LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 104 049
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Вчера си дръпнаха парите за поръчката ми от 24.01., а днес - за поръчката от 25.01.
Добре би било и да вземат да пристигнат вече! Mr. Green

Моля, Алекс, да не се таксува това за притеснение, респективно за успокоение - тоест няма да плащам, макар и по еФтината тарифа!  Mr. Green

# 1 321
  • гр. Пловдив
Ето и какво получих:
маратонки пума:  http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-feline-street-de-puma.a … tegoryid=48249797
много съм доволна, по добри са отколкото очаквах, абе страхотни са
Отговарят ли си на номера? Страшно ми харесаха.

# 1 322
Моля някой ако си е поръчвал калъфки за дългите възглавници, да сподели каква форма имат. Реални размери също. Вътре само обла възглавница ли може да се пъхне? Може и на лични. Благодаря!

# 1 323
Момичета тъй като не ми се е случвало да ми закъснее поръчка до сега,но имам от 21.01 и ми се иска да им пиша ,за да ги питам какво става , а искам да ви помоля да ми кажете къде мога да видя как да им пиша и повече подробности.Благодаря предварително.

# 1 324
Има ли детски сандалки на Адидас,че не намирам  Praynig

# 1 325
Ето и какво получих:
маратонки пума:  http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-feline-street-de-puma.aspx?productid=324133963&documentid=346108&single=false&categoryid=48249797
много съм доволна, по добри са отколкото очаквах, абе страхотни са
Отговарят ли си на номера? Страшно ми харесаха.

Да отговарят си, аз нося 37 и си поръчах 37 и наистина са страхотни!

# 1 326
Момичета тъй като не ми се е случвало да ми закъснее поръчка до сега,но имам от 21.01 и ми се иска да им пиша ,за да ги питам какво става , а искам да ви помоля да ми кажете къде мога да видя как да им пиша и повече подробности.Благодаря предварително.

Аз,както и много други момичета,чакаме от 9-10.01. и нататък! Tired
Днес някой беше писал,че е питал и са казали да чакаме.
Няма да ти отговорят нищо по-различно! Peace

# 1 327
Ако прочетеш първа страница на темата ще разбереш Peaceа и много ти е рано да се притесняваш за поръчката, има хора чакат от по-ранна дата Peace

# 1 328
  • Тук някъде.....
Здравейте!

Аз за първи път пиша в темата, направила съм 3 поръчки в ЛаРедут досега. Имах проблем с отказани артикули и влязох в кратка кореспонденция с някоя си Сабине Rolling Eyes С чека, който ми пратиха процедирах както е описано на 1 страница - изпринтих си поръчката и я пратих с чека. Обаче Сабине ми върна отговор, че така не бива да се прави по ред причини, най- основателната от които е, че нещата в кошницата може да свършат, докато получат писмото. Написала ми е всъщност, че в такива случаи се изпраща само чека с искане за ваучер за он-лайн пазаруване. Така било най-сигурно.
Дано съм ви била полезна, просто исках да споделя инфото   bouquet

# 1 329
Такааа и аз се нареждам до тези дето чакат детската триколка Simple Smile.Пуснах и малко дрешки и чаршавчета и май стана доста голяма поръчката,щом ми начислиха почти 8Е за опаковка  ooooh! Дано не се бавят вече толкова много тия поръчки  Praynig

# 1 330
Здравейте!

Аз за първи път пиша в темата, направила съм 3 поръчки в ЛаРедут досега. Имах проблем с отказани артикули и влязох в кратка кореспонденция с някоя си Сабине Rolling Eyes С чека, който ми пратиха процедирах както е описано на 1 страница - изпринтих си поръчката и я пратих с чека. Обаче Сабине ми върна отговор, че така не бива да се прави по ред причини, най- основателната от които е, че нещата в кошницата може да свършат, докато получат писмото. Написала ми е всъщност, че в такива случаи се изпраща само чека с искане за ваучер за он-лайн пазаруване. Така било най-сигурно.
Дано съм ви била полезна, просто исках да споделя инфото   bouquet

Ми що тогава, по дяволите, пращат чек?
Тези малоумни ли са???

# 1 331
Моля някой ако си е поръчвал калъфки за дългите възглавници, да сподели каква форма имат. Реални размери също. Вътре само обла възглавница ли може да се пъхне? Може и на лични. Благодаря!

Размерите им са каквите са дадени в сайта - 180 - дължина, на ширина 30-40 см. Те са за обла възглавница, не се сещам за какво друго могат да се ползват - може би най-много за тясна бебешка възглавничка могат да се отрежат и да стигнат за 2-3. От двете страни са отворени. ти какво искаш да пъхаш вътре?

# 1 332
Здравейте, направих поръчка на 16.01 и после още 1 на 6.02, дойде писмо преди 2 дни, че единят от артикулите се е изчерпал от склада ...ок хубаво, но не пишеше нищо друго...та да питам ако някой знае докага да чакам или какво да правя... Thinking  Hug

# 1 333

Размерите им са каквите са дадени в сайта - 180 - дължина, на ширина 30-40 см. Те са за обла възглавница, не се сещам за какво друго могат да се ползват - може би най-много за тясна бебешка възглавничка могат да се отрежат и да стигнат за 2-3. От двете страни са отворени. ти какво искаш да пъхаш вътре?

Една мама ми писа на лични и се оказа, че моите възглавници идеално ще влязат вътре. Два броя. От тези анатомичните с дупките.

# 1 334
  • Sofia
50 номер.. мъж ми не можа да ги закопчее с 3 пръста (на дупето му станаха, ма той няма такова  Mr. Green) .. иначе талията му е 120+
Значи да си го охраня до 100 талия.
Не бързай, и аз ги бях поръчала р-р 50, но ми се появиха в mes remboursements днес, поръчка от 21.01.

Общи условия

Активация на акаунт