My Toys - В света на играчките - 9!

• 16 339
  • 321
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia

За там не знам, за mail.bg  се коментираше, че се се получават и-мейли. Някой с поща в abv да каже.

Ето малко снимки от последната поръчка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=343777

Сандалките са 20 номер и стелката 13,5 см.

Поръчах и тази количка, но не сме я разопаковали още. То пак стана за шейни навън  ooooh!

# 151
  • Sofia
и в абв и в дир се получават мейли

# 152
Аз съм в abv.bg и си получих първо автоматиченмейл с описание на поръчката, а след това и допълнителни мейли като я опаковаха и тръгна. А от линка който си дала не се вижда какво съобщение имаш в акаунта.

# 153
По напред беше питано за доставката че си е големичка, и съответно беше отговорено че може и да се намали или да се включи в обща поръчка. Прочетох първи пост, въпроса от типа за колко дни идва поръчката ми се изясни, но не видях никъде да пише кой прави общи поръчки  newsm78

# 154
Ето това пише  
Ihr Auftrag ist spätestens in der Auftragsübersicht aufgeführt, sobald Sie eine automatische Bestätigung per E-Mail erhalten haben.
Eine Stornierung ist erst dann möglich.

# 155
По напред беше питано за доставката че си е големичка, и съответно беше отговорено че може и да се намали или да се включи в обща поръчка. Прочетох първи пост, въпроса от типа за колко дни идва поръчката ми се изясни, но не видях никъде да пише кой прави общи поръчки  newsm78

ами то по принцип който пуска поръчка и му се занимава си казва тук да събира желаещи
иначе- марияник за Варна най-често пуска поръчки

# 156
Аха, значи трябва да си питам. Благодаря   bouquet

# 157
Ето това пише  
Ihr Auftrag ist spätestens in der Auftragsübersicht aufgeführt, sobald Sie eine automatische Bestätigung per E-Mail erhalten haben.
Eine Stornierung ist erst dann möglich.

Според мен си успяла, доколкото си спомням и на мен така ми пишеше  Peace

# 158
Пак съм аз  Blush Ориентирайте ме къде да гледам за акумулаторни коли. Благодаря предварително   bouquet

# 159
Ако някой знае немски , моля да преведе, защото с преводача е пълна безмислица.А има ли някой без мейл получил поръчка? 

# 160
аз.нямах проблем,само дето не получих нито един мейл.

# 161
И аз да се пльосна тук с един въпрос, с уточнението, че до сега четох темата(всичко е супер,много добре обяснено,поздравления за Танчето   bouquet ).Та въпросът ми е: кодът за отстъпка от първоначалната цена на артикула ли намаря или от крайната ст-ст,ако искам да поръчам нещо намалено?

# 162
аз.нямах проблем,само дето не получих нито един мейл.

А в мейн конто/aust....../появи ли ти се фактура и номер на пратката , за  я следиш и кога?

# 163
И аз да се пльосна тук с един въпрос, с уточнението, че до сега четох темата(всичко е супер,много добре обяснено,поздравления за Танчето   bouquet ).Та въпросът ми е: кодът за отстъпка от първоначалната цена на артикула ли намаря или от крайната ст-ст,ако искам да поръчам нещо намалено?
Всички кодове са за намаление от общата стойност на доставката.

# 164

намаля от общата сума на поръчката,поне при мен беше така.Имах намалени и ненамалени неща в кошницата.

Може ли линк за тази количка,много е хубава  Wink
благодаря предварително  bouquet

тази количка,

Общи условия

Активация на акаунт