Въпроси към модераторите и администраторите

• 99 023
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 1 125
А бутончето, в горния ми постинг виждаш ли го?

Това

# 1 126
Имам питане, малко тъпичко, но...Дъщеря ми регистрира вчера в БГ мама и сега влизайки в сайта, излиза само нейното потребителско име, аз не мога да пиша от своето си. Аз съм Platinum, а тя е Rosalie. Как да влизам с моето потребителско име. Регистрирани сме от един и същ компютър.

# 1 127
Натисни бутона и се логни с твоето потребителско име и парола.

# 1 128
OK!Благодаря, това и направих.

# 1 129
Може едната да ползва Фире фокс, а другата Интернет експлорер примерно, и няма да има проблеми, да се налага всяка да излиза и влиза.

# 1 130
  Мамма,не се вижда бутончето.
  Пробвах от друг компютър.Там се вижда....
  Излиза,че проблемът е в компютъра?

# 1 131
   Оп! Rolling Eyes
   Всичките бутони вече са на мястото си!
   Благодаря за разрешението на проблема!  bouquet

# 1 132
Нищо не съм направила  Laughing

Явно нещо браузерът се е бил объркал.

Радвам се, че вече всичко е наред.

# 1 133
  Така ли....,Мамма? Thinking
  Ако ми се случи отново,поне ще знам,че не е от форума. Laughing Peace

# 1 134
Имам въпросче,понеже за първи път публикувам обява, та искам да попитам защо ми е заключена обявата да продажба?Продаден е само един продукт от обявата ми.Отново ли трябва  да я публикувам ,за да е актуална? Благодаря предварително.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 23:34 от jovanna

# 1 135
  • Sofia
Няма повод да е заключена. Може и Вие по погрешка да сте цъкнали на бутона за заключване. Отключих я.

# 1 136
Интересува ме дали увеличаването на лимита на отчетните теми до 50 стр. засяга и темите в "По държави" ?

# 1 137
  • Sofia
Да, отнася се за всички т.нар. отчетни теми в цялата форум-система.

Изключение са нормалните дискусионни теми, темите за телевизионни реалити формати на седмичен принцип, както и седмичните спамо-чат теми (във форумите, в които има такива), които обаче трябва да съдържат в заглавието си началната и крайната дата на седмицата, за която се отнасят.

# 1 138
Да, отнася се за всички т.нар. отчетни теми в цялата форум-система.

Изключение са нормалните дискусионни теми, темите за телевизионни реалити формати на седмичен принцип, както и седмичните спамо-чат теми (във форумите, в които има такива), които обаче трябва да съдържат в заглавието си началната и крайната дата на седмицата, за която се отнасят.

Добре, ще го имаме предвид.

# 1 139
Интересува ме дали увеличаването на лимита на отчетните теми до 50 стр. засяга и темите в "По държави" ?

Да. Има и уведомителна тема в подфорума.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427756.0

Общи условия

Активация на акаунт