LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 658
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Стара Загора
мами моля ви ,ако някой знае нещо за тези обувки да каже
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6810632& … 1&PersText=Je saisis le texte ici&ItemId=71&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 Praynig Praynig Praynig

dilibaby Аз ги имам купих си ги от едно момиче 37 номер като по принцип нося 38,и съвсем леко ми стягат надявам се,че ще се отпуснат,но тока не е никак нисък и не са определено за постоянно ходене,е зависи как си свикнала де,аз поне всеки ден на такива обувки не мога да ходя.  Peace

п.п. можеш да ги видиш в албумчето ми :
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10203768
newsm10 благодаря   bouquet

# 1 516
Някой да чака поръчка от 09,01  #Cussing out. Вчера ходих до митницата да взема една поръчка а тя била от 30,01  #Crazy.

# 1 517
  • sofia
да попитам пак... Simple Smile

при детската номерация... 158, 160, 164, 172 и ала бала подобни
са височината нали... защото аз съм 169 висока... предполагам не е порблем да си поръчам и нещо от тези дрешки... или греша?  newsm78   newsm78  newsm78
Бих те посъветвала да вземеш 164, аз съм 162см и 156 са ми 2см по-дълги, но пък в ханша и талията са ми ОК, 46кг съм за справка

# 1 518
Бумеранг, влизаш под табличката в рембурсемна, не над нея.
оф,бее, не ми се спори вечееееее. навсякъде влязох, не е правило това, което пишете....
знам кои са ми отказаните артикули вече- писах на Събка, тя ми отговори за няма и 20 минути. и номера на ваучера ми прати. нямам оплакване от нея.

# 1 519
neosvedomena,
поръчката не може да се изпълни, понеже остатъка, който трябва да се плати през банка е по-малко от 10Евро.

Много пъти е повтаряно, че такива поръчки много често ги отказват.

Благодаря emimimi , но си мислех тъй като реално поръчката е 18 ,а след намалението става 8..ще стане работата, но една патка от много мислене .. #Cussing out
 А в писмото не ли ми предлагат някакъв друг вариант за получаване на нещата newsm78

# 1 520

са височината нали... защото аз съм 169 висока... предполагам не е порблем да си поръчам и нещо от тези дрешки... или греша?  newsm78   newsm78  newsm78
Бих те посъветвала да вземеш 164, аз съм 162см и 156 са ми 2см по-дълги, но пък в ханша и талията са ми ОК, 46кг съм за справка

Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked чак толкова ли...малееее е какви деца гледат тия хора бе.... мале мале... аиде ще опитам  с по една бройка от двата номера...вие ме ошашкахте  мерси мерси   bouquet аз сум 56 кг...идея нямам какво да взема ама сум 169см

# 1 521
  • Пловдив

А в писмото не ли ми предлагат някакъв друг вариант за получаване на нещата newsm78
Да, вярно има едно последно изречение, но то май не се отнася за България, защото пишат да им пратиш чек или да се плати кеш по куриер. Доколкото го разбирам аз.

# 1 522
Цитат
аз лично днес получих инфо че митница Пловдив е пълна с колети

Току що звъннах в Пловдивската митница.
Колети не са получавали нито днес, нито вчера.  #Cussing out

# 1 523
  • Пловдив

Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked чак толкова ли...малееее е какви деца гледат тия хора бе.... мале мале... аиде ще опитам  с по една бройка от двата номера...вие ме ошашкахте  мерси мерси   bouquet аз сум 56 кг...идея нямам какво да взема ама сум 169см
м дъъ,аз съм 162см,49кг и взимам блузи 156,от по-еластичните дънки р150.

# 1 524
  • В Голямото село
Цитат
аз лично днес получих инфо че митница Пловдив е пълна с колети

Току що звъннах в Пловдивската митница.
Колети не са получавали нито днес, нито вчера.  #Cussing out

Тия от митницата май вече ни взимат за мезе  Joy
Мене в тукашната само с поглед ме преценяват... "Колет от Франция ли?"  hahaha

# 1 525
Благодаря от сърце emimimi  bouquet

# 1 526

м дъъ,аз съм 162см,49кг и взимам блузи 156,от по-еластичните дънки р150.

абе направо ме изумихте....хах и сега ако поръчам 162 а съм 169 висока..и няма да имам порблем???  newsm78 мацки това не е нормално , що за размери, чак немога да повярвам  Rolling Eyes  Shocked  Rolling Eyes страшна работа

# 1 527
  • Стара Загора
момичета ей сега пуснах една поръчка...и тея 7% много вдигат сумата...на 150 еu са си пари #2gunfire #2gunfire

# 1 528
  • след Околовръстното
Привет ,

Искам да попитам нещо, като предварително моля за извинение, ако е обсъждано- не намерих инфо.

Въпросът ми е: мога ли да проверя по телефона за пратка  на кокретно лице в Обменна пощенска станция към Митница - София, тъй като досега само веднъж съм получила известие в пощенската кутия, а все ходех налучквайки периода на пристигане. Не запазих телефона от известието, та ако има такава възможност ще се радвам някой да го постне.
Справки по телефона не правят, защото няма как да ти вземат 1,15 лв.

# 1 529

абе направо ме изумихте....хах и сега ако поръчам 162 а съм 169 висока..и няма да имам порблем???  newsm78 мацки това не е нормално , що за размери, чак немога да повярвам  Rolling Eyes  Shocked  Rolling Eyes страшна работа
Айде и аз да се намеся,че ми стана странно.Дъщеря ми е висока 156см,42 кг и панталони 156 са и перфектни както на дължина,така и на ширина.Блузи 156 също.Аз съм 164,53 кг,блузи 162,панталон имам и 168 , и 162 пак.Но панталоните от детската серия са с висока талия и аз лично не се възприемам в тях.

Общи условия

Активация на акаунт