Юнските деца големи, ни правят нас сплотени!

• 32 700
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честит празник, мили момичета  bouquet

Честито на патерица на Съкровищница, емко08 и Теди   bouquet! Всичко най-хубаво ви пожелавам  Hug

Теди, направо се разплаках от разказа ти за раждането  Hug, страхотно си го описала! Как са малките сладуранки? За кърменето подкрепям с две ръце казаното от Сънчо  Peace

Вили, умората мен не ме пуска  Mr. Green, постоянно съм като парцал. Браво на Ицко за тържеството  Heart Eyes Нашето ще е за първа пролет и нямам търпение вече!

Съкровище, хареса ми  Wink

# 106
Милички благодаря за хубавите пожелания Simple Smile  Hug

Браво на Ицко че се е справил на тържеството - вили сълзите от радост са най-хубавите, по-хубави дори и от усмивката от щастие  Heart Eyes

За кърменето - за сега се справяме, дано да устискаме положението по-дълго от колкото с каката.

Честит празник мамчета - пожелавам ви здраве, щастие, много любов и бъдете винаги желани и обичани майки и съпруги  Hug Heart Eyes  bouquet

Пожелавам ти
едно утро, в което да тръгнеш усмихната,
една ръка, на която да се облегнеш,
едно рамо, на което да стихват тревогите,
една обич, да носиш в сърцето си,
един път, да те води към хората,
една цел, да те води в живота,
за да бъдеш истински щастлива!

# 107
  • София, център
Браво бе!

Никаква активност!

Ние с Луси репетираме едно стихче за тържеството в детската градина в петък, което тя ще открива.

Леле майко, 4 строфи са, и не може да ги каже в правилната последователност.

Цирк голям, ама нали до сега не е учила на изуст да рецетира, пък и в мерена реч.

Накаря ме попита дали не може да си го каже със свои думи.

# 108
  • София
Гале, Честит Имен  Ден (на патерица Embarassed)   bouquet Да си много щастлива!

Нансе, ще се справи Лусилката  Hug Еммата и тя е с трудно стихотворение, научила го е и приятно съм изненадана как рецитира, с интонация, с жестове. Знае наизуст всички стихотворения на децата за тържеството.

Мацки, няма ли да се съберем най-накрая за по бира?

# 109
Гале честит имен ден и от мен на патерици - много здраве, щастие, късмет и много любов ти пожелавам.
Аз само на бързо да  пусна няколко снимки на мишките и пак бягам че в последно време не остава ред за нищо  Joy

# 110
бЛАГОДАРЯ ВИ!

# 111
КРАСАВИЦИ!!! Като мама  Heart Eyes!
Като ги гледам и ми става много щастливо  Hug , да са живи и здрави, много радости да си дарявате взаимно!

# 112
  • София
Теди, много са сладки. Бебата що е все с биба?
сори за въпроса, стана ми любопитно.
Може би щото Ивка никога не е била фен, за първи път и дадоха (не аз) биба на 3 месеца.

И аз се просълзих на тържеството, като ги видях такива малки и сладки, прекрасни бяха. На всички пожелавам такива емоции.

# 113

Сети, да ви е жива и здрава Лорчето, много да ви радва. На нея й желая много успехи и много сбъднати мечти!   bouquet   bouquet   bouquet

# 114

Честит Рожден Ден на най-голямото ни юнско талисманче Лорка - Сети да ви е жива и здрава малката сладуранка, много да ви радва и слушка. Изпращаме й много целувки  Heart Eyes Hug и й пожелаваме весело посрещане на празника и многоооооооооооо подаръци   bouquet

Сънчо - Ники е с биба на повечето снимки понеже спинка доста и като е будна обикновено само сменяме пампа и папаме и пак заспива. Ако се забавя става кисела и нервна и не е много за снимки тогава  Joy - затова  baby_neutral е винаги в муцунката когато снимаме Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 00:46 от hamelionche

# 115

Сети   bouquet, честит празник вкъщи! Честит рожден ден на Лорка, много целувки от нас с Калина!
Да ви е жива, здрава, да расте весело и умно дете и ....да има много, много късмет в живота!

После да отчетеш събитието със снимков материал в изобилие!

# 116
  • София
 newsm59 Честит Рожден Ден, мила Лорка! Да растеш здраво, щастливо, усмихнато и все така прекрасно момиченце!   nbirthday
Сети, честит празник на цялото ви семейство! Много да ви радва малката красавица и скоро да я изненадате с братче или сестриче!   bouquet

Теди, прекрасни са  Heart Eyes

# 117
Честито на Лори! Пожелавам й приказно детство!
Сети, весел празник!
  bouquet

# 118
Hamelionche, великолепни са госпожиците ти! Да са живи и здрави! Heart Eyes

# 119
Sety,  newsm59 на Лорка,
Най-искренни и сърдечни пожелания за здраве и късмет на Лоричка и цялото ви семейство.
Бъдете все така влюбени и щастливи.
Весел празник и много усмивки.

Поздрави от близнаците и мен.

Общи условия

Активация на акаунт