Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 881
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 1 305

Бяха.
Благодаря за сигнала!

Искам да закова новата ни тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=436295.msg12764638#msg12764638

как става това?
Благодаря предварително

Откачих старата и заковах новата.
Може да ползвате функцията "Информирай модератор" за дадена тема, за да съобщите, че е за заключване/заковаване. Така съобщението Ви ще стига до всички модератори и ще може да се реагира по-бързо. Достатъчно е като коментар в полето за информиране на модератор да пишете "за заключване", "за заковаване" и т.н.

Моля, имайте предвид, че вече всички теми с продължение се заключват, ако превишат 50 стр.

# 1 306
Здравейте

Имам въпрос за един потребител Eli83. Има проблем с влизането във форума. Можете ли да ми кажете защо и ако има причина до кога ще важи забраната. Благодаря

# 1 307
Съжалявам, засегнала я е стара забрана.
Нека да опита сега - не би трябвало да има проблеми.

# 1 308
Здравейте, много ви моля да изтриете профила ми.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 23:33 от Tan44eto-21

# 1 309

При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се изтриват направените през този профил публикации.

# 1 310
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419842.0
Моля да изтриете или заключитетази тема.
Благодаря ви!

# 1 311
В секцията Начало  Статии  Справочник  Обединени Детски Заведения на територията на гр. София и околноститеима следната инфомация: 61 ОДЗ ''Шарено петле''
с логопедична група и ресурсен център за деца със специфични нужди. Този ресурсен център отдавна не съществува. Моля да бъде премахната от системата тази информация. В момента съществува само логопедична група. Останалото подвежда родителите.
Благодаря.

# 1 312
Актуална информация за всички детски градини на територията на гр. София има на сайта http://kg.sofia.bg/

# 1 313
В последно време, и най-вече днес,  при опит да отворя сайта ми се появява това :
This error (HTTP 500 Internal Server Error) means that the website you are visiting had a server problem which prevented the webpage from displaying. For more information about HTTP errors, see Help.
 Не мога да разбера какво пише точно, не съм на ТИ с английския, нито с РС. Чий сървър има проблем? При мен ли е проблема или нещо от сайта? newsm78
Моля ако можете да ме "светнете", мога ли да направя/поправя нещо и как????? Rolling Eyes

# 1 314
  • Германия
От сайта е  Peace

# 1 315
В последно време, и най-вече днес,  при опит да отворя сайта ми се появява това...

Базата данни е станала огромна. Надявам се до седмица да успеем да отделим по-старите мнения в архив, което ще премахне проблема. Съжалявам за неудобството.

# 1 316
Мога ли да попитам защо на един потребител акаунта е "дълбоко замразен"? Значи ли това, че е бан-нат? newsm78
Може ли и за конкретно име да питам?

# 1 317
Има потребители, които са дълбоко замразени по тяхно желание, има и баннати.
Конкретно за дълбоко замразен акаунт може да питате Tatt` на лични.

# 1 318
Има потребители, които са дълбоко замразени по тяхно желание, има и баннати.
Конкретно за дълбоко замразен акаунт може да питате Tatt` на лични.

Благодаря ти, Мамма!  bouquet

# 1 319
Тъкмо да си кажа и аз за  500 - Internal Server Error и то някой вече питал . Мамма , дано по-скоро оправите базата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт