Въпроси към модераторите и администраторите

• 99 029
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 1 080
Изтрита е.
Не отговаря на изискванията.

Цитат
Всяка обява трябва задължително да има прикрепени снимки или линк към снимки на предлаганите артикули
Обяви без снимки или линк към снимки ще бъдат директно изтривани!
На страницата със снимките НЕ трябва да има предложени други стоки за продажба или линк към такива!

# 1 081
Защо ми триете обявата за продажба на детска люлка? При първото публикуване нямах снимка и адрес за контакти, но при второто, качих и снимка и посочих e-mail. Занимавах се да правя снимка на люлката, да я качвам в интернет, да създавам линк към нея. А вие ми триете обявата....?

# 1 082
Ами, много просто.
Защото сте потребител с 0 мнения. Затова.
Пише го, ама кой да чете?

Цитат
Достъп до този форум имат само потребители с ранг от Новак нагоре (т.е. с поне 1 мнение във форум-системата).

Теми и мнения могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения)

Има бъг в системата, който е допуснал появата на такива теми.

# 1 083
В Ъ П Р О С
По-скоро молба към модераторите-ако е възможно изтрийте ми профила за да създам по -косно нов Praynig
(по лични причини)

# 1 084
  • при палмите и алигаторите,FL
И аз тук с изтрита обява за детска стока- велосипед.
"Обяви за продажба и предлагане на бебешки и детски стоки и артикули, предназначени за бременни жени и кърмачки."
Велосипедът е детска стока, детето ми е на 3години и го е ползвало.
Вярно е че не съм пускала обява отдавна/бих я пуснала  в Продавалника, но не успвам да намаля снимките/, по късно видях че в Правилата пише
"Допускат се обяви само за бебешки стоки и артикули за бременни и кърмачки
Мисля ,че ако вече не се допуска публикуването на детски стоки, би трябвало навсякъде да го пише, а не да има разминаване.

# 1 085
  • София
До администраторите:

Здравейте!

Мога ли да Ви помоля да заключите темата ми за бездомните кучета в Клюкарник?
Темата се превърна в бойно поле и обиди се сипят отвсякъде,.. Излишно е да се изнервят хората повече
Беше с молба за помощ , получих отговори от форумците, мисля, че е най-добре да бъде заключена

Благодаря Ви!   bouquet

# 1 086
  • София
Заключих я.

# 1 087
  • София
Благодаря Ви!

# 1 088
И аз да помоля нещо-някой ще ми обясни ли като за"малоумен" как се смаляват снимки за аватар(с конкретна програма ако може),че ми е неудобно все тук да ми смалявате снимки,защото явно проблема е в мен(може и на ЛС,а може и тукуче ако има и други като мен да видят  Laughing). Благодаря предварително на отзовалите се!  bouquet

# 1 089
Най- лесно ми е с Irfan View.
Ама май на лични ще трябва да ти обясня, да не ми се скарат тук.
  Rolling Eyes

# 1 090
Има тема съдържаща в заглавието си "Намаляване на картинка". Ако не е трудно Mamma да я отключи, да се обясните там, и после пак да я заключи. Да виждат и други.

# 1 091
още един въпрос-на самата страница горе в ляво имаше прозорче с броя на съобщенията и кои са нови,а в дясно статистиката с общия брой потребители,последно регистриран и т.н.,които сега не се виждат вече при мен?

# 1 092
  • София
още един въпрос-на самата страница горе в ляво имаше прозорче с броя на съобщенията и кои са нови,а в дясно статистиката с общия брой потребители,последно регистриран и т.н.,които сега не се виждат вече при мен?
Натисни там този бутон -

# 1 093
много благодаря!  bouquet

# 1 094
И аз да помоля нещо-някой ще ми обясни ли като за"малоумен" как се смаляват снимки за аватар(с конкретна програма ако може)

Даже не е необходима програма.
В закованата тема по-горе съм дала линкове към 10-тина сайта, които предлагат възможност да се намали и отреже снимка в желаните размери. За три от сайтовете съм дала подробни обяснения какво се прави. След намаляването на картинката е необходимо просто да си я съхраните и да я качите на сайт за снимки, а някои от сайтовете за намаляване на изображение даже предлагат възможност да се запази снимката на техния сървър и дават директен линк.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.msg6852257#msg6852257

Общи условия

Активация на акаунт