My Toys - В света на играчките - 9!

• 16 347
  • 321
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
искам да купя няколко дребни играчки за подарък на Фишър Прайс бихте ли ми казали мацки с бебоци дали цените в сайта са им добри,че аз отдавна не пазарувам за толкова малки
Също видях и играчки на Есприт тях дали ги има в МОЛ-а да ги видя на живо?

# 211
искам да купя няколко дребни играчки за подарък на Фишър Прайс бихте ли ми казали мацки с бебоци дали цените в сайта са им добри,че аз отдавна не пазарувам за толкова малки
Също видях и играчки на Есприт тях дали ги има в МОЛ-а да ги видя на живо?

Цените на играчките на Фишер Прайс са добри при намалениете неща. Има добри цени, но има и по-високи. Може да ги сравниш с амазон и да си прецениш.

# 212
  • Варна.....
aaa, tais
с едни голи благодарности няма да минеш
снимки, госпо'ице, снимкииии  Crossing Arms

Следобед ще се опитам да се обуча в качването на снимки, че съм два индианеца и чукча на куп  Mr. Green
а сега отивам да се потрудя малко  Hug
р.р. Аз и на теб благодаря всъщност, щото ме насочи 1. Към май тойс, и 2. към количката  Hug

# 213
  • София
Момичета имате ли впечатления за номерата и дали си отговарят обувките от марка "Индиго"
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1771701
 Притеснявам се да не са мн. тесни, че крачетата на децата са по - теснички.

# 214
  • София
Забравих да спомена, че за себеси разглеждам маратонките.
Аз се сдобих с тези за моята принцеса....невероятни са.
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1784526

# 215
Здравейте, по принцип правите ли общи поръчки и ако да има ли възможност да се включа с едни детски сандалки.  Blush и   bouquet

# 216
Здравейте, искам да попитам дали кодовете в май тойс са персонални. Днес имам Рожден ден и са ми изпратили код за 10% намаление. Ако не е персонален може да го използва някой друг. Аз няма да го ползвам

# 217
  • София
Здравейте, искам да попитам дали кодовете в май тойс са персонални. Днес имам Рожден ден и са ми изпратили код за 10% намаление. Ако не е персонален може да го използва някой друг. Аз няма да го ползвам

здравей, не са персонални, могат да се използват и от други, но само от 1 акаунт  Peace
Аз бих се възползвала от твоето предложение, пак искам да си пусна няколко неща, ако може изпрати ми го на ЛС  Peace

Мога да включа желаещи  Hug

# 218
Момичета, дадох кода на Ivy. Тя ми е писала най-рано в 12.25. Дано няма сърдити.Хубав ден!

# 219
ако трябва да сме точни и аз в толкова съм ти писала  Wink
не го казвам като обвинение, на никого не дължиш обяснение, това си е твой код и ще го правиш каквото искаш  Laughing

# 220
  • София
annabel83, няма никакъв проблем, аз ще се включа към Иви Simple Smile
Благодарим ти, че споделяш кода с нас  Hug

# 221
  • Sofia
я се сбийте Laughing

# 222
На мен още не са ми пратили е-мейл, че са пратили поръчката и че всичко е наред. А я направих преди 2 дена. Явно с общите поръчки се бавят повече. Когато поръчвах сама тръгна на другия ден и след седмица беше в София.

# 223
  • Sofia
На мен още не са ми пратили е-мейл, че са пратили поръчката и че всичко е наред. А я направих преди 2 дена. Явно с общите поръчки се бавят повече. Когато поръчвах сама тръгна на другия ден и след седмица беше в София.

Според мен е въпрос на късмет, дали имат всичко налично може би.
Аз имам няколко самостоятелни поръчки и само последната ми се забави, тръгна на 3-тия ден чак.

# 224
ако трябва да сме точни и аз в толкова съм ти писала  Wink
не го казвам като обвинение, на никого не дължиш обяснение, това си е твой код и ще го правиш каквото искаш  Laughing

Съжалявам, съобщението на Ivy съм го получила преди твоето. 

Общи условия

Активация на акаунт