LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 754
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 485
мами моля ви ,ако някой знае нещо за тези обувки да каже
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6810632& … 1&PersText=Je saisis le texte ici&ItemId=71&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 Praynig Praynig Praynig

или тези http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5486670& … ue&ksource=-1 че ми е спешно....обаче явно никой не знае нищо за тях....явно избора ще е наслуки newsm78

Е, щом не ти отговаря никой - значи незнаем.
В повечето случай си поръчам без да питам за мнение на друг, особено пък за обувки.  Sick

И аз си искам колетите - наистина съм ги бойкотирала официално от 01.02.2009. Докога - ще видим. Crossing Arms

# 1 486
положението е ужасно с тези колети.Аз чакам толкова много и от 1 седмица нито един не е пристигнал  Tired незнам какво е това забавяне.На колетите от най ранната дата която чакам 12.01 в понеделник им изтича срока от 6 седмици  ooooh! И днеска не ме зарадваха от пощата с колет  Crossing Arms така че аз продължавам като всички и аз да си чакам дано скоро ме огрее  Praynig  Praynig  Praynig

# 1 487
  • Перник
Онзи ден пратих запитване за поръчките ми от 21.01 и 26.01 и днес получих отговор, че са изпратени съответно на 22.01 и 17.02. Вярвам, че е така, защото тази от 21 е само едно яке, а от другата имам отказан артикул на 18.02. Поне първата трябваше да е дошла Cry отдавна Cry

# 1 488
  • Пловдив
И аз в кюпа с отказаните артикули, и то в най първата ми поръчка като техен клиент, ако така печелят клиенти евалата. Най ме е яд че поръчката е направена на 25.01, а артикула е отказан на 18.02 това означава ли че аз ходя до митницата вече 2 пъти, а тре идиотите са ми я обработили едва на 18.02 и другото за което място не мога да си намеря, отказания артикул са едни маратонки на  големия ми син, които са си налични , но разбира се на по висока цена, и аз нестига че за един месец преведох близо 500 лв на редутци, ами сега трябва да се разправям с ваучери и разбира се ако искам тези маратонки да се набутам още 20 евро. Имат късмет, че не съм много добре с езика, но мъжо като си доиде довечера такова писмо ще им пратя , че не ми се мисли.
Сори за спама, ама място не мога да си намеря ей..........................

Аз обикновено съм много търпелива и все мълча, ама и моето търпевие се изчерпва

Абе вие сте много интересни  #Crazy Това да не ви е кварталното магазинче, че като свърши дадено нещо да се види веднага  Shocked Това е САЙТ,  от него пазаруват милиони хора и работят стотици хора в него, за да го поддържат и обновяват. Сто пъти казвахме още преди 2 месеца, че е съмсем нормално и в реда на нещата да се отказват артикули. Престанете да я дъвчите тая тема, ужасно досадно е.
И спрете се малко с гневните писма - и там са хора... Най-много да направите така, че да ни резнат квитанциите за Бг
 #Cussing out

Онзи ден пратих запитване за поръчките ми от 21.01 и 26.01 и днес получих отговор, че са изпратени съответно на 22.01 и 17.02. Вярвам, че е така, защото тази от 21 е само едно яке, а от другата имам отказан артикул на 18.02. Поне първата трябваше да е дошла Cry отдавна Cry

И какво толкова се притесняваш, като се повтори 18741873473864716 пъти, че се чакат поръчки отпреди 13.01 даже  newsm78

# 1 489
знам че много ги поръчвахте много, може ли отзиви дали сте доволни, здрави ли са, това конопеното дали се разнищва ? Меки ли са ?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8103534& … ue&ksource=-1

ще питам за последно дано някой помогне в темата за отказаните артикули  Rolling Eyes

Аз ги имам тези еспадрили-изобщо не ми харесват-широки са, според мен са уголемени, защото на дъщеря ми 30 номер са й големи. Малко ми изглеждат като за еднократна употреба.

bouquet  bouquet  bouquet имах такива съмнения, че не са много сполучливи
миналото лято бях купила на дъщеря ми еспадрили-отворени  от МЕТРО / made in China /
скапаха се за няма и 2 месеца - разнищиха се , доизноси ги като пантофи в къщи докато на цяло не се разпаднаха / платът им се смъкваше буквално / иначе бяха много красиви
Сега поръчах тези Редутски - белите , като имах същите съмнения .Дори на снимката ми изглеждат долнопробни .
Но ми писна като я обличам с ярки рокли , поли и блузи да нямам да й сложа подходящи обувки . Сандалетите й все не отговарят като цвят , а и доста от обувките й са маратонки .
Каквито ще да са - поръчах ги вече , като дойдат ще пиша отзиви и за тях .

# 1 490
и аз влизам в кюпа с отказаните артикули . поръчката ми е от 27.01 а липсващият артикул е обявен вчера . обнадежден съм че ще дойдат скоро , че ще ми избодат очите всеки ден да ми звънят по 5 човека да ме питат : аре бе кво стана имаш ли известие .
получа ли този колет съм им **** майката на всички французи и почвам да пазарувам от Щатите .

# 1 491
  • Варна

Аз обикновено съм много търпелива и все мълча, ама и моето търпевие се изчерпва

Абе вие сте много интересни  #Crazy Това да не ви е кварталното магазинче, че като свърши дадено нещо да се види веднага  Shocked Това е САЙТ,  от него пазаруват милиони хора и работят стотици хора в него, за да го поддържат и обновяват. Сто пъти казвахме още преди 2 месеца, че е съмсем нормално и в реда на нещата да се отказват артикули. Престанете да я дъвчите тая тема, ужасно досадно е.
И спрете се малко с гневните писма - и там са хора... Най-много да направите така, че да ни резнат квитанциите за Бг
 #Cussing out
Не от 2 месеца, а от 1-1 1/2 година се дъвчат тези неща. Вместо да се обсъждат артикули и да сме си полезни едни на други, като дойде намалението или по-точно като свърши става някаква лудница. А всичко вече го има систематизирано на 1-ва страница. От доста време не чета темата, само хвърлям по едно око от време на време, че иначе нерви нямаше да ми останат да чета едни и същи неща през 1 пост.  Наистина спрете се малко. Много е досадно да се чете едно и също нещо. Хубаво, отказали са ви нещо, няма да уммрете без 1-2 парцала, а и ви връщат парите нали?

# 1 492
айде стига с паника бе хора.и аз 4акам поръ4ка с не6та за приятели,но съм ги предупредила ,4е 6те се 4ака,ако им изнася. К'во е тва ,оспамихте темата с глупости .И аз си 4акам и си трайкам .Днеска не видях пове4е от 5 смислени изказвания в темата  Sick
Престанете .Предлагам да не им се отговаря на тъпи въпроси .

# 1 493
да питам за тази риза има странна номерация рових по всички таблици, но нищо, искам XL ама това 47/48 толкова ли е ?
 http://www.laredoute.fr/vente-chemise-en-popeline-double-retors- … 6&prodcolor=1
  bouquet  bouquet

# 1 494
  • София
да питам за тази риза има странна номерация рових по всички таблици, но нищо, искам XL ама това 47/48 толкова ли е ?
 http://www.laredoute.fr/vente-chemise-en-popeline-double-retors- … 6&prodcolor=1
  bouquet  bouquet
43/44 е ХЛ. Защо да е странна номерацията? и тук е такава...

# 1 495
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3255573& … ue&ksource=-1  някой да е поръчвал тази пола че мисля да пускам поръчица....и зза тези обувчици  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6810632& … 1&PersText=Je saisis le texte ici&ItemId=71&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 Embarassed Embarassed

Аз чакам полата, много нежна ми се видя и ми хареса много..съчетах я и с потник..Умалена ли е?Ще се радвам на отзиви Peace

След многото писане с поръчките...сега вече може ли да дадете отзиви за мен и dilibaby относно поличката? Laughing

# 1 496
мами моля ви ,ако някой знае нещо за тези обувки да каже
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6810632& … 1&PersText=Je saisis le texte ici&ItemId=71&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 Praynig Praynig Praynig

dilibaby Аз ги имам купих си ги от едно момиче 37 номер като по принцип нося 38,и съвсем леко ми стягат надявам се,че ще се отпуснат,но тока не е никак нисък и не са определено за постоянно ходене,е зависи как си свикнала де,аз поне всеки ден на такива обувки не мога да ходя.  Peace

п.п. можеш да ги видиш в албумчето ми :
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10203768

# 1 497
  bouquet  bouquet
43/44 е ХЛ. Защо да е странна номерацията? и тук е такава...

права си благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 1 498
  • Варна
Проблемът на темата е, че някой каже нещо - а, за отказани артикули, я, за неполучена поръчка, я, пита нещо, дето го има в първия пост - и останалите, вместо да си замълчат и да оставят човека да потърси информация, да прочете малко, започват да го хокат (99%, а все се намира 1 %, който да му сдъвче и поднесе информацията наготово). Така, че вината е и в новите, и в старите потребители - просто подминавайте постове, които ви се струват безсмислени, и 1/2 от темата ще отпадне. Наистина, на все "неудачен" пост има поне 5-6 поста "ръфане". Rolling Eyes Много е досадно.

Да не говорим, че вече много дълго се протака чакането на поръчки, пир това този път е масово - по предни намаления наистина е имало забавяния от по 6-7 седмици, но са били по-скоро единични случаи. Мен донякъде ме успокоява това, че има още доста хора, неполучили поръчките си от 9-10.01., така шансът да се получат все пак е по-голям, отколкото, ако само моята поръчка липсва.

Реших, че от 10.01 до сега поръчката ми ........... Кацнах в офиса и веднага им спретнах едно "любезно" писмо  Close и сега чакам да ги видя какво ще ми отговорят Mr. Green, не стига, че най-нагло си дърпат онази таксичка за 24 часа доставка.... Crossing Arms Проявявах разбиране до днес, промоции, повече поръчки, това-онова...ама търпението ми се изчерпа...

Та, ако ми отговрят и ви интересува, особено момичетата, които чакат като мен от началото на януари, ще пиша...

Аз писах вчера какво ми отговориха за поръчка от 10-ти - била изпратена на 19.01. и да съм изчакала още една седмица. Tired

А, да, още нещо - няма нужда да сме груби при писмата, но да изразим възмущение си е съвсем нормално. Едва ли ще ни резнат квитанциите обаче (за изтърване ли сме, такива клиенти!), защото съм убедена, че французите им пишат също за щяло и нещяло, а при закъснение и те се оплакват.

И спрете се малко с гневните писма - и там са хора... Най-много да направите така, че да ни резнат квитанциите за Бг[/b]  #Cussing out

# 1 499
chockolina ,много си права!И за това,че много чакаме си права!Обаче да ви кажа,на тия намаления пазаруват много повече хора от колкото на миналите! Mr. Green Само от отчетната ни тема се зарибиха поне 10 жени,ако не и повече-направете си сметка!  Crazy А и по вестниците писаха за ЛР,така че...
Относно гневните писма-наистина най-много да ни резнат и после ще си даваме по тройно и четворно за същите (и доста по-зле) китайски боклуци на родния пазар! Sick
Иначе подкрепям предложението да не се отговаря на безсмислените постове. Peace

Общи условия

Активация на акаунт