My Toys - В света на играчките - 9!

• 16 398
  • 321
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,някоя мама от Пловдив ще пуска ли скоро поръчка?Аз вчера пуснах една,но сега видях,че има едни маратонки за дъщеря ми,които вчера пък ги нямаше  Rolling Eyes  ако някой пуска скоро,моля да ме включи  Praynig

# 76
  • Варна
Сори за спама - Ivy, изчисти си кутията с ЛС, че ти е пълна. Peace

# 77
Момичета, има ли в сайта някакви животинчета, малки, различни, да показвам и да уча детенце  Simple Smile

И изобщо можете ли да препоръчате хубави играчки за 4 месечно бебенце?

Fisher Price имат хубави забавни животинки за деца от 3 мес
музикална топка вътре има тигър,пеперуда и маймунка. 44 проц. намална .
пееща книжка но гледам не е оценена положително - няма нито 1 мнение

# 78
  • София
Момичета здравейте   bouquet
От 2 часа се дзверя и немога да намеря табличката със размерите.
Има ли такава.
Харесах си едни блузки за мен висока съм 164см

Аз съм 166 , купувам си за 164 и са ми добре. 170 на Том Тейлър специално е огромно  Peace

Shantal  а като килограми как си newsm78 Аз съм същите като mini_79  и аз се чудя. Thinking

# 79
  • Sofia
Аз съм под 50 , но не знам колко точно.

# 80
  • София
О ти си лека категория Grinning значи в 164 см абсурд да се вмъкна. Blush

# 81
пак да кажа, че в блузи на Том Тейлър 164 идеално се вмъквам
160 см съм висока, 88 ми е гръдната в момента

# 82
И аз съм от Пловдив, и искам някои неща ако някой поръчва моля и мен да включи

# 83
Получих си нещата,супер са.
Блузка на Лейзи Таун,с къс ръкав.
Една блузка на Блу Севън ,с дълъг ръкав.
Сандали на Адидас
Лего.
Ще снимам като мога,че сега се подготвяме за рожден ден.Синчето става на 6г.и черпя за това.  cook

# 84
Страхотен сайт Hugедва успях да прочета първата тема.Доста имам за четене,затова извинявам се ако вече е коментирано,но бих искала да поръчам дрешки за новородения си син.Бих се радвала,ако някоя от вас,която е поръчвала дрешки да каже своето мнение относно размери,качество.Четох ,че коментирате Мехх и това че размерите са им умалени.С колко размера по малки са?Предимно съм си харесала дрешки на Еsprit i Mexx.Има толкова много нещта,гледам че вие коментирате предимно играчките,но ние  все още сме малки за тях Simple SmileБих се радвала,ако някой ми пусне линк към някоя музикална играчка за малко бебе,че има толкова неща и аз едвам се оправям с немския.Благодаря предварително!

# 85
Получих си нещата,супер са.
Блузка на Лейзи Таун,с къс ръкав.
Една блузка на Блу Севън ,с дълъг ръкав.
Сандали на Адидас
Лего.
Ще снимам като мога,че сега се подготвяме за рожден ден.Синчето става на 6г.и черпя за това.  cook

Да ти е жив и здрав рожденника ,много да ви радва и слуша , и да си има едно здраво и послушно братче или сестриче ! А на мама - леко бременеене!   bouquet

# 86
  • гр.Варна
Бих се радвала,ако някой ми пусне линк към някоя музикална играчка за малко бебе,че има толкова неща и аз едвам се оправям с немския.Благодаря предварително!

О,в бебешкия сектор има толкова красоти...За съжаление подредбата на сайта е малко хаотична-наистина изисква време,но като му свикнеш и....
Ще се опитам да те насоча:
 1 .Има специален сектор :Baby-там са различни категории: столчета за кола, колички,облекло.Като цъкваш по подменютата -разглеждаш и избираш
2. Schnäppchen са намалените неща,а в Schnäppchen nach Shop-Baby са бебешките намалени неща.Сортирани са по марка на производител и по възраст
3.в Spielzeug    са всички играчки-пак може да си избереш за вашата възраст
4. Mode -дрешки там в Modekategorien може да избереш по пол и размер
5.Търсене по марка-напр.  Fisher Price  имат много интересни музикални играчки

На една приятелка бях подарила подобно : http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1595799 ,но беше 19,99 евро .Много е удобно,тъй като се събира и в кошарката  Peace

# 87
Благодаря marianik HugСправям се някак си със сайта,но се записвам да следа темата.по-скоро ми се искаше да разбера отзиви за поръчките предимно на дрехи,а и не само, от мамита, които вече са получили такива,че наистина много сте изписали и ще ми е трудно да изчета всичко.наистина има много хубави неща,а цените просто...но това вече сте го коментирали.затова сега събирам мнения и се надявам скоро да пусна поръчка.някои поръчвал ли е това http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1688442.и ако да,какви са отзивите.

# 88
  • София
Дойде и моята поредна поръчка.  Peace Всичко вече се е изчерпало , така че няма как да ви го покажа(нямам възможност да снимам) , с изключение на един клин за мене. Бях си поръчала такъв син, намалиха ги още и си взех и лилав. Иначе на Ади взех поредната блузка на "Есприт", една жилетка на "Мекс" с капси и едно пуловерче без ръкави на CFL. Всичко в супер.  Hug Само към пуловерчето имах известни резерви заради материята, но преди първите пранета и то е ОК. А и чантичката-подарък - симпатична е, вътре има отделения, но са с лепенка и се махат. Мисля да я подаря на таткото, все ще му влезе в употреба за нещо,

# 89
Нашата поръчка ще остане за утре сутринта. Парите, които бяха внесени сутринта в 9-10 часа все още не са осчетоводени от банката. И не мога да плащам с тях.

Общи условия

Активация на акаунт