Въпроси към модераторите и администраторите

• 97 112
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 405
Погледнах регистрацията на сабрина.
Объркали сте мейл адреса. Е-мейл адресите не започват с www. - така започват адресите на повечето интернет страници.
Моля, използвайте линка Загубен регистрационен мейл и въведете коректен реален мейл адрес.

# 406
Поправих грешката си , но сега получавам празен мейл.

# 407
Активирах акаунта.
Може да се логнете във форумите с потребителското си име и паролата, която сте заявили по време на регистрацията си.

# 408
   Здравейте!Не мога да си обясня защо сайтът на www.snimka.bg ,постоянно отхвърля паролата и потребителското ми име.Не мога да открия в него и албума си.А и въобще,като отворя началото,не виждам начин за качване на снимки.За всяко качване,отделна регистрация ли трябва. Дано Вълкът не се ядоса,но там трябва да сложа личен албум във общия на форума,където участвам.Общият албум е в проблемния сайт.

# 409
  • Кори Селести
arabskibliasak, би трябвало да зададете въпросът си на мейлът, посочен за контакт с поддържащите въпросният сайт.

snimka@investor.bg

# 410
 Благодаря,ще питам на адреса който сте ми дали.   Извинява се че ви занимавам с такива въпроси,дано не изглеждам глупава.

# 411
Здравейте! Казвам се Мария Петкова и моето име във форума е happymammy. Преди седмица бебето счупи лаптопа и при преинсталирането на windows ми изчезна паролата, с която автоматично влизах във форума, а старият ми мейл, на който преди години ми е изпратена паролата, го няма. Актуалният мейл е mariyapetkova@abv.bg. Нямам таен въпрос...  Моля да ми помогнете!
Благодаря!
  bouquet

# 412
Може ли да се сетите с кой мейл адрес е направена регистрацията?

# 413
Не съм съвсем сигурна, но мисля, че ако регистрацията ми е от преди 3 години... вероятно мейла, с който съм се регистрирала е mariyapetkova@hotmail.com ( Той със сигурност не е актуален в момента - само този - mariyapetkova@abv.bg )Имам позната мама в квартала, която е редовен потребител на нашия форум и ще я помоля да влезе да ми разгледа профила (там го има, не е скрит), защото като гост нямам това право.
Компютърът пак ми отказа снощи и мъжът ми се опитва да го оправя, затова е закъснелият ми отговор. Извинявам се. Дано се оправи това положение. Благодаря!
  bouquet

# 414
# 415
  • София
Здрасти! Мъжът ми се сети каква ми е паролата Grinning Умен мъж си имам! Благодаря за отделеното време!   bouquet

# 416
Радвам се, че сте се сетили каква е паролата.

Вълчо, виждах кой е акаунта. Питах за стария мейл адрес, за да съм сигурна, че това наистина е самата потребителката - като допълнителна сигурност освен IP-то.

# 417
  • София
Извинявайте за неудобството и благодаря!  bouquet Допълнителната сигурност никога не е излишна!

# 418
Здравейте. Извинявам се за притеснението, но имам проблем с влизането във форума. От работа влизам без проблем, но наскоро си пуснах интернет вкъщи и като се опитам да вляза от там ми изписва: "Грешка. Достъпът забранен. Непълнолетни" Не знам дали зависи от вас, но ще бъда много благодарна, ако този проблем се оправи - ето и IP- то от което не мога да вляза: 85.130.33.224
Благодаря ви за вниманието - успешен ден Simple Smile

# 419
За съжаление не мога да намеря забрана с тази причина, нито наложена на този IP адрес.
Моля, копирайте съвсем точно причината, която се изписва, за да мога да открия коя забрана Ви е засегнала.

Общи условия

Активация на акаунт