My Toys - В света на играчките - 9!

• 16 372
  • 321
  •   1
Отговори
# 120
  • София
sisy , много хубави покупки си направила
особено ботушките Naturino и полата Diesel страшно ми харесаха .
а аз чак сега се вгледах , че имало ботуши 38-39 номер   Crazy

Благодаря, и на мен ми харесват. Ако за нещо може да съм от полза при мерките, ще се радвам да ги споделя, че на мен винаги ми липсва това, че повечето мерки, които виждам в темата са за мънички дечица (а какви красоти има за тях...мога само да завиждам, че номерацията е до 122 примерно Simple Smile  )

# 121
# 122
ако някоя мама скоро пазарува,бих искала да взема сенници Rolling Eyes да ми пише на лс Hug

# 123
Ако може да попитам, има ли някаква фатка с доставката че ми се вижда множко 15,95Е !?

# 124
Спящата красавица ето мила http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … 0&key=1688541

Поръчахме от количките CYbex без борд които са, мисля че ще стане защото борда е страхотен. В средата има някаква чупеща се част за да може ако количката идва по тясна да стане.  Hug

Количката ще дойде до 2-3 дни тъй като пратката ми беше голяма и тя е опакована отделно. Като я изпробваме с борда веднага ще пиша  Hug
DeCuTa, Praynig Praynig много те моля,ако не те затруднява да ми измериш ширината на борда и как се захваща за количката,че много искам борд за нашата.Благодаря предварително!

# 125
lariva в какъв смисъл ширината? Борда посредата има една чупеща част и ако е по тясна количката пак става. Води се универсален. Няма проблеми след малко ще ти го измеря  Hug

# 126
lariva в какъв смисъл ширината? Борда посредата има една чупеща част и ако е по тясна количката пак става. Води се универсален. Няма проблеми след малко ще ти го измеря  Hug
В смисъл,че нашата е сравнително широка на Чико CT 0.4 мисля беше модела,тежка за лятна,но пък широка и удобна,а няма борд,затова питам за максималната ширина Hug

# 127
Ако може да попитам, има ли някаква фатка с доставката че ми се вижда множко 15,95Е !?
можеш да използаш код или да се включиш в обща порьчка.

# 128
lariva ширината е 50см, като се разпъва и до 55см. Дано съм ти помогнала  Hug

# 129

намали с код или си направи нов акаунт и пак намали с код,аз така мисля да направя за следващата поръчка Rolling Eyes

имам един жизненоважен въпрос,някой знае ли каква е процедурата ако се разминем с доставчика,има ли шанс ако се обадя да ми доставят пратката дори ако трябва да си доплатя нещо или трябва да се разходя до офиса...а с бебе на 8 месеца в тоя студ няма да ми е лесно newsm78

# 130
  • София
Еййй ама как не си направите труда поне първият пост да прочетете  ooooh!

# 131
  • Стара Загора
а за какьв диаметьр тръби(на рамката на количката имам предвид) става? Аз си порьчах Сън на Хоук( пак от сайта), но ме достраша за борда, че не сьм сигурна дали ще пасне на рамката... newsm78

# 132
Crossing Arms кой изкупи дънките  Thinking
И аз това се питам, поне от трите чифта, които си набелязах един да беше останал Rolling Eyes

# 133
Мноого благодаря!! Hug Hug  bouquet
Мисля,че ще стане за нашата борда Grinning
Някоя мама ще пуска ли днес,утре поръчка,че иначе покрай борда ще трябва да увелича артикулите да оправдая доставката Joy

# 134
samimami ами още не сме го тествали на тази количка която е без борда, тъй като я чакам до ден два да дойде и тя. В сайта пише до 16 мм. Ние го взехме за количка Cybex, като дойде и го пробваме, ще ти пиша  Hug

Общи условия

Активация на акаунт