Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 436
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 465

Регистрираното потребителско име е     natali.gric
За да ползвате регистрацията си, трябва да активирате акаунта си като цъкнете на линка за активация в писмото, което е изпратено автоматично от системата.
Ако не сте получили такова писмо или то е празно и не съдържа линк за активиране, моля, изпратете ми мейл от мейл-адреса, който е указан при регистрацията Ви на mamma (at) bg-mamma.com (заменете at с @) като в писмото укажете потребителското си име и ще активирам ръчно профила Ви.

# 466
Аз да попитам, дали има възможност да изпратя ЛС на потребител с 0 публикации Thinking Не знам дали в това е проблема или в пълната пощенска кутия Peace

# 467
Това, че е с 0  на брой публикации не е проблем.
Кореспондирам си с такъв. Кутията му събира 5 съобщения.

# 468
Не мога да си активирам акаунта,поне сто пъти го правя,а ел. е правилно подадена.Помогнити ми!!!

# 469
natali.gric, мейл адресът, от който сте ми писали, се различава от този, с който сте направили регистрацията.
При това положение не мога да активирам акаунта.
Моля, използвайте линка Загубен регистрационен мейл (горе вляво) и укажете правилно мейл адреса си.

# 470
Това, че е с 0  на брой публикации не е проблем.
Кореспондирам си с такъв. Кутията му събира 5 съобщения.
Ами явно си е изчерпал лимита Peace Дали има все пак начинн да изпратя съобщение Thinking

# 471
  • E-CLM & CH-VD
Ами явно си е изчерпал лимита Peace Дали има все пак начин да изпратя съобщение Thinking

Помоли някой модератор да пише на потребителя да си разчисти кутията или да му предаде твоето съобщение.

# 472
Здравейте.. Hug И аз  мога ли да Ви Помоля да ми помогнете ..........!?
В нашата темичка -Майски бебета -малкия натискаше всичко по клавиатурата и не знам кака успя да ми активира старо мнение на ново :oops:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=397311.new#new Embarassed Ако може да го изтриите....!?  :Благодаря Ви предварително........

# 473
 smile3501 newsm51 Благодаря Ви-Страхотни сте

# 474
Виждам всеки ден се поздравяват рожденниците.Къде да пиша ,за да се отбележи в календара и моят РД?

# 475
Пусни си сама тема в Календар на събитията, за по-сигурно. Аз тъй направих. Embarassed

# 476
  • Стара Загора
Виждам всеки ден се поздравяват рожденниците.Къде да пиша ,за да се отбележи в календара и моят РД?
Н Татти пиши ЛС.

# 477
Не е нужно нито тема, нито лично съобщение.  Laughing
Рождените дни на потребителите излизат автоматично щом потребителят въведе рождената си дата в съответното поле в профила си.
Пали, виждам, че си въвела дата си на раждане, така че след няколко дни автоматично системата ще те изпише на първа страница като рожденик.

# 478
# 479
  • Варна
Искам да попитам в "Красива мама" има ли някакво ограничение в броя на страниците на дадена тема? Че темата за размяна на парфюми ( http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=399226.0 ) много бързо взе да запълва 15 страници и, според мен, е безсмислено да пускам нова през 1-2 седмици. По-добре да са с повече страници.

Общи условия

Активация на акаунт