Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 390
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Здравейте
От снощи се опитвам да си редактирам профила,но при натискане на бутона Промени профила ми излиза това съобщение Грешка!
Валидността на сесията ви изтече докато пишехте съобщението. Моля, използвайте BACK и опитайте отново.

Въпросът ми е как мога да си продължа сесията  newsm78

Първо си изчисти кеша на браузъра, има специална закована тема за това (как точно се прави)...
След това натисни бутона и веднага след това бутона ...
В отворилия се диалогов прозорец изписваш потребителското си име (не екранното) и паролата, като въвеждаш максимално допустимата стойност в полето за продължителност на сесията в минути...
И си готова...!

# 601
Здравейте
От снощи се опитвам да си редактирам профила,но при натискане на бутона Промени профила ми излиза това съобщение Грешка!
Валидността на сесията ви изтече докато пишехте съобщението. Моля, използвайте BACK и опитайте отново.

Въпросът ми е как мога да си продължа сесията  newsm78

Първо си изчисти кеша на браузъра, има специална закована тема за това (как точно се прави)...
След това натисни бутона и веднага след това бутона ...
В отворилия се диалогов прозорец изписваш потребителското си име (не екранното) и паролата, като въвеждаш максимално допустимата стойност в полето за продължителност на сесията в минути...
И си готова...!
Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 602
здравейте!
бях наказана заради лентичка към игра,ОК вината си е моя,бях питала тук но не прочетох отговора Ви Embarassed
изтърпях си наказанието,не се оплаквам
Сега обаче като се опитах да вляза през експлорера пак съм наказана с 2 дни и пак заради лентичка,а аз такава не съм слагала newsm78,научих си урока Rolling Eyes
Моля Ви направете нещо!
В подписа на профила ми няма лентичка и след наказанието няма да има вече....
Защо съм наказана,като в случая нищо не съм направила?
Сега пиша през мозила,само от тук ме пусна да вляза.

# 603
Щом можете да влезнете през Мозилата, значи забраната е изтекла и не е активна.
Изчистете кеша на Експлорера.

# 604
Здравейте!
Не мога да разбера защо се изтриват мои публикации.
Писах по една тема в "Бъдещи и настоящи майки" след 10 мин. публикацията ми беше изтрита.Пиша пак в същия форум по тема в подкрепа на едно майче с болно дете(където се публикуват предимно молещи се емотикони)- пак ми се трие публикацията.Случвало ми се е и друг път.

Лек и приятен ден Ви желая

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 21:45 от Наталия

# 605
  • Стара Загора

Наталия, направих си труда да прегледам всичките ти мнения от началото на месец юни до сега... Цифром и словом имаш ЕДНО единствено изтрито мнение...
Което е изтрито напълно закономерно...!
Какво искаш точно да ни кажеш с горния си постинг...? Или ни питаш нещо...? Не те разбрах, съжалявам...

# 606
  • Sofia
Здравейте!
Писах по една тема в "Бъдещи и настоящи майки" след 10 мин. публикацията ми беше изтрита.Пиша пак в същия форум по тема в подкрепа на едно майче с болно дете(където се публикуват предимно молещи се емотикони)- пак ми се трие публикацията...........
Ще се направя, че не съм прочел  края на въпроса ви.
Нека започнем от начало!
Днес имате сумарно 5 публикации от които е изтрита една единствена от темата "Смешно" ли е раждането? - 1
Какво публикувате, къде, кога и как разбирате, че е "изтрито"?
Или за по-кратко: Сигурна ли сте, че публикувате?

# 607
Не е само едно .Липсват ми няколко публикации,затова реших,че са изтрити.

Възможно ли е поради някаква друга причина да не ми се появява мнението   в темата,където съм писала?

# 608
  • Sofia
От КЪДЕ ви липсват?!
Виждаме всичко, което сте постигнали за деня и ви казваме статистиката.
Ако вие случайно натискате "Проверка правопис", "Предварителен преглед", "Информирай модератор" или друго вместо "Публикувай" или ако след "Публикувай" ви излезе съобщение "Докато пишехте, бяха публикувани ... отговора" и вие не продължите с повторно натискане на "Публикувай", нито форум системата, нито общия мозъчен тръст на падуани, модератори и админи, е в състояние да отгатне истинските ви желания.
Друг възможен вариант е поради технически причини, моментно да не може да се осъществи публикуването, но тогава форум системата да ви изпише "ГРЕШКА!...", а това е съобщение, което няма как да пропуснете.

# 609
Не е само едно .Липсват ми няколко публикации,затова реших,че са изтрити.

Възможно ли е поради някаква друга причина да не ми се появява мнението   в темата,където съм писала?

Има единствено три варианта да не се показват - да са изтрити или въобще да не са публикувани, а ако се касае за по-стари мнения - може да са прехвърлени в архива (но в такъв случай ще липсват целите теми тук, а не само отделни мнения).

Прегледах и логовете с действията на модераторите - както са споменали по-горе, единственото изтрито Ваше мнение е от темата "Смешно ли е раждането". Друго Ваше мнение не е трито.

И аз ще попитам - сигурна ли сте, че мненията ви са били публикувани - т.е. след публикация сте ги видяла в темата?

# 610
Пак някой прави опити за реклама: Tired

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=408492.new#new

# 611
Благодаря!

# 612
Ако някой се съмнява ,че едно и също лице се крие зад 2 ника -има ли право да попита модератор дали това е вярно  newsm78

# 613
  • София
Ако някой се съмнява ,че едно и също лице се крие зад 2 ника -има ли право да попита модератор дали това е вярно  newsm78

За право.. има право  Grinning Ама друг е въпросът дали модераторът ще изнесе подобна информация  Wink аз лично не бих..

# 614
Vache благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт