Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 826
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 1 350
  • софия
Моля за извинение, но в полусънно състояние пуснах темата в неправилния подфорум. По-подходяща е за "Нашите деца".
Хубав ден  food010

# 1 351
Бих искала да добавя информация в първият си пост, темата е в клюкарника "Отново Ви моля за помощ"

https://cms.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd=_render-content&conte … ing_us/send_money

За PayPal ...избирате send money от там има To пише се и-мейла на Мариана m.makaveeva@mail.bg , и вашия и-мейл за подател from .

След това избирате personal , а от там gift  и сумата която искате да се изпрати .

В момента парите се получават на имейла на Мариана понеже Лозинка няма кредитна карта за да регистрира собствен акаунт . Нека това не е пречка и да заблуди някой - целта на средствата е една : да помогнем за събирането на така важния за Лозинка антибиотик !!!

това е информацията, имам право само да цитирам, бихте ли ми помогнали, важно е.
Благодаря!

# 1 352
  • София
Искам да пратя ЛС, но потребителя е изчерпал лимита: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=46351 Може ли да му пишете да си разчисти малко кутията с входящи съобщения. Благодаря  Hug

Писах й.

# 1 353
  • софия
Не мога да се лог-на в архива. Проблемът в моя "телевизор" ли е?

# 1 354
Не мога да се лог-на в архива. Проблемът в моя "телевизор" ли е?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430380.msg12533418;topicseen#msg12533418

# 1 355
  • софия
Благодаря, Вълчо! Не съм видяла тази тема, но независимо от това, при опит да търся ми дава "500 - Internal Server Error" или "Грешка!
Unable to access the search deamon.
"

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 13:26 от zvanche

# 1 356
Незнам какво стана с базата , но днес пак имам любимото ми съобщение
500 - Internal Server Error

# 1 357
Здравейте!

Регистрирах се под друго име,защото желая да остана анонимна.

# 1 358
  • Варна
Опитвам се да пратя ЛС на потребител, от когото съм получила ЛС, и ми изписва, че такъв потребител не е намерен?!  Rolling EyesСнимах съобщението, ако искате мога да ви го пратя. Praynig

# 1 359
  • Стара Загора
Опитвам се да пратя ЛС на потребител, от когото съм получила ЛС, и ми изписва, че такъв потребител не е намерен?!  Rolling EyesСнимах съобщението, ако искате мога да ви го пратя. Praynig
Пращай

# 1 360
  • София
Този потребител, ми е задал въпрос на ЛС, но аз не мога да му отговоря, поради изчерпан лимит, на кутията му за входящи съобщения.
Опитах да го открия в някоя тема по последни публикации, но е писал на малко места и то преди няколко месеца. Молбата ми е, ако може да му пратите съобщение да си изчисти кутията.
Благодаря!

# 1 361
  • София
Незнам какво стана с базата , но днес пак имам любимото ми съобщение
500 - Internal Server Error
При мен така е от 4 дена.Много яко забива.И двата компютъра у нас.
Пробвах и от лаптопа си,с друг доставчик и пак Тц.
Или...........The website cannot display the page

# 1 362
  • София
mimeime, изпратих ЛС.

# 1 363
  • София
Vivi, благодаря, за бързото съдействие!  bouquet

# 1 364
  • Стара Загора

Chockolina, дай ми линк към профила на потребителя... По-добре на ЛС...
Имам съмнение за нещо, вероятно ще излезе то... Wink

Общи условия

Активация на акаунт