Пролетни придобивки/ 09

• 62 594
  • 580
  •   1
Отговори
# 360
Честити придообивки, да си ги носиш със здраве. Би ли ми казала това сако от къде ти е, и дали има в бяло?  bouquet
Благодаря. От едно забутано магазинче в Бургас. Аз също бих предпочела бяло, но нямаше  Wink

# 361
Славчеее,дай да видим чантата  Flutter

# 362
  • Belgium
marm@ris чудно рокле  Hug

Сега ако кажеш че е от Карнобат, ще падна.  Laughing
От Карнобат е    Joy Heart Eyes

Добре де, защо аз колкото пъти мина през Карнобат нищо не ми хваща окото  Crossing Arms

Следващият път ще се допитам до теб  Laughing

# 363
marm@ris,казвай сега къде е това забутано магазинче в Бургас,че и на мен много ми хареса сакото  Simple Smile

# 364

Joy Joy Joy Големи сте детективи май, а? Laughing Мога да ти кача снимки след няколко дни, че на този лаптоп, нямам инсталиран диска на апарата. Blush Ама мн си ми харесва- изчистена, има само една метална плочка с MNG, с къси дръжки, тип малко куфарче.Или не точно.Абе ще ти я покажа. Crazy Hug

marm@ris казвай магазинчето, и колко струва? А така ми трябва нещо подобно в бяло. Crossing Arms

# 365
  • Belgium

Joy Joy Joy Големи сте детективи май, а? Laughing Мога да ти кача снимки след няколко дни, че на този лаптоп, нямам инсталиран диска на апарата. Blush Ама мн си ми харесва- изчистена, има само една метална плочка с MNG, с къси дръжки, тип малко куфарче.Или не точно.Абе ще ти я покажа. Crazy Hug

А на мен  Crossing Arms

# 366
Славчето само ни дразни с хубави описания, а нищо не показва Crazy Crazy Heart Eyes
Момичета, казвайте откъде в София боти изрязани на пръстите Praynig

# 367
Славчето само ни дразни с хубави описания, а нищо не показва Crazy Crazy Heart Eyes

Heart Eyes Аз нали знаеш че снимки на придобивки не показвам.Ама в темата за чантите писах че скоро си взех нова бяла от Манго и Плачи ме засече веднага. Laughing

Ето тука има бели с отворени пръсти,ако ти харесват-  http://www.paolobotticelli.com/UserFiles/main/e74785c6ecef9279b2 … 14dde560d6ea.jpg?

Лу и на тебе, и на тебе. Heart Eyes Макар че няма начин да не сте ги виждали в Манго.

# 368
  • Варна

Heart Eyes Аз нали знаеш че снимки на придобивки не показвам.Ама в темата за чантите писах че скоро си взех нова бяла от Манго и Плачи ме засече веднага. Laughing

Ето тука има бели с отворени пръсти,ако ти харесват-  http://www.paolobotticelli.com/UserFiles/main/e74785c6ecef9279b2 … 14dde560d6ea.jpg?

Лу и на тебе, и на тебе. Heart Eyes Макар че няма начин да не сте ги виждали в Манго.

Тези специално с оворените пръсти ги гледах и пробвах преди 2 дни....наживо изглеждат ужасно, кожата им е като мушама,  пък и нещо изработката им куца, стоят широки на пръстите....нещо не им е съвсем наред  Confused

# 369

Тези специално с оворените пръсти ги гледах и пробвах преди 2 дни....наживо изглеждат ужасно, кожата им е като мушама,  пък и нещо изработката им куца, стоят широки на пръстите....нещо не им е съвсем наред  Confused

На мен ми седят добре. Grinning Лачени, а частта, която е на дупки е от някакъв материал, който и аз не знам точно какъв е.

# 370
Славче, благодаря Мило Heart Eyes Heart Eyes Ще помисля за тези, щеше м исе нещо по-скоро велурено, но пък ако няма може и такива Hug

# 371
Славче, благодаря Мило Heart Eyes Heart Eyes Ще помисля за тези, щеше м исе нещо по-скоро велурено, но пък ако няма може и такива Hug

Само че тези са задължително за пролетта и лятото вече, с тия дупчици..... Велурените са добра идея за момента, дано си намериш. Hug Heart Eyes

# 372
  • Варна
Упс, Totally*Av4e, извинявай....да си ги носиш със здраве  bouquet Това си беше мое мнение за буйките

# 373
Упс, Totally*Av4e, извинявай....да си ги носиш със здраве  bouquet Това си беше мое мнение за буйките

А, няма защо да се извиняваш. Просто на мен ми седяха добре. Hug

# 374
  • Belgium

Дженче мило, имам един познат с верига магазини за обувки, хайде ще го питам има ли такива модели и ще ти пусна ЛС, да не правя реклама тука  Hug

Общи условия

Активация на акаунт