LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 104 066
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Варна
ееее тези от ларедута прекаляват Crossing Arms поръчката ми от 9 януари още я няма #Crazy

А аз преди малко най-накрая си я взех  Laughing Ура!

А, честито! :pa

Аз пък снощи им писах за поръчката си от 10.01. и днес са ми отговорили, че, поради многото поръчки, е имало забавяне и е била изпратена на 19.01., ето защо да изчакам още една седмица поне. Tired

Аз моята я получих на 30.01 ,на 9.01 е направена ,а на 19.01 е изпратена от Франция newsm78

# 1 201
Ох, изчетох ви...
Аз се усетих, че трябва да им пращам писмо на редутците. За поръчката от 08.01 (поръчах късно вечерта, та си ми е като за 09.01, но формално е 08.01) са изтекли 6-те седмици, та ще пиша... Confused Уф, а всеки ден си мисля, ето днес ще дойде известието...Хайде, ще надничам, сега отивам да пиша, въпреки, че горе- долу знам какво ще кажат  Wink

# 1 202
  • Бургас
milan.sis, това жилетката, която идва с код ли е?

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10639529
Същата  Peace

Здравейте  момичета. Съжалявам, че ще се преповторя с някои съфорумнички, но моля да ми се обясни как да разбера дали ми е изпратен чек или ваучер. Направих една мижава поръчка- като за първи път- и след като я получих вчера се оказа ,че един артикул го няма и ми е изпратено едно допълнително листче със сумата и номер. Сега му се чудя какво е . newsm78... Дали е чек и да го връщам с разпечатана кошница или е ваучер и направо да вкарвам кода .....
Дано някой има някяви снимки на чек или ваучер за да оприлича и моето нещо на нещо...
Благодаря предварително, може и на ЛС.
А и още нещо - скъсах се от писане, а над аватара  -публикациите ми все са на 0. Как да го оправя.
Ето да видиш какво представлява писмо с ваучер-ако твоето е такова смело вкарвай номера при плащането, потвърждаваш и си готова  Peace За публикациите прочети  тук
  Peace
Goldie
, Качика и останалото са инспирирани  оттук  Mr. Green

# 1 203
За този панталон някой го обсъжда ,но не каза дали си отговаря на номера ?????Или аз не го намирам ???Аз съм с ханш 91см - кой номер да си поръчам ????Ако поръчам 34 дали ще мога да се вмъкно в него ???????
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3178560& … ue&ksource=-1

# 1 204
bradata (или просто Цушикате Качика)    bouquet   bouquet   bouquet/БЛАГОДАРЯ.
Ще изчакам да видя дали ще ми откажат още нещо и ще пристъпя към харчене.
А преди да похарча ваучера трябва ли да им изпращам е-мел Rolling Eyes
Благодаря още и за тоз отговор.

# 1 205
Като пускам запитване пиша номера на поръчката- без 4-те цифри отпред нали? В смисъл упоменавам само номера на поръчката, без годината опред?
Цушикате, много сладурска тема, пробвах и моя ник  Wink

# 1 206
Здравей milan.sis, бих искала да помоля за размери на жилетката-подарък и какъв номер е. Благодаря предварително. Simple Smile

# 1 207
  • Бургас
bradata (или просто Цушикате Качика) , схванах сега Laughing Аз съвсем други асоциации си бях направила Blush
И за да не е постът ми изцяло спам, да кажа, че вече си чакам с нетърпение чаршафите с точки в зелено и кафяво Crazy Ако ми ги забавят още малко, ще спра да сменям спалното бельо в знак на протест докато дойдат Crossing Arms
А, да, някой питаше за евтините сандалки. Аз чакам 38-ми номер, че за 5 мин. изтървах 39. Ако не ми станат, ще имам един чифт за пласиране Laughing /макар че по размерите, дадени тук на 37 и 39 номер, силно се надявам да се напъхам в 38 Blush/

# 1 208
  • Бургас
neosvedomena, не е нужно да им пишеш-направо си харчиш ваучера  Peace

Cvetelinka, нали  Wink

Goldie  Hug

# 1 209

кой номер са тези обувките който си получила,че отдавна им се каня..и дали са ест.кожа... Rolling Eyes
  Тц, изкуствена кожа са. Ако не ги намалиш с код, не си заслужава цената, според мен. 39 поръчах, нося 38, но видях отзивите в сайта.

# 1 210
Здравйте, покрай намаленията доста се поръчваха чаршафи и пликове с калъвки, моля, ако някой се е презпасил с горни пликове и калъвки да ми пише на Л.С., че една приятелка си търси.
Благодаря предварително и бързо пристигане на колетите на всички!

# 1 211
bradata (или просто Цушикате Качика), благодаря за бързия отговор! Не бях разглеждала скоро линка сподаръците в темата за кодовете и съм пропуснала снимките на жилетката. Чакам 2 поръчки с 2 различни размера на жилетките.
Майка ми и свекърва ми ще бъдат ощастливени.
В знак на протест аз пък няма да правя нови поръчки докато не дейдат поне 3 от общо 6-те, които чакам!
Ако мъжът ми види това обещание, със сигурност поне 1 нощ ще спи спокойно.  Wink!
И аз, като останалите, имам достатъчно куфарчета и чантички от подаръците и ако ме изгонят, поне има в какво да си събера багажеца! Joy

# 1 212
нали се пусна запитване за тези 7 % сега искам да поръчам и ме дразни тази по-висока такса, някой получи ли отговор за това ?

# 1 213
нали се пусна запитване за тези 7 % сега искам да поръчам и ме дразни тази по-висока такса, някой получи ли отговор за това ?
Дразни не дразни.. 3 такива пуснах вече  Rolling Eyes

# 1 214
здравейте моми4ета Simple Smile за първи път пи6а в това сайт4е Simple Smile ,но редовно 4ета публикацийте ви...имам въпрос4е ако случайно някой може да ми помогне Simple Smile
мисля да направя първата си поръ4ка от ларедут...благодарение на 450...която ми оказва съдействие ...искам само да ви попитам някой поръчвал ли си е тези сандалки,който 4акам да намалят о6те малко  Grinning
http://www.laredoute.fr/vente-spartiates.aspx?productid=32411805 … b&prodcolor=1
и отговарят ли си на номерата,за6тото ми е малко трудно по тази таблица,,и ако някой си ги е поръ4ал и може да ми помогне 6те е перфектно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт