My Toys - В света на играчките - 9!

• 16 349
  • 321
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, има ли в сайта някакви животинчета, малки, различни, да показвам и да уча детенце  Simple Smile

И изобщо можете ли да препоръчате хубави играчки за 4 месечно бебенце?

пееща книжка но гледам не е оценена положително - няма нито 1 мнение
Аз имам подобна книжка (само че на друга тематика), много е готина, мелодията е много приятна и беше първата книжка на щерка ми. Все още си я обича, въпреки че е вече на хартиени  Laughing. Бях я купила от Джъмбо за 40 лева.

# 91
  • София
Момичета, има ли в сайта някакви животинчета, малки, различни, да показвам и да уча детенце  Simple Smile

И изобщо можете ли да препоръчате хубави играчки за 4 месечно бебенце?

пееща книжка но гледам не е оценена положително - няма нито 1 мнение
Аз имам подобна книжка (само че на друга тематика), много е готина, мелодията е много приятна и беше първата книжка на щерка ми. Все още си я обича, въпреки че е вече на хартиени  Laughing. Бях я купила от Джъмбо за 40 лева.

poli_, ДаниМакс, мерси, точно за книжка си мислех тия дни   bouquet

# 92
Доволна съм от поръчката .Единствено една блузка-суичър не си отговаря на размера и му е малка на юнака.
Взех 128,но според мен отговаря на 118/122.Иначе е много готина.

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1727996

# 93
Деска, а кои са сандалките които си взела и хубавили са? кой номер са и ако може да ми кажеш колко см е стелката. Благодаря ти предварително  Hug  bouquet

# 94
Деска, а кои са сандалките които си взела и хубавили са? кой номер са и ако може да ми кажеш колко см е стелката. Благодаря ти предварително  Hug  bouquet
Teзи са сандалите,33 номер.После ще премеря стелката,ако те интересува,но си отговарят на номера.

# 95
Не, не мила. Да не те затруднявам, няма смисъл защото на мен ми трябва малък номер.  Hug

# 96
  • Бг-мама
Teзи са сандалите,33 номер.После ще премеря стелката,ако те интересува,но си отговарят на номера.
премери моля стелката  Hug

# 97
  • София
Аз имам един въпрос, относно доставката.
Следя аз къде е поръчката - пише от вчера е в България. Обаче..за колко време я доставят до адрес.
Живея в Герман и се чудя дали не трябва специално да се обадя на фирмата доставчик за Бг и...коя е тя.
Доколкото разбирам, би трябвало да е Интерлогистика..., това така ли е?
Дали се обаждат по телефона, преди да доставят поръчката?
Пътувам нагоре-надолу и не е ясно дали ще се уцелим взаимно с доставчика.
И още един въпрос, някой пазарувал ли е с виртуалната карта на ДСК?  На мен ми отказа , но..незнам дали съм била коректна с инфото и номерата.

# 98
Аз имам един въпрос, относно доставката.
Следя аз къде е поръчката - пише от вчера е в България. Обаче..за колко време я доставят до адрес.
Живея в Герман и се чудя дали не трябва специално да се обадя на фирмата доставчик за Бг и...коя е тя.
Доколкото разбирам, би трябвало да е Интерлогистика..., това така ли е?
Дали се обаждат по телефона, преди да доставят поръчката?
Пътувам нагоре-надолу и не е ясно дали ще се уцелим взаимно с доставчика.
И още един въпрос, някой пазарувал ли е с виртуалната карта на ДСК?  На мен ми отказа , но..незнам дали съм била коректна с инфото и номерата.

Има отговори на всичките ти въпроси в първия пост .

# 99
  • София
Обикновено на следващия ден.  Peace Да, фирмата е "Интерлогистика". Не се обаждат, дори ти нямат телефона, така че ти можеш да им звъннеш. Аз пазарувам с виртуална виза на ДСК и досега (5 поръчки) не съм имала проблем.  Hug

# 100
  • Sofia
На мен днес ми отказа да платя с кредитна Американ,при положение че ми даде да платя с друга кредитна пак Американ Crazy

# 101
Здравейте момичета!Мисля, че направих поръчка, но да попитам кое е сигурен критерий за това-получаването на е-мейл или  мога да разбера по друг начин?

Благодаря предварително!

# 102
  • София
Виж си в профила - първо се появява там, но без подробности.  Peace

# 103
Ами там има само hello frau......едно като писмо, какво трябва да се вижда?

# 104
  • София
Отиди на  Auftragsübersicht/Retouren.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт