My Toys - В света на играчките - 9!

• 16 364
  • 321
  •   1
Отговори
# 240
  • София
маи не можеш да избираш цвят,които  ти пратят,ама не знам немски  Rolling Eyes ако някоя мама може да преведе...да каже Rolling Eyes Praynig

"Die Vorauswahl einer bestimmten Variante ist leider nicht möglich." Не е възможен предварителен избор на определен вариант, за съжаление.

# 241
Охх преведоха ми писмото
Оказа се че са доставили количката на грешен адрес в Австрия, сега чакали въпросния получател да я върне и щели да ми я пратят.  Кофти работа

Не се тревожи, те са досега коректни с всички и ще си получиш количката, пък ако не дойде количката, парите на 100 процента ще ти ги върнат! Peace

# 242
ORHIDEA благодаря ти миличка   bouquet , вдъхваш ми доста спокойствие, че доста се стреснах.

# 243
маи не можеш да избираш цвят,които  ти пратят,ама не знам немски  Rolling Eyes ако някоя мама може да преведе...да каже Rolling Eyes Praynig

"Die Vorauswahl einer bestimmten Variante ist leider nicht möglich." Не е възможен предварителен избор на определен вариант, за съжаление.

Eeee ми то е гадно така, ако ми пратят розови очила много ще му "подхождат" на малкия  Mr. Green

# 244
ORHIDEA благодаря ти миличка   bouquet , вдъхваш ми доста спокойствие, че доста се стреснах.
и аз мисля , че ще оправят нещата , дори може да ти пратят утишителен бонус - код в евро за следваща поръчка

# 245
Изпратих писмо на швабчетата,чакам отговор.Имам три сбъркани артикула,дано се разберем.

# 246

Десита, да ти кажа декември месец ми "изгубиха" поръчка за близо 500 евро в кашон от 27 кг
на всичкото отгоре успяха да си изтеглят парите
е, върнаха ги де, друг е въпроса, че с известна загуба за моя сметка заради банковия превод

# 247
Момичета не се сърдете -имам едно питане и предварително се извинявам,ако сте го коментирали.
Всяка вечер преглеждам страниците с над 50% намаление на дрехи и има нови артикули,които са изчерпани Tired.Та някой знае ли кога се появяват?Рано сутрин ли?Каква е процедурата им?Да знам преди работа пак да следя newsm78

# 248
  • Варна
По моите наблюдения сутрин има най-много налични неща, а вечер почти всичко е изчерпано.

# 249
Момичета да споделя това което се получи, ако може някой да ми помогне или поне да си имате едно на ум. Те ми опаковаха поръчката на две пратки, от които едната я доставили на някой си от Австрия. Сега ми пишат че са разбрали, че са сбъркали и като се върне пакета, при тях ще ми върнат парите по сметката и ако искам да я поръчам на ново. Е как да я поръчам на ново като трябва да платя на ново доставка?!?!?  #Crazy Да неговорим че поръчката беше обща и все пак момичетата които поръчахме си делихме доставката. Утре сутринта ще им пратя един имейл, че ако трябва да плащам на ново доставка си е супер некоректно, даже се чудя изобщо как да постъпя, но на тия съм им бясна. За мен са НЕКОРЕКТНИ......

# 250
DeCuTa , ами напиши им, че вече си платила доставка и искаш накаква компенсация, за създаденото ти неудобство от рода на код с намаление например!

# 251
  • гр.Варна
появи се роклята на Мекс ,която ни е малка .Ето тази ,номер 92  http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1747037
Мога да пусна и размери,ако някой се интересува  Peace

# 252
  • София
Здравейте!Искам и аз да се включа във вашата темичка тук,но срещам голям проблем със немския език!Не мога да се оправя!Имам само едно питане:-Има ли в сайта място както в лaredoute където да си влизам ида разглеждам само намалените артикули?И от доставката разбрах,че е 15 евро до България така ли?Може ли някой да ми обясни на БГ език от какво зависи крайната цена за доставка до България или тя е една определена независимо от това какво се пазарува,по колко и т.н.?Моля ви!

И бихте ли ми казали този комплект за 6евро какво включва http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1627932

# 253
Здравейте!Искам и аз да се включа във вашата темичка тук,но срещам голям проблем със немския език!Не мога да се оправя!Имам само едно питане:-Има ли в сайта място както в лaredoute където да си влизам ида разглеждам само намалените артикули?И от доставката разбрах,че е 15 евро до България така ли?Може ли някой да ми обясни на БГ език от какво зависи крайната цена за доставка до България или тя е една определена независимо от това какво се пазарува,по колко и т.н.?Моля ви!

Цената за доставка остава ли 15,95 евро, независимо колко неща са поръчани? Има ли ограничение за броя артикули, за теглото или за сумата? Ако се се оформи по-голяма поръчка - разделят ли я на части, или всичко носят наведнъж?
Цената на доставката винаги е 15,95 евро, независимо от броя, стойността, обема и теглото на поръчаните артикули. Дори и да поръчате по-големи неща, цената на доставката ще е същата, но е възможно да ви разделят поръчката на отделни колети. Не се притеснявайте, ако не получите всичките колети заедно. Правени са поръчки и с около 40 артикула на обща стойност 680 евро, две обемисти неща са били изпратени отделно и остатъкът от поръчката е дошъл заедно, като цената на доставката е останала непроменена и не се е дължало нищо допълнително за отделните колети.

ЦИТИРАМ ПЪРВА СТРАНИЦА, КЪДЕТО НА БЪлГАрСКИ ЕЗИК ПИШЕ, НО ЯВНО НИКОЙ НЕ ЧЕТЕ! Whistling

# 254
Да, но ако се получи като при мен и върнат някой артикул който трябва на ново да поръчаш, става така че доставката може да сте 32 евро, не го пожелавам на никой

Общи условия

Активация на акаунт