да си жива и здрава! много късмет и щастие!
Аз пък съм на вълна снимки и сега качвам други от Доха, та ще ви зария пак скоро

Държа го диването у дома, щото кашля вече четвърта седмица и съм в чудно приключение. Трети модел сироп му давам, общо взето има подобрение, но не се е оправил напълно. После ще го оставя пак у нас, докато не мине грипното време, че баш сега не ми трябват торбите с бацили у дома.
а Дарко е невъзможно да го спреш да не влиза при бебето
този младеж има достъп навсякъде, включително и в нашето легло. То затова казвам, че съм изпуснала юздите и трябва а се стягаме сериозно 
дребния вилня цяла нощ и сега кротува 
направо гот ми стана като ги гледах сладурите. Ради, много готина камина бе жена 
и ако не се мерна утре по-големите прощавайте

. Тео беше на седмото небе от толкова много самолети и то исатински
Даже спахме с него - вече спокойно мога да кажа, че съм спала в едно легло не само с хора, но с коли, самолети, влакове, овце...

На снимките, на които Ади е с шапка, а ти със шал в Доха ли е?

Да целунеш днеска ръката на Любимия, на ръце те носи!
Че то декември нямаше толова сняг, какво стана. А аз си мислих, че пролета е дошла.Но пък е красиво, гледам една катеричка как тича по покривите на къщите около нас.
а тази снежна приказка най я обичам да я гледам отвътре
даже сега като се замисля как ще ходим по тоя студ на ски, лошо ми става, Имаше един природо-научески музей преди в София до Кристал, само това се сещам от този сорт места