hug

# 604
Това абсолютно не е така. Моля, не пишете, когато не сте сигурни. Сега ще започне пак масова паника.
Дори и парите да не ги виждате като блокирани, те са заявени от търговеца. Така че, когато им дойде времето за теглене, директно ги изтеглят.

Щом са заявени от търговеца, това според мен означава, че са и блокирани по картата. Аз за най-сигурно правя справка директно с банката - оттам ми казват какви суми на кои дати са ми блокирани по сметката.  Peace

# 605
  • София
Аз имам 3 бр от януари, за които не са блокирани парите. А получавам СМС известие, че са поискани от Редут/веднага след поръчката/.Мога да ги изтегля, но не там е въпросът.

А какво означава "поискани от Редут"? И как сте сигурни че не са блокирани - проверявате на банкомат или искате справка от банката?
Ами така ми пише " заявени от редут". И на банкомат и при справка се оказа, че не са блокирани. За 1ви път ми се случва, но не се притеснявам.

# 606
  • Бургас

Ами аз в случая, който описах, проверих на банкомат. Бях пуснала поръчки на 12-ти и 14-ти януари с тази карта и на банкомат 4 дни по-късно ми даде наличност със 150лв. повече отколкото очаквах. Влязох в банката, поисках справка и момичето ми обясни, че на 12-ти има заявена сума от Ларедут, но няма друго искане от Ларедут. Два дни по-късно ми звънна, че  са ги дръпнали за втората поръчка.

# 607
Извинявайте, имам следното питане-казус. Имах поръчка от 11.12.2008, която не получих (била върната обратно във Франция неотворена) - пратиха ми чек, който получих. Сега чакам поръчка от 18.01.2009 (отново под 2кг) и се съмнявам, че и нея ще получа. В пощите или в Ла редут е проблема?

# 608
Извинявайте, имам следното питане-казус. Имах поръчка от 11.12.2008, която не получих (била върната обратно във Франция неотворена) - пратиха ми чек, който получих. Сега чакам поръчка от 18.01.2009 (отново под 2кг) и се съмнявам, че и нея ще получа. В пощите или в Ла редут е проблема?

Аз бих заложила на БГ пощи.
И бих си проверила какви данни като адрес, напр. съм написала при регистрацията си в Ла Редут.

# 609
  • Бургас

Аз бих заложила на БГ пощи.
И бих си проверила какви данни като адрес, напр. съм написала при регистрацията си в Ла Редут.
Ами щом е получила чека, според мен едва ли има проблем в адреса newsm78
pezota, и аз имах такъв случай миналата година, не намерих логично обяснение за върнатата поръчка, но това съвсем не означава, че няма да получиш следващата Peace

# 610
Aleks мерси за отговора. Ако не си бях получила чека щях да знам, че са пощите или че адресът ми в акаунта ми е неточен, но при полойение че си получих чека (т.е. адресът ми е ок) започвам да си мисля, 4е има някъде другаде проблем. Ясно, 6те 4акам пак, и сигурно ще си получа следва6тия чек....поне накуп 6те ги върна за reimburse-ване.  Grinning

Goldie mersi - тъкмо и аз тва обяснявах  Hug

# 611
О, четкът може да е получен, защото поръчката е била върната и хората са коректни  newsm78
По-склонна съм да търся вината в БГ пощи, вероятно съм пристрасна от богатия си опит с тях  Mr. Green

# 612
Благодаря много на РОСИ И АЛЕКС1 Hug !Явно тези ще са ми широки ,но завбъдеще ще поръчвам 36 номер !!!!
И аз се интересувам от това дали 162 от детското отговаря на 34/36 ????Ако някой знае нека каже ?

# 613
Благодаря много на РОСИ И АЛЕКС1 Hug !Явно тези ще са ми широки ,но завбъдеще ще поръчвам 36 номер !!!!
И аз се интересувам от това дали 162 от детското отговаря на 34/36 ????Ако някой знае нека каже ?

От дамското нося 36. От детското взимам 162 и ми е точно.

# 614
  • Beyond the Frontiers
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-vernis.aspx?productid=32 … tegoryid=32411354
получих тези отговарят си на номера, малко плитки ми се струват, но не съм ги носила. Peace

Общи условия

Активация на акаунт