Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 379
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 615

За право.. има право  Grinning Ама друг е въпросът дали модераторът ще изнесе подобна информация  Wink аз лично не бих..

Защо? Това нали е нарушение на правилата, защо трябва да се държи в тайна?  Thinking
 А е и основание за бан...

# 616
Слуховете биха понижили цената на рекламата в сайта.

# 617
Може грешката да е моя при публикуването.
Извинявам се за острия тон в предния си пост.
Ще го редактирам.
Лека вечер

# 618
  • София
Ако някой се съмнява ,че едно и също лице се крие зад 2 ника -има ли право да попита модератор дали това е вярно  newsm78

За право.. има право  Grinning Ама друг е въпросът дали модераторът ще изнесе подобна информация  Wink аз лично не бих..
След като наистина е разрез с правилата на сайта можем ли да разчитаме, че след подобен сигнал, макар да не изнесете информация ще вземете някакви мерки срещу нарушителя?

# 619
Разбира се, че всеки подаден сигнал се разглежда и се взимат мерки.

Друг е въпросът, че понякога и информацията, с която разполагат модераторите, не е напълно достатъчна, за да се определи напълно дали става въпрос за мултиакаунтинг и не може да се потвърдят или отхвърлят със сигурност съмненията за това.

Но ако има данни за нарушаване на правилата, то със сигурност ще се вземат мерки.

В зависимост от конкретната тема и конкретния казус, въпросната информация (дали става въпрос за мултиакаунтинг или не) може да бъде съобщена на останалите потребители - може да срещнете мнения на модераторите, в които се указва раздвоението на личността на даден/и потребител/и.

Явно става въпрос за конкретни съмнения. Моля, пишете ЛС на Татти и ще разгледаме случая.

# 620
  • София
Благодаря, Mamma!   bouquet Моят уточняващ въпрос беше принципен, а не свързан с конкретни съмнения.

# 621
  • Sofia
Слуховете биха понижили цената на рекламата в сайта.
Ако нямаш какво да казваш, не е задължително да го правиш!

# 622
Здарвейте незнам да ли тук мога да попитам,но ще пробвам Wink Реших този път аз да пусна новата тема в отчетни-очакващи през ноември 2009.Та въпоса ми е ,понеже не се показва цялото заглавие и част от края на първия пост-който съдържа инфото за термините ,магазини и др. полезна информация-може ли това да случва защото този въпросен първи пост с който започва всяка нова тема,вече да съдържа прелено много инфо т.е да е много дълъг вече и затова да ми се губи част от заглавието и края на поста?Много дълго стана ама дано сте ме разбрали.Благодаря ви предварително Peace

# 623
Здарвейте незнам да ли тук мога да попитам,но ще пробвам Wink Реших този път аз да пусна новата тема в отчетни-очакващи през ноември 2009.Та въпоса ми е ,понеже не се показва цялото заглавие и част от края на първия пост-който съдържа инфото за термините ,магазини и др. полезна информация-може ли това да случва защото този въпросен първи пост с който започва всяка нова тема,вече да съдържа прелено много инфо т.е да е много дълъг вече и затова да ми се губи част от заглавието и края на поста?Много дълго стана ама дано сте ме разбрали.Благодаря ви предварително Peace
Не, получава се защото самото заглавие е много дълго. След редакция на мнението, трябва специално да го изпишеш отново цялото.
А колкото до дължината на мнението, да възможно е. Намалете го малко.

# 624
Много благодаря за бързата реакция,имам съмнение че не е от заглавието май не толкова дълго.Но ще пробвам,благодаря пак Hug Усмихнат ден Wink

# 625
  • София
Ако някой се съмнява ,че едно и също лице се крие зад 2 ника -има ли право да попита модератор дали това е вярно  newsm78

След като наистина е разрез с правилата на сайта можем ли да разчитаме, че след подобен сигнал, макар да не изнесете информация ще вземете някакви мерки срещу нарушителя?

Да, разбира се! Но Мамма е обяснила, не винаги е възможно да се докаже мултиакаунтинг. А иначе проверяваме всеки сигнал за нарушени правила, а също когато сме информирани с бутончето  Wink

# 626
Можете ли да настроите системата така, че да отхвърля автоматично подписи и аватари, надвишаващи допустимите пиксели? Някои подписи направо ми заемат целия екран...

Или не е добра идея? На Вълкът ще му стане скучно... Laughing Peace

# 627
  • Стара Загора

Или не е добра идея? На Вълкът ще му стане скучно... Laughing Peace
Вълкът ще се хвърли от някое високо място...недей моля те така Stop Кадър е той все пак.

# 628
Здравейте искам да попитам за "хоби" и по - точно темата за котките, искаме да направим на 1ва страничка списък-потребител-име на животно-ветеринарен кабинет . Въпроса ми е може ли да напишем кабинетите за да не се получава реклама? Ако трябва няма да пишем адреси, телефони за връзка,това ще го обменяме на ЛС Thinking  може би само името и града да изпишем Thinking
Благодаря Ви предварително за отговора.

# 629
Спокойно може да добавите списък с координати на ветеринарни лекари и кабинети.

Общи условия

Активация на акаунт