Бабо Марто где така - тичам щурчо при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 22 280
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Лулутоооооооооооооо, мини да почерпиш  Hug
да си жива и здрава! много късмет и щастие!

Аз пък съм на вълна снимки и сега качвам други от Доха, та ще ви зария пак скоро  Joy  Joy  Joy

# 61
Давай, давай, Мариска, пак Ще плакнем морни Очи  Joy

Пипиоле, тези драми в чуждите фирми направо стресираха народа. Сестра ми също се пържи в подобни стресове  Confused Ще пътуваш значи, а  Wink  Simple Smile Държа го диването у дома, щото кашля вече четвърта седмица и съм в чудно приключение. Трети модел сироп му давам, общо взето има подобрение, но не се е оправил напълно. После ще го оставя пак у нас, докато не мине грипното време, че баш сега не ми трябват торбите с бацили у дома.

Тонеска, успокои ме  Hug
Алекс, през деня уж в отделни стаи ги слагам, но те спяп по различно време  Crazy а Дарко е невъзможно да го спреш да не влиза при бебето  Outta Joint този младеж има достъп навсякъде, включително и в нашето легло. То затова казвам, че съм изпуснала юздите и трябва а се стягаме сериозно  Thinking

За кризата Дарко е в недоумение - само ме пита има ли крака, къде отива и тн. Иди обяснявай. Аз пък му казах, че тя отива при политиците, и айде наново, а къде са политиците и тн.  Joy
Мариске, ние имаме книжка за Spot, и непрекъснато я преглеждаме. Сега ще вършеем из сайта. Иначе тоя Дядо Коледа си е там, Дарко го преоблича всеки ден по няколко пъти. Даже едно боди с цици му беше нахлузил, та щях да падна от смях. В дечицата е на почит още играта с боядисването на яйца и замерянето на дядо Коледа със снежни топки. Аз обаче не знам дали не правя грешка с тоя компютър.... Има една игра "Буквенка" - страшно добра игра, на български език, наистина е добро попадение. Дръпнете си я. Има и още разновидности Цифренка и Писменка, но Буквенката е най-яка. Мисля, че в замундата я има.
Айде пак аларма има. Днес Дарко е гарнизонка при едната баба и аз съм се видяла в почивка  Flutter дребния вилня цяла нощ и сега кротува  Mr. Green

# 62
  • Sofia
Лулу, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и ти и принцесите ти!  Hug

Марис, и Рали страда за игри от тоя сайт, които не можах да открия - имаше една с едни шарени торбалани, някой ако я намери да помага  Grinning
Гал, тая буквенка ме заинтригува, Рали нали е по буквите, но в замундата я няма, ще я търся още...
Ради, Тонеска, страхотни снимки  Hug направо гот ми стана като ги гледах сладурите. Ради, много готина камина бе жена  Hug
Марис, мерси за виртуалното пътешествие, което ни устрои. Аз си мечтая за една почивчица в Тайланд, ама да видим кога ще е... май "екзотиката" от Египет ми е минала Mr. Green

Приятен уикенд Hug и ако не се мерна утре по-големите прощавайте   Heart Eyes

# 63

Лулу, Честит Рожден Ден мила. Да си жива и здрава, пък дано се вяснеш и в нашата темичка

# 64
Ох, Галче ще ме рабиеш.
Тайги за Тайланд също знам, че е йубаво по курортите иначе си е било малко мизерийка
Иви, все забравям да кажа за времето - беше облачно в Куала и такъв дъжда валя, какъвто никога не съм виждала. баш тропически... в Сингапур валя също, но вали за 10мин и после все едно, че не е валяло Simple Smile

Ето за имащите нерви още снимки(да ви писне от мен  Mr. Green) Снимките са от Доха, откриха много хубав парк до нас, за Доха просто си е страхотен! А има и снимки от изкуственния остров, който правят тук. Като този в Дубай, но тук се казва Перлата. Много яко изглежда, но все още е далече от завършване. Там имаше и изложение на коли
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344380
паролата е пак 12345

# 65
Честит рожден ден на лулу(на патерица), на Дидорани и Уини!

Момичета, желая ви здраве, любов, късмет и много усмивки!

# 66
Ехеее , колко рожденнички има днес

Уини, да с ини жива и здрава и по-често да пишеш, къде се губиш

И за Didorani специални поздрави

Лека нощ от мен

# 67
 newsm59 nbirthday  bigdance2  ura Tada  Party Time newsm20 baloni happy bd hbday bdbaloni baloni А Дидорани и Уини да сте живи и здрави и всичко най хубаво ви желая.

# 68
Охххххх, писах ,писах и накрая тъпия ми компютър се рестартира сам Close

Добро утро де Laughing   Hug 

Ивайло от Четвъртък вечер е с температура, едва днес успя да задържи без. Иначе нищо ново около нас. Спокойна и снежна Неделя ви желая       bouquet

# 69
Честит Рожден Ден Лулу, Уини и Дидорани! Да сте здрави, много усмихнати и с мнооооого подаръци Hug

Ние вчера посетихме Royal Air Force Museum  Grinning. Тео беше на седмото небе от толкова много самолети и то исатински  Mr. Green За съжаление бързахме за рожден ден и не успяхме да разгледаме всичко, нито пък да пробваме симулаторите. Пак ще идем, че да наваксаме. Все пак си купих един модел и боички и тези дни ще майсторя самолет. На Тео взехме някакъв с батерия, който се очаква да хвърчи... след цялото мечешко внимание, което му отдели Тее, да видим дали ще успее да полети  Joy Даже спахме с него  -  вече спокойно мога да кажа, че съм спала в едно легло не само с хора, но с коли, самолети, влакове, овце...  Crazy Joy

Ето снимки, има ме и мен с късата коса (ще ме извините, ама забравих да сменя името на снимките и си е останало 28_12_08_Science_Museum и също са публикувани отзад напред Embarassed. Но не ми се занимава сега да ги преименувам и да ги качвам наново  Embarassed)

http://letez.com/gal/main.php?g2_itemId=7393

Ех, Мариска, красоти големи  Heart Eyes На снимките, на които Ади е с шапка, а ти със шал в Доха ли е?

Мечи, дано оздравява бързо Ивчо и да не се разболявате скоро пак, че май доста ви се събра  Praynig

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 13:10 от Nomadic

# 70
Честит Рожден Ден на Лулу, Уини и Дидорани! Бъдете здрави, щастливи и влюбени  Heart Eyes

Разгледах всички снимки и писах много, но се затри Sad Целувки на всички Heart Eyes

# 71
Пепе, ще го правим ли Тео летец  Mr. Green Представям си колко мног места има за гледане и прекарване на хубаво време в Лондон. На мен си ми е мечта да го видя пусти Лондон! А снимките с шаловете и шапките са от Доха, голям студ си беше  Joy
А ти си спала с машини повече отколкото с живи същества май, а Simple Smile  Joy
Мечи, хайде оздравявайте бързо!  Hug

Диодорани, Уиничка - да сте живи и здрави! Много късмет, сбъднати мечти и любов!

Ние май ще си идваме за малко до БГ, по-точно за ски, но още не е съвсем ясно.

# 72
Ей, Мариско, живот живееш момиче  Heart Eyes Да целунеш днеска ръката на Любимия, на ръце те носи!
Пепе завиждам ти за местата, които можеш да покажеш на Тео. Замислих се къде бих могла да заведа моето Джудже - ами никъде. Дано не греша, но ако някой може да даде предложение за образователни разходки в София , приемам идеи всякакви.
В Княжево такъв сняг се сипе, че акъл не ми стига утре как ще напусна щата #Crazy Че то декември нямаше толова сняг, какво стана. А аз си мислих, че пролета е дошла.Но пък е красиво, гледам една катеричка как тича по покривите на къщите около нас.
И като си помисля, че от утре пак на работа, главоболие ме хваща.
Съни как мина спато? Много ли беше хубаво, има ли защо да завиждам Wink
До после и моля за активност, че голяа скука в тези зимни дни

# 73
Ей, Пипиолка, и твоят мъж не е по-назад  Joy а тази снежна приказка най я обичам да я гледам отвътре  Joy даже сега като се замисля как ще ходим по тоя студ на ски, лошо ми става, Имаше един природо-научески музей преди в София до Кристал, само това се сещам от този сорт места
Пепе, забравих да кажа, че си като ученичка с тази прическа, харесва ми, а сигурно е и достапо-лесно за поддръжка

Искам от доста време да ви споделя един сайт за албумиhttp://www.blurb.com/
виждала съм ги на живо и доста добре изглеждат. лесно се работи със софтуера и поръчката хич не е скъпа. Аз съм замислила всички снимки да си обърна в такива книжки (някой ден Mr. Green)

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 13:27 от Maris

# 74
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУЛУ, ДИДОРАНИ И УИНИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт